én most jöttem meg anyós-apóstól. Jókat főztek, együtt a család, este meg kemény rikiki és snapszer parti. Az öregek 80 évesek, de még mindig tudnak jól játszani...
Lehetne egyforma áfával is, aztán majd az érkeztető ország vámhivatala eldönti, hogy van-e szükség a különbözet kirovására. Az, hogy miért nem így van, azt már nem tudom.
Az EU-s vámbalhé asszem ugyanakkor változott vagy nem sokkal azután. A vásárló országának megfelelő áfát vasalnak be rajtad. Mondjuk botlottam már bele olyan sváb webshopba, ahol ezt a funkciót nem tudta a weblapmotor és nem törték össze magukat, hogy meglegyen csinálva, de alapvetően egy ideje így kéne menjen.
Azt gondoltam,de hogy euroovezeten belul megszunt a kulonbozo afa.Eddig ugy tudtam csak union kivul szunt meg az afa mentesseg.Ez erdekes.
Mondjuk igy ennyiett mar lattam pardiban FLM-et,picit dragabban hírös mugent,meg plus is van 25 el dragabban.
Mind alsopolcos pakisztan buszkesege,talan az FLM picit jobb.
Mondjuk igy ennyiett mar lattam pardiban FLM-et,picit dragabban hírös mugent,meg plus is van 25 el dragabban.
Mind alsopolcos pakisztan buszkesege,talan az FLM picit jobb.