Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jo,de te nem vagy mensa tag. 😆
Ki nem néztem volna belőled... 😃 de már azt a qrva egyet hozzátehetted volna, hogy bent legyél a HQ tagságban 😁
Ismerősömék erre izgultak, csinálták a próba teszteket, aztán elmentek, és kb. harmadik alkalommal meg is lett a 130 nekik - na ekkor lett számomra világos, hogy én nem megyek el 😄
Pedig egy időben érdeklődtem a témában, mikor a gyerekem 6 éves volt, neki. Azt mondták, csak felnőttnek van, a gyereké spec. mert azok nem tudnak olvasni meg számolni. Na ennyiben is hagytam - mivel az enyém tudott 😅
Megkerestem a kedvedért, csak hogy ne maradjak hazug 😊 A válasz a kérdésedre, hogy a pink izé csopiban 🤣
a maradék az nem nagyon netezik
pl az ilyen félék:
http://youtu.be/Boa7_tO4bV4
még pár év és kiderül milyen "szakág"
Érdekes, ilyen beszélgetésekben mindig mindenki benne van a felső 5% ban... csak az a kérdés hogy akkor ki van a 95 ben? 😁
Klasszikus autista.
amúgy azokat a kurva csavarokat é is sokszor elfelejtem merre kell meghúzni/kilazítani, főleg ha valami szar helyen van és bal kézzel férek csak hozzá
de a legdurvább hogy 20+ éve lakunk itt és az étkezőben 5 esetben 3x nem jó kapcsolót kapcsolok fel mert egymás mellett van a nappali meg az étkező kapcsolója
nagyon sok magas iq ember mentálisan kicsit beteg is, csak nekik szerencséjük volt hogy éppen sikerült megtalálni azt amiben jó
egy ismerős unokája kicsit "zizi" 5 évesen ilyen ezres szintű számolásokat végrehajt
de néha gondol egyet és csak úgy magában elkezd számolni aztán már basztatják a szülei hogy hagyja abba mert idegesítő
speciális óvoba jár ott elérték hogy beszéljen, mert nem túl régóta beszél, meg kicsit olyan mintha el volna varázsolva, és nagyjából a számokon kívül mindent képes egyik pillanatról a másikra elfelejteni
De amennyit piáltam az elmúlt 2 évben már örülök ha az átlag 100 megvan 🤣
Nekem a hivatalos teszten volt 129, arra azt írták hogy a felső 5%. 130 fölött lettem volna benne a 2%-ban ami a tagság feltétele. Mensa Hungariqa 🤷‍♂️
A diploma es az IQ nem feltetlen jar egyutt. A diploma csak arrol tanuskodik, hogy adott teruleten a vegzettseghez szukseges informacio birtokaban van az illeto. Rengeteg olyan mernoki diplomas semmirekellovel volt szerencsetlensegem egyutt dolgozni, akik az elemi logikaval is hadilabon alltak.
Szerintem mindenki fel tudna sorolni legalabb 2-r embert, aki felsobb vegzettsegu, de valamire latvanyosan alkalmatlan.

Az IQ nem az informacio tarolas kepesseget vizsgalja, leginkabb a logikai kepessegeket, dedukcio, mintaanalizis, effelek.
Érdekes dolog ez az iq teszt. Nem csináltam soha, még.
De a sok diplomás, kisokos álltalában nem tudja hogy melyik gombot kell nyomni a csavarbehajtón hogy tekerje, vagy merre kell lazítani-húzni egy csavart.
Fűnyíró elindítása, ikea bútor összeszerelésről ne is beszéljünk. Vagy egy ablaktörlő lapát csere a kocsi, esetleg izzócsere… ezek hamar kifognak a sok magas iq-d emberen.
48% van nekem is, magánszemélyként, adószám sincs rajta.
Ja ja. Szokta is mondani.
az átlagos 60hoz képest szerintem még az is kiválló lenne
amúgy az utolsó 2 kérdésre már csak kapásból tette az x-et már teljesen lezsibbadt az agyam a sok szartól
amúgy szerintem az iq nem csak matematika+logika, ez a teszt meg 99% ez volt
nagyon dobálja a szivecskéket neked ez az entitás, ebből még baj lehet ha az asszonykád megneszeli mi folyik itt 😂
Arra figyelj, hogy felíratkoztál a hírlevélre, az önmagában +20-at ért! de a 109 se rossz 😅
😍
Menj be egy kávéra, akkor láthatod is azt a 3 motort, egyébiránt meg ne feltélezgess!
én nagyon okos vagyok az internet is megmondta
Te nyavajogsz itt már félórája ezzel a másodnickkel a semmin 😀
Mondjuk legalább szórakoztatod a többieket 😅
Nem, és még egészen véletlenül se jutna eszembe hozzá bármit is vinni 😂
...és egyébként se tehetném, mert csak jappppánt javít, nekem meg bajor motorom van 😁
....és te? SM Nyavalygó?
Voltál már nála? Akkor jól nézd meg!