Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,nehogy azt hidd hogy neki ez törés,ő ennek örül.
Tevékenyen részese volt a sorsának, 300-as volt a vérnyomása, de nem ment soha orvoshoz. Pedig az nem máról-holnapra alakul ki.
Köszönöm szépen.
(Annyira nem szerettem a mamát, de erről állítólag ilyenkor hallgatni kell.)
Ez jó. 😂
Tejfeles... 😁
Fenékig 😋 😊
akkor egy jó nagy iróniával lehet azt mondani hogy boldog karácsonyt kívánt neked
Bódog névnapot a Pistáknak! 🤘
Oszinte reszvetem.
Az anyós eldobta a kanalat karácsony előtt, így változtatnom kellett a megszokotton, ha érdekel az ok.
Eljössz holnap a temetésre?
én is itthon pusztulok úgy volt kimegyünk ebéd után gumihalazni de nem tudok menni
Gondolom békességre nyugalomra vágytak,inkább elmenekültek.
Milyen érdekes hogy ez a minta családapa freelac egèsz karácsonykor itt rontotta a levegőt.
Szerencsés a családja, legalább nem baszta el az ő karácsonyukat.
Amint elköveted a kötelező lobotómia alóli kibújás vétségét, illetve az azt követő nekrofília rémtettét, megteszem.
Érzésem szerint nem kell sokat várnom...
Akkor legyen a választás a baj és a kellemetlenség között. Én a kellemetlenséget választanám, mert az a kisebb "baj".

Amúgy még mindig azt állítom, mint azt tettem azt már többször is, az emberek 99.999999%-a nem érzi bajnak a bajt, amíg nem vele történik.
A legutolsó esetem a kertben lévő kamerák voltak, amikor az utcára is kilátó - bár nem az volt a cél - kamera jogszerűségét vitatták egészen addig, amíg nem törtek be és kérdezték, hogy valamelyik felvételen nem látszik-e valami a valószínűsíthető időpontban. Leszarva persze a jogszerűséget.
igazság szerint nincs 2 baj, mert elvan mint gaz a kertben
a baj akkor lesz amikor valakit eltapos, mert ha magát töri össze akkor így járt
Hát csak reménykedj!
Teged egeszen biztosan minden problema nelkul. Remelem lesz is ra lehetosegem.
Mondjuk azt tudjuk hogy tőled nem áll messze a spicliskedés.
Tehát akkor egy normális mit választ? Ahol kisebb a baj, ha már két baj közül kell választani.
Tehát mi a megoldás? Beülsz mellé bekötött szemmel, elindultok és rákendróóól...... 🤘
Hát... ha a tűzveszélyes gázonfelejtettemabecsináltlevest opciót is figyelembe veszem, indokolt a szomszéd háztól a nagyobb távolság.
2 oldalról lehet nézni
ha felnyomom mert alkalmatlan a vezetésre akkor egy szemét spicli önkéntes rendőr vagyok és ez ugye nem jó dolog
ha elnézem hogy vakon vezet akkor meg bűnrészes vagyok abban amit elkövet, és ez sem jó dolog