Raktam már olyan vályogházra koszorút , ahol nem fogta senki a cső végét , mert nem támasztották a falnak a létrát , nehogy eldőljön a fal ! Természetesen állásuk sem volt ! Mondtam nekik hogy ez így nagy sz@r , mert ez csak múmiának a műszív ! 😇
Nálam nem romosak a falak, de arra gondoltam hogy körbe építenék betonpilléreket pontalappal is ami tartaná a koszorút, mert állítólag az is bele tud sülyedni a vályogba ha nehéz. De ezeket meg lehet csinálni amíg rajta a régi tető a házon. Így létrejönne egy beton csarnokszerkezet, akár ki is lehet bontani alóla a házat, de lehet faszság az egész és kár rá költeni.
normális áccsal nem kell terv
ismerős anyjáknál nemrég végeztek ott kellett a koszorú mert olyan romos volt minden hogy majd kidőltek a falak
de tanya program, támogatás+akciós kölcsön így lett új tető
erre felénk ilyen 7500/m2 kezdődik a tetőcsere, ebben az extrák pl ragalj lambéria, faragott horogfa meg ilyenek nincsenek benne
plusz érdemes leszedni családilag mert egy cserepezés is 500 ezer környéke
amúgy nehéz lesz normális ácsot találni annak hónapok mire eljut addig hogy megnézze és adjon egy árajánlatot
pl osztálytársamnak egy árajánlat 200 ezer ha vele van csináltatva a tető utána ezt levonja
mondjuk én nem vonnám le mert elbasz vele egy fél napot......
Az a körbe pötty, nem arról szól hogy mennyire vagy óvodás, hanem a koncentráló képességedet méri. Azaz egy időperriódus alatt hányat oldasz meg és abból mennyi a hiba. Elég sok féle következtetést le lehet vonni a személyiségedről ez által.
Érdekesség hogy aki túl jól teljesít, az is kóros állapot 😆
Faluközpontban a polgi hivataltól nem messze 🙈 Igazából csak az a gáz hogy látják hogy mennyire megbontjuk és ez már statikusért kiált 😁 De tavaly nekem 2M-t mondtak csak a tervre új háznál, egy felújításra nem költenék ennyit.
Felénk ebben az évben elég sok tetőt lecseréltek. Erre nem kértek engedélyt szerintem jórészére. Ha jól értettem kívülről nézve nálad is ennyi látszik. Attól függ még talán, hogy mennyire van központi helyen.
Ha nyitott födémes házat szeretnék ahhoz vajon kell statikus-tervező-engedély vagy megoldható okosba egy normális áccsal? Nem szeretnék az engedélyezésbe sok pénzt fektetni és a végeredmény kívülről ugyanaz lenne max új fedéssel 😊
A kórházból űgy jöhettem ki , hogy a pszichológus doktornő egy nagy paksaméta tesztet töltetett ki velem , és ezek eredménye volt a feltétele szabadulásomnak ! A rahedli feladat után csodálkoztam is hogy normálisnak talált ! 😲
Annyit nem ért, hogy fizessek nekik évi 8-10 ezret tagdíjnak, a semmiért gyakorlatilag. A gyerek jár amúgy mensa suliba, 10 évesen a 12 évesek tesztjét maxra kitöltötte. Tök jó amúgy, érvelni tanítják őket stb.
hogy bírták ki 3x?
majd 2 óra volt, az agyam már zsibbadt közben annyi faszság volt benne
ami meglepő hogy néha olyan egyszerű dolog volt hogy azon gondolkoztam többet hogy ez miért van a kérdések között
amúgy a fele legalább ovodás szint volt körben a pötty merre néz és társai, persze mindig nehezebb kivitelben
ismerős anyjáknál nemrég végeztek ott kellett a koszorú mert olyan romos volt minden hogy majd kidőltek a falak
de tanya program, támogatás+akciós kölcsön így lett új tető
erre felénk ilyen 7500/m2 kezdődik a tetőcsere, ebben az extrák pl ragalj lambéria, faragott horogfa meg ilyenek nincsenek benne
plusz érdemes leszedni családilag mert egy cserepezés is 500 ezer környéke
amúgy nehéz lesz normális ácsot találni annak hónapok mire eljut addig hogy megnézze és adjon egy árajánlatot
pl osztálytársamnak egy árajánlat 200 ezer ha vele van csináltatva a tető utána ezt levonja
mondjuk én nem vonnám le mert elbasz vele egy fél napot......
Érdekesség hogy aki túl jól teljesít, az is kóros állapot 😆
majd 2 óra volt, az agyam már zsibbadt közben annyi faszság volt benne
ami meglepő hogy néha olyan egyszerű dolog volt hogy azon gondolkoztam többet hogy ez miért van a kérdések között
amúgy a fele legalább ovodás szint volt körben a pötty merre néz és társai, persze mindig nehezebb kivitelben