Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nyugdíjas otthon mellet lakin igen nagy kockázat ami le viszi a ingatlan értékét 😂 😂
De akkor már vonjuk be a közvetlen szomszédokat is.
Visszatartó erő mind a két fél részére.
erről eszembe jutott egy műsor 😅 sok-sok évvel ezelőtt volt egy tőzsdei tv-s műsor ahol riporter beszélgetett tőzsdei szakértővel. A slussz poén az volt, hogy a műsor végén tippelni kellet bizonyos tőzsdei jegyzésekre hossz lesz e vagy bessz(kezeit széttáró) és mindig tippelni kellett egy betelefonálónak is és a következő műsorban elemezték a megvalósult eredményeket(kezeit széttáró) Hát bizony-bizony soxor a tehén tőgye mellől betelefonáló mariskanénik jobban beletrafáltak még abba is, hogy hol áll meg az árfolyam mint az ezzel foglalkozó szakértők 😅 Bizony átlagban 50-50 volt a találati arány 😅 Nem véletlen hívják ezt darts-ozó vak majomnak. Csukott szemmel amit épen eltalál a táblán(kezeit széttáró) Tőzsdén kockáztatásokkal lehet nagyot nyerni vagy nagyot bukni. Pl. 2008-ban aki otp részvényt vett egy vagonnal 900 ft jegyzésen az jól járt mert néhány hónap múlva 10 ezret ért(kezeit széttáró) Én nem voltam ilyen bátor mert esélyes volt, hogy bedől az egész otp és akkor a 900 ft-os részvények is csak a kazán begyújtására jók. Szóval átlag ember rábízza ezt a bankra az meg részvénycsomagokat váráról.Egy kosárban van mindenből egy pici de valamerre többletsúllyal.Vagy gyógyszer, vagy ingatlan stb. Aztán nekem is van néhány ilyen részvénycsomagom ezek nagyjából kiegyenlítik a nagy kilengéseket gazdagnak nem lehet belőle leni kb. a bukót behozza a nyerő. Van olyan felállés is, én pl. minden hónapban veszek ugyanolyan részvénycsomagot de nyílván ennek minden hónap adott vásárlás napján más és más az ára. Hosszú távon ez is kiegyenlíti egymást. A nagy tőzsdei fordulatokat meghagyjuk az ügyeskedőknek. (meghajlós) Szerény véleményem szerint a tőzsde az pont olyan mint a játékgép. Pénzt nem ad legfeljebb kölcsön 😅 Miután ráérez az ember a nyerés ízére utána azt hiszi mindent tud a következő ügyletnél meg bukja még az életlét is. 😄
itt is meg van beszélve a szomszédokkal amikor ez van jelentjük a szolgáltatónak külön-külön
vagy lélegeztető gépet(gondolkodós)
szar a hálózat szerintem
elég kombinált egy lábfej. Kíméletről sem beszélünk kb. 170 kg kell tartania(gondolkodós) szerintem nézesd meg(kezeit széttáró)
ez nálunk nyáron szokott lenni. Szerintem minden nyári hónapban van ilyen. Amikor elkezdi kb. 10 percen belül van vagy 6-8 utána abbahagyja. Ebben az a szar, hogy a rádiósórát és a sütőn az órát mindig állígathatom (kezeit széttáró)
felénk már az sem számít(kezeit széttáró) Felvételi követelmény: Tapintható pulzus 😆
ennyinek nem lehetett mellé ütni 😅
az a virág elvtárs volt 😅 Majd egyszer kérni fogunk magától valamit pelikán elvtárs 😆
akkor majd szemből rádvillantok milyen autót nézzek 😅
De a rokonnak mi a fasz köze van hozzá?
Amikor látni, hogy már ön- és közveszélyesek, simán le kell kiskorúsítani, míg nem ILYEN történik. Elvenni a kulcsokat, jogsit, elzárni az autót.
az a baj a vén faszokkal/picsákkal hogy olyan makacs és hisztis szinte mind mint a kisgyerekek
csak ezeknem nem lehet rábaszni a seggére és szobafogságra büntetni
rokon gyerek a bitcoinnal agyal, egész jól benne van a témában mégis némi bukóban van az elmút 1-2 évben, ráadásul úgy hogy amíg olcsó volt az áram még bányászott is
Igen okos volt és 3 idegen nyelven beszélt ez is volt a melója logisztikusként, hogy a külföldi partnerekkel is tartsa a kapcsolatot, elég sokat lógott a neten a különböző tőzsdei oldalakon szörfözve így nem gondolom, hogy pusztán szerencséje volt, ha én keresnék a tőzsdén na az lenne a szerencse, de ésszel is lehet ott kavarni.
Az ilyen felelőtlent szénné büntetném.
ez a szerencse
ha ilyen könnyű lenne csak gazdag ember lenne a világon
asszonynak van olyan rokona aki nagyjából annyit lát hogy az aszfalt fekete a széle meg nem, és még mindig vezet
az asszony ül mellette az szól mindig hogy biciklis van előtted, most tekerd a kormányt stbstb
Attól azért több.
Zalaegerszegen megint egy 81 éves nyugger okozott halálos balesetet, ahol egy 23 éves motoros halt meg.
Én, ha prezident lennék, a a vén buzi rokonait és a jogosítványa meghosszabbításában közreműködő orvost örökre eltiltanám mindentől és teljes vagyonelkobzásra ítélném.
Egy volt kolléga még 2007 körül örökölt kb. 40 millát és elkezdett tőzsdézni, pár hónap alatt megduplázta a lét mondjuk a 2008-as válságnál az első kirúgottak között volt épp azzal a felkiáltással, hogy neki úgyis van pénze, mondjuk a többiek sem jártak sokkal jobban mert 7-8 hónap alatt mindenkit kirúgtak és az alvállakozókat nem fizették ki.
Feneket,alapbol serthetetlen lennek.