Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyugi, a gyerek után meg lesz az a +40 neked is
aztán meg is marad pár évig
Gének, meg a kék multi. Más gond nem volt vele.
Én nem kérnék sokat, csak ötszáz pici köbcentit...
De ilyen se egyhamar lesz, mert hát az összes belső szervem nélkül elég nehéz élni
Biztos egy gazdás nem dohányzó fűtött garázsban tartott!
Ebben van valami: 10 éve az egész brigád bele volt bolondulva az egyik macskába. Most találkoztam vele 7 év után, kb mint egy viseltes utcai harcos.
En meg csak 8 eve erettsegiztem, de az akkori cicababak mind +40 kgval tobbek. Alsohangon. Es ilyenkor rohogok, mert ezek engem basztattak, hogy +20 kg van rajtam.
azért legalább annyira jól nézzen ki hogy a kutya kivegye a kezéből a kaját, ne fusson el előle
érdekességképp:
lassan 45 leszek az osztálytársaim is ennyiek, akik fiatalon(20 éves kor alatt) tök jól néztek ki mára rettenet csúnya én banyák lettek
akik meg olyan "átlagosak" azok most is olyan átlagosak vagy épp egy kicsit jobbak, ade a régi ciniktől mindenképp jobban néznek ki
nemtég volt osztálytalálkozóm aztán olyanokat is láttam akiket legalább 20 éve nem hát volt meglepődés rendesen
de ezt máshol is tapasztalom hogy ezek a csini cicák 30+ évesen smink nélkül kevés kivétellel egy rakat fosok lesznek
asszonykám sose volt szépség, bár szerintem csúnya sem volt, de ha a 6-os osztályos fotóját a mostani mellé tennénk 80%-ban úgy néz most mint akkor, bár most némileg vékonyabb aztán kicsit szarabbul néz ki
Felolem lehetsz budos bunko, nem nekem kell elviselnem a nap 24 orajaban
Hat a szemelyisegem se szokott kb senkinek bejonni, mert sokszor akaratlanul is egy poffeszkedo, nagykepu, kocsognek tunok, ami reszben azert biztos igaz is.
Bar a Hayabusas srac is egy seggfej volt, akarcsak en, szoval azert jottem ki vele jol valoszinuleg de a resnek a kozelebe se kerult
Aggódik a drágám de nem zargat. Csak attól tart egyszer a rendőr kopogtat, hogy értesítse. Már gondoltam úgy jövök haza: rendőrség azonnal kinyitni!
De ezután tuti nem kapnék rést vagy egy hónapig azt akkor teniszkönyököm lesz.
Így is de én támogatlak benne!
Ez viszont nettó marhaság. Lehet a rózsa is szaros kívülről. Csomagajánlat.
én is ezt láttam mindig hogy a nők "elnyomásban tartják" a kanokat, a sok pöcs meg rájuk hagy mindent
és ezért mindig is utáltam az összeset, többet erről nem is írnék mert akkor mindenki büdös bunkónak tartana
Amúgy papajohn-nak igaza van. Ahogy az ember feje lágya kezd benőni egyre kevésbé a külsőségek érdeklik hanem az hogy milyen a másik ember személyisége. Amit te leírtál csak külsőség. De a lényeg az hogy mi lakik bent. (Nem nem az Alienre gondoltam most kivételesen)
ezt teszi a rés......
Pozitív kisugárzás, Moriarty
Most mond azt hogy nem így van. Ugye hogy te is elmész motorozni egyedül mikor odahaza az asszon de 9-ig már 3-szor lebaszott. Ilyenkor fogadjunk hogy te is menekülőre fogod
Jézusom.
Edesanyad egy nagyon okos no, ugy erzem
Így nevelt anyám. Egy nőnek mindig igaza van. Ha nem akkor is. Én mondjuk ezt úgy értelmeztem hogy az Ösztrogén egy olyan vegyi anyag ami mindenek felett áll néha a józan értelem és realitás no meg a fizika felett is. Szóval egy ilyen veszélyes anyaggal nem játszunk
Akkor se ertem, mert még egy csinos csaj se vagyok, inkabb egy dagi bunko es meg fius is
pinával szinte mindent el lehet érni, még akkor is ha becsomagolt állapotban van
szóval ez nem a te érdemed, ezt a természet adta neked
Ahj de szepen fogalmaztal
Egy kívánós kismamának bármit
Csak félek hogy egycsapásra leszoknál azokról a csavaros dobozokról aztán meg még az én lelkemen száradna az egész.
Bibibi mar nekem is felajanlotta
Amugy poen, eddig mindig mindenki odamerte adni a sajatjat, akkor is, amikor csak viccbol kerdeztem... Hulyek a ferfiak
Amugy regen mikor meg csak nezelodtem, keprol a monsterek bejottem. Aztan valahol lattam egy 600-ast eloben. Rogton kiabrandultam mikor ra is ultem. Na az meg nekem is pici volt.
Szoval rajottem, hogy keprol nem szabad szerelembe esni