na itt még nem kell fizetni pályadíjat(kezeit széttáró) Épül M44 az erdőnknél. Utolsó képek az M44 és az M8 találkozása tulajdonképen az M8 vége(kezeit széttáró) Ha elkészül Dunaújvárosból is könnyebben érkeznek kecsóra a mercigyárba Az M8 a pentelehídnál kezdődik(kezeit széttáró)
Mondtad, hogy ez ott most probléma lesz - azoknak akiket ott érint. Viszont mégis szerencsések, mert más lehetőség is van, plusz Szfvár sincs messze, sőt még dél-Pest se.
Ennél sokkal szarabb helyek vannak, teljes kilátástalanságban...
sztálinváros Mit vártál? Valamikor csak dunapentele volt, az egész várost a vasmű miatt építették meg. Már abba az időbe is egy agrár ipari ország voltunk mesterségesen erőltették ránk, hogy ipar agrári legyen. ez a múlt hagyatéka ne keresd a logikát(kezeit széttáró)
Pénzt szoktam,de van hogy mást.Van akinek nagyobb segítség ha levásárolom és azt viszem oda.De bármilyen hihetetlen,nem olyan egyszerű erre embert találni,azért 90% tehet a saját sorsáról.
A közvetlen környezetemben vannak, akinek eddig is cérnaszálon lógott a napi megélhetésük, és (ezzel amit linkeltem) épp most húzzák(-ták) ki alóluk a talajt.
De éreztem hogy felesleges megemlítenem.
Közeleg a karácsony.Van itt esetleg olyan aki tud,ismer olyan családot aki nélkülözni kényszerül(nem cigány,nem drogos ,nem alkoholista stb)ahol esetleg beteg gyerek van apuka meghalt bármi ok ami miatt nehéz helyzetbe került?
mind a két népcsoport buzi 😂
a pesti az nagyon buzi 😄
amúgy a pest i nép tényleg más, nagyjából semmihez sem fogható, és ahogy a mucsaröcsögei parasztgyereknek megvan a pesti lakcímkártyája máris megváltozik
haverommal együt pakoltuk a ganét itt a vidéken, csórók voltunk mindketten, pár év pesti lét után egyből valami úriembernek gondolta magát
még én futkostam neki a hivatalokba érdeklődni melyik tanácsi lakást lehet megvenni gombokért.......
jelenleg minden csak nem bőséges a melóhely