Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közben a kormány felnyomta a jövedékit , vagy 30ft alcsak nem mondta.
Most valóban csökkent ,de még most sem éri el a 700at a g.oil. legalább is felénk 699ft volt a g.oil. most 711.
Drága kúton tankolsz,ne feledd,már mindenki annyiért adja amennyiért akarja.
Nem, a molnál 753 volt az eltörlés előtti napon.
Ma tankoltam gázolajat. 711 ft.-/L
Azt hittem, hogy olcsóbb lett. Nem 700Ft volt, amikor eltörölték az árstoppot? Azóta már 2X csökkent az ára a média szerint. De sajnos emelkedik. Ha így haladunk, szép lassan........ 😂
Ha van a közelben melóhely na meg ez attól is függ, hogy munkaerő hiány van a környéken vagy sem? Most épp a vagy semet kezdjük élni és a cégek rövidítik vagy megszüntetik a buszos szolgáltatásokat mivel van már elég jelentkező van helyben is.
Hülye vagy, tavaly is kapott... azé' nem kell annyira elkapatni... 😁
Hát jó,gyereknek már meg van a kari ajándék?
Az, hogy hány évesen lettem apuka az nem szerepel a kritériumok között(kezeit széttáró)
Kisgyerekes rászoruló család(kezeit széttáró)
Szerintem ezeknek a kritériumoknak megfelelek úgy, hogy jöhet a zsé (meghajlós)
De te pipi öregen lettél apuka akkor. Persze jobb későn mint soha.
Az ilyen betanított droidok nem vezetnek azokat hordják busszal akár 30 40 km ről is az mindenkinek jó
szerintem nem feltétlen függ össze a képzettséggel az hogy van-e kedve 80km ingázni
persze anyagi vonzata is van mert nem mindegy hogy 150 ezerért vagy 1.5 milláért ingázik az ember, de akkor is a 80 km kibaszott idegtépő
nekem már a 2x20 is sok volt, igazándiból nem az a 15 perc hanem az hogy teli van az út idiótákkal
Vagy csak a pajtában járva, véletlenül kipattant egy szikra a zsebéből, mert annyira égette a pénz, aztán kész is volt a baj. (állát vakargató)
Ja,hát a hülye tudhatná hogy időnként azt át kell forgatni.
A kérdés az volt, hogy ismerünk-e olyanokat, akik rá vannak szorulva némi segítségre karácsonykor. (itt nem magamra gondoltam, akinek olyasmi gondja van, hogy legyen-e GTR1400, vagy inkább az FZ1 mert az mégsem akkora dög)
Én finoman utaltam rá, hogy vannak körülöttem vasműs dolgozók (nyilván nem a 300-500 ezres fizetésű kategória) akik épp megélnek valahogy a havi 150-200e-ből, gyerekkel/egyéb más problémával megáldva. (a közös ismerősöket a kollégákkal így-úgy néha megtámogatjuk, legutóbb pl. szereztem nekik egy "új" mikrót, mert megdöglött az övék még nyáron)
Ilyenekből lesznek rövidesen az események miatt viszonylag sokan, akik alatt beszakad a jég. (hacsak Elnökünk, M.L. fedőnéven nem avatkozik be a folyamatba, amire azért vannak halvány jelek a háttérben)
A képzetlenebb munkaerő azért nem olyan könnyen mozdul 50-80 km-re munkahelyet keresni. (és itt abból azért van elég sok, nem mindenki kohász vagy hengerész)
Az vót a baj, hogy Pipi a pajtában nem forgatta át vasvillával a pézt, és az begyulladt magától álltában! 😅 persze hogy sír utólag 😅
Ja,hát ez nem így van ám hogy csak úgy küldözgetem,elviszem.Akkor kellett volna sírnod mikor leégett a pajtád,akkor hitelesebb lettél volna.
ha dunaújváros leseggel akkor még kevesebb az esély rá
Viszont az M5-től a pentele hídig még egy kapavágást sem láttam(kezeit széttáró) A mi szakaszunkat szerintem jövő év végére átadják, a pentelei szakaszt meg szerintem soha 😅
Nos engem ez a 38 km-es szakasz ami érint mert akkor közvetlen be leszünk kötve az M5-be így a nyugat-kelet találkozása a falunk alatt valósul meg. Mondjuk evidens, hogy ide csinálták mert az ország közepe vagyunk. (kezeit széttáró) Meg lehet annak is némi szerepe, hogy a polgi fia a szíjj lacibácsi simicska utód (dunaaszfalt) lányának a férje 😅 ezt a 38 km-es szakaszt viszont gőzerővel nyomják(meghajlós) minden irányból küldik neki(kezeit széttáró)
van kicsi gyerek nálunk szerintem minden klappol(meghajlós) Na kűgyed szépen a zsettát(meghajlós)
Az a baj hogy a te problémádon én nem tudok segíteni.Minden évben szoktam,karácsonykor olyannak ahol kicsi gyerek van,év közben meg ha jön valami.
ezt itt most csinálják nagyon(kezeit széttáró) Az M8 és az M44 tulajdonképen már összeért csak még nincs rajta aszfalt 😅
én se(kezeit széttáró) ha már adakozós kedvedbe vagy akkor már olyannak adakozz akit végül is szögről-végről ismersz 😆
hát mire az M8 meg az M44 összeér, addig még párszor befonhatod a szemöldököd... ☹️
M8, M9 addig volt nagyon sürgős, míg a hidak készen nem lettek - mert hidat azt szeret építeni mind, abból lehet a legtöbbet lenyúlni. Látod, most Paksnál is lesz még1, igaz, semmire nem kell.