Már többször megcsodáltam ezt a masinát. Csak az a fránya három henger. Most akkor sem nem kettő mint túrendúróéknél szokás sem nem 4 henger ami meg nálunk szokás hanem csak 3. Mondjuk leszólom de sosem próbáltam lehet egyszer rápattannék és olyan lenne a karaktere hogy soha nem akarnék leszálni róla.
Miaz hogy, a GTR az egyik legjobban tuningolható autók közé tartozik
Ithon mo.-on 8db van ami "csak" chippelve lett (900Le)
18.ker-be van egy 1300 pacis, de azzal csak pályára meg gyorsulásra jár ki.... utcán már veszélyesnek tartja
Vééégülis 900 paci is elég a bevásárláshoz, de azok is 8sec és 200
Én még csak egy v10es m5 hajtottam meg a cirka 500 pacijával, nekem az is durva élmény volt
Az a durva hogy a korábbi szériák nem is olyan drágák. 1-1,5 milla körül más kapni olyat is ami majdnem megszólal mert olyan jó állapotban van. De a hétvégén úgy is úgy terveztem hogy nyerek a lottón és akkor gebedjek meg veszek hozzátok is egy Afrikát meg egy varadérót :-D
Létezik hát. Én a malóban most pont egy ilyen értelmezheteteln teljesítményű dolgot javíttatok. Az egy összesen 3600 Kw-os teljesítményú szárazblokk szivattyú. Összesen 6 darab 600 Kw-os villanymotor. Amik 3500 Voltról működnek. Amúgy egy emelt magasak. Nekem is le kéne mennem megnézni űket mert valójában elképzelni sem igazán tudom milyen.
A vőm versenyez az országos szlalomon egy 1.9 tádé 4es golfal 260 le 500 feletti Nm holtversenyben van az első helyen még asszem három futam van hátra és ez széria kategória. De már építi jövőévre az épített kategóriát szintén Foswágen lesz.
én túragépekből is kinéztem magamnak egyet. Bár nem vagyok a stílus híve de tagadhatatlan tény hogy hosszú távon az egyik legkonfortosabb motorok. Jó persze ha a guruló foteleket nem számítom. De olyanra csak akkor ülök ha már amúgy tolószékkel közlekedek. Szóval nekem azok közül az Aprilia Capronord az ami nagyon de nagyon bejön.
az x11-en én is meglehetősen furcsán szoktam mutatni, a 170 cm-mel meg 60 kg-ommal, cicafülekkel, elsőnek nem igazán szokták felfogni mi van , mikor elkezdek előzgetni a belső sávban vele, szoktak lenni gubbadt , pislogó szemek
En a Varaderon ereztem magam az egyik legjobban, csak ne lenne testileg megis olyan bazi nagy. Nem birnam mozgatni szerintem ha muszaj lenne
Es ugy mint az alom szamomra! Nem vagyok alapjaraton gyorshajto, igy nalam nem iranyelv a 200+, igy inkabb valami turagepekre kacsintgatnek... A varadero az egyetlen, ami idomosan tetszik, pedig mindenki azzal jon milyen rusnya
A Zuram is nevetsegesen fest az XBR-en. Meg nekem is a terdem a homlokom veri rajta, na meg neki a plusz 20+25 cm-rel....... A legviccesebb mikor behajol, hogy menjen jobban a szegeny oreg gepezet
Amugy fasza jargany, ket szemellyel is jol futott
A súly kb stimmel. magasságra nem hiszem hogy lennék 2 méter de a 190+ az meg van. Próbáltam én mindent. Pegasot CBR600-at Hornetet GS-t mindent. De mindegyikkel az volt a gond hogy mikor felültem és elindultam hirtelen mindenhol én voltam. A térdem összeért a könyökömmel. Vagy furán behajtott kezekkel kellett vezetnem. vagy ha nagyon fekvőr volt a gép akkor hasam miatt nem fértem el. Majd jött a malac és hirtelen helyre rázódott minden.
Reggelt
Tegnap belefutottam egy R35-s GTR-be, jött papiroztatni... csak gondoltam kinézek már a váróból h ha engem elhajtottak a piiiibeeee a "hangos" dob miatt, akkor meg mi a fene érkezett meg
Természetesen nem birtam ki h oda ne menjek
Mondom neki, hogy nem gyári a cuccos!
Nem hát, 2 hete érkezett a JDM-től
Most 1100Le...
De nem köszönt a szomszéd
Most beöltözök aztán irány a balcsi
Ti meg jók legyetek
Ithon mo.-on 8db van ami "csak" chippelve lett (900Le)
18.ker-be van egy 1300 pacis, de azzal csak pályára meg gyorsulásra jár ki.... utcán már veszélyesnek tartja
Vééégülis 900 paci is elég a bevásárláshoz, de azok is 8sec és 200
Én még csak egy v10es m5 hajtottam meg a cirka 500 pacijával, nekem az is durva élmény volt
Es ugy mint az alom szamomra! Nem vagyok alapjaraton gyorshajto, igy nalam nem iranyelv a 200+, igy inkabb valami turagepekre kacsintgatnek... A varadero az egyetlen, ami idomosan tetszik, pedig mindenki azzal jon milyen rusnya
Amugy fasza jargany, ket szemellyel is jol futott
Tegnap belefutottam egy R35-s GTR-be, jött papiroztatni... csak gondoltam kinézek már a váróból h ha engem elhajtottak a piiiibeeee a "hangos" dob miatt, akkor meg mi a fene érkezett meg
Természetesen nem birtam ki h oda ne menjek
Mondom neki, hogy nem gyári a cuccos!
Nem hát, 2 hete érkezett a JDM-től
Most 1100Le...
Szóval a közértbe jó lesz
Nekem is kell egy GTR