Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mégegyszer, hátha! Ez a privát üzenet mi volt?
gruppenführer
csak még kicsi a rakás 😂
Jajj te szerencsétlen, ha tudnád nála mi hogy megy, értenéd is. De nincs ezzel probléma, ez a te látásmódot te gyökér paraszt. Lásd, ahogy neked jó, a a te értelmiségi szinted. Ő nem csak egy szerelő, ennyire nézegeted, legalább utánanéztél volna.

Nem tehetsz róla, hogy ekkor szardarab vagy. Legalább nem kell rád Ferrero papírt pazarolni.
Szervizvezető.........meg tanárnő.......
Mivel, azzal a 3 motorral, amiről posztolgat hónapok óta, és amúgy meg a sajátjai? 😁
Ha tele lenne, nem itt pózolna állandóan.
Egyébként nekem az égvilágon semmi bajom vele, csak már ezzel a mőnikasóval szaladt tele a faxom 😁
teli?
ne viccelj már, aki teli van, az nem villogó szarokat telepít a műhelybe meg idétlennél idétlenebb fotósorozatokat csinál
😂
az hogy hónapokig áll ott egy motor mert még azt sem tudja honnét rendeljen hozzá alkatrészt(faszányosan képzett egy szervízgirl ugye) az nem azt jelenti hogy teli van
Az mindig gyanus ha valaki ennyire véd és ajnároz valakit.....pláne itt......
Tudomásul veszem. Én mondjuk szelektálok, a havivérzéses betétes szart egyet sem szeretnék, de amíg motorokon végzett munkákkal reklámozza magát valaki - és ezt persze nem villamosenergiával kapcsolatoson teszi - addig sokkal nagyobb a tűrőképességem. Addig talán még így sem jutnék el ahányan itt teszik, de ez én vagyok.
Bárcsak az én képembe nyomná telibe. 😆
Ő is tele van folyamatosan.
motorszerelő
nem ismerek sokat, de az a pár úgy van hogy nagyjából több hónapos váró listájaik vannak
volt olyan akihez el akartuk vinni a blokkot aztán inkább adott célszerszámokat 2 napra kölcsön hogy szereljük mi össze mert egyáltalán nincs ideje
és nem vadidegen volt, és mégsem fértünk bele egy viszonylag sos pár órás javításba
A jó könyvelő csoda egy érték manapság, én már a 4. -et fogyasztom.
Ez sem így van,pl egyik haver nem szerelő de sokat vásárol és simán kisírta a 40%ot,ő is és a szerelő haver is szokott nekem vásárolni,soha szóba nem jött még ilyen a számla baromság,az a könyvelő hülye.
Hogyne.... Hagyjuk már a ha jellegű dolgokat. Itt te vagy a kontár. Óvatosan a tényeiddel!
... én pl. a reklámot jobban rühellem bárminél - főleg, ha a képembe tolják.
CBR Pisti! Eddig közöttünk és másokkal sem volt itt komolyabb konfliktus az oldalon, de erre a privát üzenetedre két és fél éve várom a választ:
Vagy fél éve nem láttam tőle reklámot, ma tett ki 2 helyre. Elfér, mint szatyorban a kenyér.
mostanában nincs nagyon sok nyüzsgés az életemben
amúgy ha pöcses nem lenne ilyen baszott lusta akkor tényekkel is lehetne igazolni mekkora kontár melókat végez
Na de a központizárnak az immohoz semmi köze,a távirányítót te is meg tudod tanítani.
Deridsd ki 😂😂😂
Pink vagy Pista ötven ötven kockázati eséj 😂😂😂😂
Bár nem tisztem beleszólni, de a sok fotelvirológus mellett a reklám szerintem bőven belefér.
:-D
Hát... ezt nem tudom, ha így szólt szerződés, akkor biztosan.
Van annak udvarlója elég.... Szerintem semmi esélyem nála. Segítsetek! 😔

Ő ilyen. Te meg olyan.
Te vagy a férje? Vagy csak szeretnél az lenni? Mert akkor érthető... 😄
Egyébként ő választotta magának, hogy kvázi közszereplő lett - azoknak bírniuk kell a kritikát.
Rajta kívül van ám itt pár motorszerelő, de egyik se szórja tele a topikokat önreklámmal.
Pinki ez csak te lehetsz 😅