Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cseréld el a telefonod anyukáddal. Szívesen 🤣
én inkább ilyenhez kapcsolódnék mint a netre
https://www.youtube.com/shorts...
Nem is tud internet kapcsolatot se itthon se külföldön. 😂
sose nem értetem miért vesztek ilyen hulladék telefonokat? (kérdőjeles) Az én telefonommal soha nem történt még ilyen az egy megbízható darab(meghajlós)
Most pl szopok mert a my connectivity kekfog modul bekerült a motorba.Teljes software ápdéttel.Minden csacsi-ragyi,a háztartás összes telefonjaval pikpakk osszekapcsolodik,navi megy,öröm boldogság.
Csak az én telefonom vágja le azonnal az appot. 😆
Talán valami DNS de ez nem biztos.
Neeeem,valami frekvencia vagy mittomen.
28x átnéztem, telót újra indítottam, semmi nem segített. Máig nem tudom, mi lehetett vele.
Egyébként erős a gyanúm, hogy a T baxott el valamit, a kiscsávó meg sunyiban visszaállította, csak nem ismerte el, nehogy balhézzak. User error, azt mindenki beveszi...
Ez prepaid adatkártya, és előtte pár héttel kellett megújítani (feltölteni, meg adatot egyeztetni, mert ugye ez lejár évente) és sztem ettől visszaállt alapba. Alapból meg le van rajta tiltva a rúming, külön kell velük engedélyeztetni, bár ingyenes... rohadt zsidók ezek.
Adatroaming tiltás esetleg
Valami izét egyszer átállítottam,majd rákérdezek,onnantól nem volt net.Visszaállítottam és lett.
Mikor hazajöttem, bementem a T-hez, hogy WTF? Kiscsávó megnézte a gépén a számot, mondja ennek rúmingolni kéne, mert minden OK az előfizetéssel, szóval a telefon nincs jól beállítva. Odaadtam neki, símogatta 5 percig, aztán mondta, minden jól van beállítva, itthon megy is gond nélkül.
Mondom rendben, de akkor mé' nem működött? Nem tudta... ennyiben maradtunk ☹️
A mobilnet rooming miatt....... 😆
Milyen informatikus? Filctoll!!! 😂
Nagyobb a végsebesség az órában mi? 😂
Tudok informatikust ajánlani. 😂
...de az én apukám autójába több van beleírva! 😂
Már 14 ben szardínian mobilnettel maszkaltam mindenhol a Telekom jóvoltából. 😆
én szoktam 😂 😂 😂 és nekem működöt is
lehet hogy az volt a baj 😉 meg az is lehet hogy titkos jelszó 😂 😂
Ez már vagy 5 éve volt.. szted melyőnknek volt mobil net rúmingja? 😅 Akkoriban még nem volt ennyire mindennapos...
Egyébként nekem T-s van, és a nyár végén szlovákban nem működött, senki nem tudta megfejteni, miért nem... szidtam is a T qrva anyját.
Ha a C2 akkor a hatlap alatt.

http://youtu.be/Jyj718fyM34
én telefonomnál ez hol van mert nem találom?(kérdőjeles)
Egen,megtaláltam. 😁
sima Google translate is tud, ott a kamera a jobb alsoban
van valami mobil fordito app ami kep alapu szöveget is lefordit.
Olaszban, 3 kiszáradt tankkal csak nézegettük az olasz nyelvű kiírást 😅 és ott volt, hogy 3 féle cardot se fogadott el... kaland... 😂
Vagy kp,és ha kevesebbet tankolsz akkor kapsz egy vonalkodot amit lehuzol a következő tankolaskor.
Ha kártyát használsz akkor meg csak beutod mennyi pénz,ha kevesebb akkor meg visszaküldi a maradék pénzt.Semmi macera.
Külföldi automatáknál a nyelv nem tudása a legnagyobb gond.