Nem nagyon jártok külföldön... ott a legtöbb helyen 7végén csak így lehet tankolni. Szívtunk is már vele nem egyszer, mikor 3 féle kártyánkat se fogadta el ☹️ kp meg volt 20 jurónk összesen 😁
Így is van 😉 👍️
Írtam már itt hogy ha viszem a kis pénzem a multi geciknek
Én nem húzogatom magamnak még ha 2 órát kell sorbajlak húzogassa más ezzel csak munkát bitósítok 😂
De akkor lesz szép fasza világ amikor begördül az önjáró kamion a áruval Tesco hátsoraktárba
mi meg (vásárolok ) lepakolunk aztán ...........ki rakjuk a polcra, utána kosárba és végén csappantunk és végén vihetjük szarjainkat boldogan haza 😍
Angoléknál fasza. Bedugod a kártyádat, utána tudod csak levenni a pisztolyt és tölteni. Vagy megadod előre a kis gombsoron, hogy X összegnyit adjon vagy simán tankolsz, amennyit gondolsz. Ha összeget adsz meg, csippan és megáll a pumpa. Normál üzemben meg amikor visszaakasztod a pisztoly, annyit vesz le a plasztikról, amennyit tankoltál. Nincs kavarás, tiszta ügy.
Előre kell pontos összeggel fizetni, mennyit akarsz tankolni, csak ugye bele is férjen mert nem ad vissza lótyit a kút. Valami ilyesmi. Inkább kihagyom. 😁
sose tankoltam automata kútnál számlát a tankolásról, hogy lehet kérni? Nálunk a metrónál is van automata kút vagy 40 ft-al olcsóbb a molnál (szemeit körbeforgató)
Írtam már itt hogy ha viszem a kis pénzem a multi geciknek
Én nem húzogatom magamnak még ha 2 órát kell sorbajlak húzogassa más ezzel csak munkát bitósítok 😂
Ugyhogy nyergelek is es megtankolom a kavaszakit hagyomanyos benzinkuton, emberrel a pult mogott, mielott beall a hohelyzet.
mi meg (vásárolok ) lepakolunk aztán ...........ki rakjuk a polcra, utána kosárba és végén csappantunk és végén vihetjük szarjainkat boldogan haza 😍
Kifizetsz egy jókora összeget én oda baszok valamit azt ágyesz-bugyesz