Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Életed legnagyobb izgalma, hogy egy nőt bántasz és sértegetsz te paraszt!?
ez az életesdi nem fasza ha már a b oldal pörög
kell némi izgalom is, kanapén fekve ettől nincs egyszerűbb
arra hogy a járvány idején jöttek haza
onnan pl senki sem jött kapták az ingyen zsetonokat sok-sok hónapig
😘
Mert egy értelmetlen idióta gyökér.
Te szánalmad, hogy nincs életed.

Miért ne hagynád?
😂 😂 😂 😂 😂
Van itt élet 😍😍😍 Ezt már szeretem
Toppik édes toppik 😂 😂 😂
A mondatokat értem, a mondanivalót nem tudom elhelyezni.
nem hagyom mert miért hagynám? ha fizetsz akkor hagyom, ha sokat fizetsz akkor meg majd én is szopkodom mint te
havi 250 ezerért még azt is bebizonyítom hogy amit szarik annak is jelentős arany tartalma van
a 250 nem vita tárgya kb ennyi kell hogy el tudjak pecázgatni munka nélkül
Na. A típusspecifikus topikokon kívül (pol, üzifal, stb.) van-e bármi, akár hallgatólagosan is, hogy miről lehet szó? Azt nem állítom, hogy vannak témák, amiket valaki kerül, valakit meg idegesít, de erre olyan emberek társaságában, akik magukat úri- vagy értelmes embernek tartják, nem az a megoldás, hogy a másikat virtuálisan a földre viszik.
(Figyelem! Még most sem vindikálom a jogot, hogy a mások, akár a többség jogát elvitassam arról, hogy mi idegesítheti. Én csak a reakciót furcsállom.)
járvány
kint megkapta a bére 80% aztán otthon ült
ami fura hogy csomó kórházi alkalmazott is így volt, média kongatta a vészharangot hogy összeomlóban az egészségügy, a kórházak meg üresen álltak, az ápolók meg otthon tévéztek
🙄
Akkor trollkodj mással! Ne kertelj! Ne magyarázkodj! Hagyd békén!
én nem nyavajgok, én vérgeci vagyok olyat meg nem tehet egy ilyen
kurvára ráérek trollkodni meg szeretek
amúhy az ok-okozat pont úgy kezdődött hogy tízesével szórta teli a topikokat a szarjaival
még azt se tudtuk ki a fene ez a bojlertestű fotoművésznő........
Beléd Édesem. 😍
Hátekijafaszom vagy hogy itt osztod az észt. Szerelmes vagy bogárka? 😂
Sejtettem. Nem csalódtam. 😉 Jó az neked.
Ugyan hagyd már. Ő se értelmesebb egy grammal se. Nincs amugy se olyan hogy topicja meg egyéb faszságok. Pláne a sportmotoron. Összeségében nincs moderátor nem hogy topic szinten. Jóvanezigy.......
Ok - okozat Ne fordítsd ki! A helyedben nem erőszakoskodnék. Te szórtad tele a toipicját és más topicokat is szidással róla. Nem tetszik tiltsd le. Ne nyavalyogj, mint valami depis óvodás. Hagyd békén. Ne vedd a szádra, mással kötekedj.

Az meg az ő dolga, mit oszt meg. Nyavalyogsz, megoszt még 10 új posztot. Kopj le róla, ennyi.
Nekem a 48 van... 😁 Még informatikus koromban az emberem segített nekik párszor, régi kapcsolat...
...csak akkor már késő.
Egzisztencia - az a csekély is - feladva, mama-papa a mások által fenntartott szociális rendszerre bízva.
És miközben az pár év telik ott kinn, addig is lehet a hazait szidni, hogy kinn bezzeg mennyivel jobb. Aztán a hazaóvatoskodás suttyomban, esetlegesen járvány esetén pofátlanul követelőzve. Ja, ne felejtsem el az időszakonkénti hazalátogatások alkalmával elvégeztetett fogászati kezeléseket, mer' az megjár.
melyik pina nem büdös? én még olyannal nem találkoztam
egy rumos-vaníliás tetszene a legjobban 😁
én kifejezetten azért trollkodtam mert ugyanezt teszi, néha 6-10 topikot is teliszór a kéretlen szarjaival. akár ma is körbe lehet nézni...
szóval csak hogy a törődést érezze
de itt is látszik hogy a saját gondjait csak tiltásokkal tudja kezelni, mert a meggyőzés nagyon távol áll tőle
Nem vagy köteles elszámolni minden számlát. Erre senki nem kötelez. Ott valami más turpisság volt.
Volt idő amikor még azt a számlát is eldobáltam amit beépitettem mert annyi minuszom volt áfában hogy abbol lett volna baj inkább.
Teljesen jogosan ha az uj tulaj tudta nélkül vásárolsz. Ha valami simli kerül a dokogba akár az eladó részéről neki kell számontartania.