Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a világ összes gondja egy fotón 😆
Nyilván nem is jellemző. De azért ami elromolhat az el is romlik.
Én matricára gondoltam amúgy. A neten kerestem, hogy tesla meg sticker meg flame, de csak ilyen képek voltak, azt meg azért nem akartam iderakni.
Te most nem azért de én kétszer ültetem lángoló kocsiba (VW) mindkettő 😱
De utána mind a kettő hazament a lábbán 😂 😂 😂
Sőt a Caddyvel oltás után bevállaltam szlovák kiszállítás hogy ne bukjam a munkát és csak utána haza 😉
A másik bogaram volt állítólag M3 elején már éget de én annyira toltam neki hogy csak Szerencs utcánál álltam félre hogy mi a fasz van 😂 😂 😂 embert még nem halottatok cinege hangon sikítozni vízért mit amit én ott leműveltem 😂 😂 😂 oltás után tetthelyszínét saját lábán hagyta el a bogaram 😍 😍 és onnantól egy kicsit megszeppenve és lényegesen szerényebben bandukoltunk haza 😌
Ja ja,ez mindig olyan jól hangzik.....
És tényleg. 😋
Utastérnek semmi baja ott simán lehet melegedni
van vagy 6-7 védelmi funkció a tesla akkuban, nem kellene kigyulladnia.......
Mert a bmw elöl ég.
Smoke&Lithium 😆
Ez nem is bmw. 😁
Azt megértem 😵 mondatni hogy túltolta tuningot 😬
😂 😂 😂 azzal bekerülnél a világ 9 csodájába egy félóráig 😂 😂 Csak vigyáz a többiek nehogy máglyára vessenek
boszorkányság miatt ,ha véletlen nem értenék a tréfát 😂
Nem tudom, nekem valahogy ez nem jön be 😁
vagy az 😂 😂 😂
színtévesztő vagyok aztán nem tűnt fel
😂
Meg rákötni egy diszkós füstgenerátort 😆
De ha bátor vagy, egy kék-piros villogó mindent visz.
A tető most is fekete ha megnézed. 😁
Gondoltam pár Homasitás krómszínű műanyag légbeömlő, meg pirosra festett féknyereg sokat dobna rajta...ja és racsing csíkok is kellenek 😆
Szerintem lángok az oldalán jobban néz ki egy elektromos autón.
Homosita tuning 😉 ott aztán lehet egyénesíteni 😂 😂
Vegyen rá króm kipufogóvéget polgárpukkasztás véget 😂
pl egy fekete tető vagy egyéb pár forintos "dizájn" ki tudná mozdítani az egyhangúságból
nem mondom hogy ribanc rendszámot a hátsó szélvédőre, de a sok egyforma géptől még az is jobb lenne
Akkor legalább van ideje takarítani, főzni, meg füvet nyírni, nem neked kell 😆
Ezt könnyű javítani ecsettel, mint a fehér asztrát, azért lett ilyen 😁
A satírozáson meg nem kellett sokat gondolkodni, a Fotó Boltban a maszatoló eszköz alapból a háttérrel maszatol.