Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehetek én arról, hogy nem arra válaszolsz, amiről szó volt? 😂 ☝️
egy szóval se mondtam hogy ne járjon valaki autóval
csak annyit hogy a kényelemnek ára van, és ha kényelem fontos akkor nem kell sírni
én se biciklivel járok pecázni mint 12 évesen....
Ezt már a múltkor rágtuk pár napig, hogy sztem senkinek sincs jogalapja meghatározni, ki miért tankol... én kényelemből, más munkába jár, mindenki magánügye.
Én nem megyek munkaügyben egy métert se, mégis becsúszott majd 20 ezer az autóba idén...
Hát.........mindenki saját hülyesége kovácsa. 😂 Minden tekintetben.Akár járműválasztásban IS. 😂
Tehetek én arról hogy rossz üzemanyagot és autót választasz? 😂
Főni. 😆
ha leszámítjuk a munkavégzés miatti utakat akkor kb 3/4 részt teljesen értelmetlenül megy a nép kocsival pusztán csak kényelmi szempontok miatt válasszák az autót
a kényelemnek meg ára van....
👌Ismét támogatom 👍️
Mindig hülyeségeket nyilatkoznak, és mind (most párt szimpátiától függetlenül mondom ezt) Szóval ezen se kell rágódni 😁
Elfogadni, vagy lámpavas 🤔 A másodikra csak igény van, bátorság nem - pedig elég lenne évente 1-2 😂
Neki az kell. A kilakatolt dobozosba is. 😀
Elfelejtetted, hogy itt mindenki pumpedűze fóccvágennel jár? Tél van, motorok állnak, benzin nem kell a qtyának se ☹️
Így van. Én is így látom. Csak ne nyilatkozzanak hülyeségeket!
A környékünkön is vannak hasonló kutak. De inkább, köszönöm, nem.
Főni! Én gázolajat tankoltam nem benzint, amiről írsz. Látom az is olcsóbb, de ismét nem figyelsz a részletekre. 😂
Hogy fennakadtok ezen...
Autózni kell. Tankolni kell. Fizetni érte kell. Ha minden feltétel fennáll, nincs mit tenni, szóval kár rinyálnyi miatta.
Ha egyik feltétel nem teljesül, akkor a másik kettő is értelmetlen, ez esetben is kár rinyálnyi miatta.
Összegzem: kár rinyálni 😅
Nem a molnál kell tankolni.Az mindig is drága kút volt,akárcsak az omv.A képen is látható,van kút ahol 636 a gázolaj
dupla hengerfej tömítéssel jó lesz az 😂
Hát,nekem benzin kell. 😆
Olcsóbb a benya de gázolaj helyett annyira nem egészséges állítólag 😁
Főni,nálunk 619.- 😆
nálunk csak 40 a max egyéb kutakon
ha kapnak akkor állítólag eltörlik a limitet
Az 50L maxot is elengedték?
"Hernádi Zsolt úgy véli, rövid távon már érezhető lesz a benzinárstop eltörlésének hatása, egy-másfél hónapon belül áll helyre a stabilitás. A Mol-kutakra vonatkozó irányadó ár: 641 Ft/liter a benzin és 699 Ft/liter a dízel esetében. Az ársapka eltörlése azonnal, kedd este 23 órától életbe lép."

Másfél hónap múlva akkor még drágább lesz? 😂
Csúnya média 😂
Szuper 👏
Én tankoltam pár nappal a törlés után egy-másnappal, akkor 699Ft.- volt. Bennem az maradt meg, hogy ha már kétszer csökkent az ár, akkor 699 alatt fogunk tankolni. Inkább ne csökkentették volna, akkor legalább nem emelték volna. 😂Tévedni emberi dolog.