már hazajött, besokallt az angol néptől
amíg az oviban volt nyugtatókon élt annyira nem tudta megszokni azt a mentalitást
utána elment kertésznek, ilyen fkf szitű céghez, ott nyugi volt csak 3x annyi meló 1200as fizetésért
unokatesóm ha jól emmlékszem 1400 bérrel volt dadus egy ovodában
az albérlet meg 1200 volt, igaz ebben minden benne volt fűtés víz minden
hárman vettek ki egy lakást úgy élhető volt
ja és 2 szoba+konyha tehát nem egy nagy bérlemény volt
Mondjuk ha simán szét trollkodjátok, meg megy az agresszív gyűlölködés (nem te, te csak trollkodtál kicsit a parizer csöcsű csajjal 😂) , akármit csinál, úgy azért elég nehéz értelmes diszkurzust folytatni, és az egyetlen értelmes megoldás, hogy ignorálja a köcsögöket.
Az sem teljesen világos, hogy ha ennyire nem bírják a csajt, akkor minek foglalkoznak vele ennyit? Állítólagos családapáknak hogy van erre ideje karácsony szenteste? Meg milyen ember aki mások alázásában éli ki magát?
Nekem az a tippem hogy pinamegvonás van náluk, ezért feszültek.
Az anyjukat, arra én is rá akartam repülni csak elfelejtettem.
Ha sparban jársz, hama powerbankot vettem ott viszonylag olcsón. Névleges 20ezermA és azt hiszem 10volt. Van usb a, c és a micro. Utóbbi kettőn lehet tölteni.
Láttam ezt a lidiset, akartam is kérdezni hogy vettèl e már.
Ja és sikerült felhajtanom egy másik lidlis powerbankot,teljesen perfect 5999.-ért.Picit karcolódik a műanyagház,és csak egy USB-A portja van,meg egy USB-C.Így ha két cuccot etetnél be kell szerezni mindkét végén C-s kábelt.
Számomra hihetetlen hogy a nagy büszke férfiakból hova tűnik a becsület és a büszkeség amikor a neten nyalják a talpát egy ilyen nőnek.
A szégyen megenne ha így nyalnék bárkinek és védeném, amikor egyértelmű hogy baj van a lány fejében és hát testre sem valami extra.
A gond hogy ugyanakkor rendelt kína ugyanolyan pici pufiborítékba csomagolt ugyanolyan opel kulcs ugyanolyan magyar postai keringetéssel 1 hét alatt ért ugyanabba a postaládába.
Szóval itt most nem a magyar posta bezzegezés a releváns. 🤔
Szerintem.
Eléggé csúsznak lefele az angolkák.
Amúgy a triumph connectivity modulom megérkezett,beszerelték két hét alatt.Szóval tudnának,csak szarnak bele.
Na mindegy.
Most az immo csipet tanittatnom kell,és vagy jo lesz a sztenderd 433MHZ bosch távirány vagy nem. 🤔
Na, megnéztem, mennyit keresnek.
A postahivatalban dolgozók 1600-1800 fontot visznek haza egy hónapban, hasonló pénzeket kapnak a kézbesítők is. Kb. az Aldi/Lidl árufeltöltők szintjén keresnek órabér szempontjából.
A nagy teherkocsikat vezető logisztikások keresnek 2200-2500 körül.
Az van kérlek, hogy jövő őszig 10 ezer embert le akarnak építeni, mert állítólag idén napi 1 milló a bukója az angol királyi postának - ehhez képest a tavaly ugyanekkor 235 millió volt a profitja a cégnek. A postai dolgozó meg nem hiszi el, mert az ő táskája/furgonja ugyanúgy szartig van csomaggal meg levéllel, mint tavaly.
Emellett az infláció elég erős lett idén és a posta nem akarja a béreket az infláció mértékéhez igazítani. 9%-ot ajánlott a szakszervezetnek. Azok 11.1%-ok akarnak, hogy legalább az infláció mértékét elérje.
Royal Mail több alkalommal sztrájkolt novemberben és decemberben. A Magyar Posta meg sztrájk nélkül is képes egy-másfél hetet keringetni a cuccodat a rendszerükben. Sajnos benne van a pakliban.
németektől sos szállításban egy levegős munkahenger 5 nap alatt ért ide, és 100 eur feletti díjat számítottak fel azért mert sürgösségi szállítás
kb biciklis futár gyorsaság volt 😂
nekem meg a lengyel raktárból 3 nap alatt ideért az audi dísz csík fillérekért
Elvileg igen, amennyiben nincs visszaélés. Az én cégemre is vásárolnak ismerősök a kedvezmény miatt, de kedvezményes számlát csak cégnévvel kapnak. Aztán az vagy hozzám kerül vagy nem.
Ilyen a mai világ minden szart "támogatni" kell
A pink is ahelyett hogy gyűjtögetné a pozitív véleményeket inkább a negatívot iktatja ki
Amúgy nem az én pinás képeimtől tart hanem attól hogy elkezdi a nép a sok elbaszott szarjait felpakolni
Úgy látom, pink macska kariajinak kapott egy saját totyikot 😃 Tehát ezek után Ini nem tud betenni csajos képet, meg egy jót szarozni se tudtok 😁 - bár talán kicsit túlzásba is vittétek.
Egyedül Frílaci maradt meg, sztem ő fel akarja fűzni a macskát, mert nagyon törleszkedik 😅 lehet, azóta már kapott is privben egy pink fürdőruhás képet 😃
A saját melóhelyemet is beregisztráltam villanyász nagykerben, akkor ha ott veszem meg a saját cuccomat cégnévre és persze kp fizetek akkor nem lehet semmi gond, ugye? Ezzel nem csalok adót, csak jóval olcsóbban megkapom a cuccot. Igazából bárki bemehet, bemond egy cégnevet meg egy adószámot és vásárol, ezek nyilvános adatok.
Kivéve ha a könyvelője tud róla és beirja magánvásárlás nem elszámolható......
Elő szokott fordulni velem is hogy nem számolok el számlákat, többnyire mert nem vagyok rá jogosult. De ha nem kártyás vagy utalásos a fizetés a könyvelő se tud róla. Pl a fordnál csak a cég van nyilvántartva, a személyautó is mindig cégnévre kapott számlát a szervizekről kp-s fizetés mellett. Nem elszámolható, mert magánszemély nevén van, számla kuka.
A jogosulatlan elszámolásokat nem szeretik a navnál, meg a számlanélküli pénzmozgást. Amig ezek rendbe vannak semmivel nem foglalkoznak. Egyenlőre........
amíg az oviban volt nyugtatókon élt annyira nem tudta megszokni azt a mentalitást
utána elment kertésznek, ilyen fkf szitű céghez, ott nyugi volt csak 3x annyi meló 1200as fizetésért