Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó ez a fórum oldal ! Nem kell itt a sok milliárd adósság ! Minek ide Paks 2 ? Olyan aktívak vagytok mint a kettes reaktor ! 🙃
Ryan-nek vagy Ryan-nak, Ryan-től vagy Ryan-tól?............egyébként meg ki a fasz az a Ryan? 🤔
A könyvelésben benne van, azzal tisztában kell lenni ...
Simán azzal vásárolok az fc motonál is. Olcsóbb a számla meg kuka.
cégként nincs áfa, nekünk egy könnyűszerkezetes mobilraktár így jött be lengyelből (meghajlós)
Hogy EU-s céges adószámmal mi van, azt nem tudom, csak magánszemélyként van rálátásom. De ez az info Zolinak hasznos lehet.
Nem teljesen. Ha cégre veszem.és van uniós adószámom (márpedigvan) nincs áfa. Mostanság pár szlovákban jegyzett céggel jól jártam igy.
Csak mint a nagyátlag,bar mar volt hogy talaltam konfekciot.
5 éve még lazán jöttek velünk az Adriára egy hétre... együtt nyaralt a 10 fős család.
Divatosan telt?
Veled lehet a baj, hogy nem örülnél ha meghalnànak…
én most jöttem meg anyós-apóstól. Jókat főztek, együtt a család, este meg kemény rikiki és snapszer parti. Az öregek 80 évesek, de még mindig tudnak jól játszani...
Nem kell, elintézi azt majd a sorsa. Meg amúgy sem megyek hozzájuk, még ezért sem.
Úúúú, az tök jó, akkor már csak a kutyát kell agyonverned...
Hat,mivel nincs senki, se rokon,se tul jo ismeros dojcs nyelvteruleten buktam.
Lehetne egyforma áfával is, aztán majd az érkeztető ország vámhivatala eldönti, hogy van-e szükség a különbözet kirovására. Az, hogy miért nem így van, azt már nem tudom.
Dehogy.Atlagosan duzzadt.
Kapja be ursula!
...bár az is lehet, hogy cégformától IS függ a dolog, pl. egyéni vállalkozó nem kell variáljon ezzel, de GmBH igen. Passz. De ez van.
Ezért írtam hogy ausztriába rendelem 🤓 most a forintunk sem olyan hihetetlenül fosgyenge.
Az EU-s vámbalhé asszem ugyanakkor változott vagy nem sokkal azután. A vásárló országának megfelelő áfát vasalnak be rajtad. Mondjuk botlottam már bele olyan sváb webshopba, ahol ezt a funkciót nem tudta a weblapmotor és nem törték össze magukat, hogy meglegyen csinálva, de alapvetően egy ideje így kéne menjen.
Elég amorf lehetsz.
Ja,igazad van.Miatta gondolom igen.
Azt gondoltam,de hogy euroovezeten belul megszunt a kulonbozo afa.Eddig ugy tudtam csak union kivul szunt meg az afa mentesseg.Ez erdekes.
Mondjuk igy ennyiett mar lattam pardiban FLM-et,picit dragabban hírös mugent,meg plus is van 25 el dragabban.
Mind alsopolcos pakisztan buszkesege,talan az FLM picit jobb.
Azt nem hinnem,de ha te ugy gondolod osszefugg.