Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok!
Egy kollégána odaadtam a narancsot............simán be is vágta a susnyásba.
Megnyugtattál.
De hát nem vagyunk egyformák. ez az egészben a szép. Amúgy ne izgulj neked nem adom oda a malacot
Mi nem nagyon mondhatni nagyon ritkán elvétve de leginkább soha nem cserélünk csacsit, ossza be mindenki azt amit használ. Jobb célirányosan választani nem kapkodva ez is kell az is kell hú de jó lenne ez is nem inkább az ááááá ott van egy másik lehetne azt stb...
mivel engem a sebesség nem hoz lázba nekem elég lenne a régi vas is, bár szeintem az a régi 750es is többel tud menni mint amennyivel én szeretnék közlekedni
de igazándiból formailag nekem ezek az igazi "utcai harcosok" a mai modern motorokból esetleg az 1200es ténéré ami bejön, az nagyvonalakban hoza a régi kis "tömör bika" formát ami régen volt
Csak mert szívesen meglátogatnám és nagyon szeretnék a parabola kanyarban végig menni mert az egy kibaszott nagy élmény lehet :-D
ááá. Csak simán megbízok benne. Meg tudom hogy nem tesz benne kárt. Már sokszor ment vele korábban is. Amúgy meg azért attól még messze áll hogy olyan mélyre borítson egy komoly kanyarban ahol már elmegy a tapadás. Odáig még nekem is van bőven mit tanulni.
Lehet létezik él versenyek is szoktak lenni...
Már 10 éve is egy elhanyagolt dzsungel volt.
Na papuskám itt tombol a love kölcsönadni lovat pályázni!
Tényleg jut eszembe, Pocses!!!
Rába ring még létezik? Ki lehet oda menni ? Kezeli valaki ... és így tovább. Mert arra emlékszem hogy ez egy brutálisan óriási komplexum de igazából nem hallokk arról hogy milyen állapotban van hogyan lehet esetleg felmenni rá, Te a közelben van hátha te többet tudsz róla.
oksa , lehetőség van ezer millió, csak idő kéne ennyi.... vagy megállítani.... :)
Nekem mostanában a pucér enyhén transzformersz jellegű formák tetszenek. Az MT10 már mondjuk sok. De egy MT01 az jöhetne :-D
Majd pályázol egyet a kezdő kategóriába valamelyik nyit napon. neked úgy is meg van a teljes felszerelésed. Oda adom a malacot azt kimegyünk valamelyik komolyabb pályára. Pannóniára E-ringre. Valami nagyobbra. Akkor még az sem lesz hogy félted a fényezését a Zümmögőnek.
nem is kanyarogni akarnék vele arra jobb egy endúró
de ez a kivitel tetszetős nem buzi gömbölyített műanyag buborék mint az újabbak
Gyakran áruba bocsájtaná bezzeg a résre vigyáz!
nem szomorkodom miatta.....
asszem láttad a motorshown, ki volt állítva .... mondták ő lesz a kicsike, majd arról is teszek fel képet, d enem tudom van - e még ez a lehetőség, jött baleset meg minden szar, és nem beszéltem velük április óta, lehet már nem annyira nyitottak, ki tudja ...majd meglátjuk
Nem sajna még semmi. Szerintem abból idén már nem sok minden lesz. talán jövőre.
Én így jellemezném a kézimunka helyett a pinnát...
nem tudom, belefér e idénre, egyik hétvégén kellene még mostanában, amíg jó idők lesznek, egyébként pályázási helyünkrőll van már vmi infó? oda zümivel mennék ki
Jah és persze a kis 125-ös olyat ugrik hogy meg fogsz lepődni. Nem kizárt hogy a Zümmögödet is leugorja. főleg ha mondjuk valami nagyobbacska hátsó lánckerék lakik rajta mert ha kelően nagy rajta az áttétel akkor meglehetősen nagy masinákat is leugorja egy szűk kis pályán.