A haverom egyszer a vesztére, de elvállalt egy masszázskádat, mert valahol eldugult. Amikor visszajött, azt mondta, ez volt az első, de az utolsó is, ilyent soha többé, volt ott valami szűrő, ami a keringetett vizet szűrte (mindegyik keringet?), az fullon tele volt pina- meg pöcsszőrrel.
:-)
Azt mondta majdnem elájult, amikor meglátta.
Nem éppen az orvossal függ össze.. egy régi jó barátom elektronikai hulladék telepet üzemeltet ott mindig találok ezt-azt
Nem hinnéd el, miket kidobnak...
ez ilyen fajta, nem gyűjti a vizet,csak ahogy van kifújja a párás meleg levegőt a szabadba http://youtu.be/SHosid0_RnI
50. másodperc után látszik a kivezető cső egy kicsit
előtte nekünk kondenzációs volt, néha kellett takarítani a hőcserélőt mert teli volt szösszel, utána meg a fürdőkád dugult el.
aztán az alsó vízgyűjtő tálcán lévő szivattyú adta meg magát és nem pumpálta fel a vizet, kifúrtam a picsába és egy csővel ment ki a víz direktbe, de ez is néha eldugult(szivattú is ezért halt be) aztán havernál megláttam ezt a miele gépet, kb a 80as években készült, elkunyiztam tőle azóta ez van
nekem a vezeték se az igazi mert csak 1.5-ös azért ez már igényelné a 2.5öst, de nem tudom valamiért visszahúzni pedig ebbe a konnektorba direktbe megy a vezeték külön biztosítékkal
szerintem a közös résznél a vastag csőben valami rátekeredett
A kondenzációs szárítógép nekünk is erősen melegítette az amúgy villanyügyileg teljesen felújított házban a dugaljat és féltünk, hogy elfüstöl, lecseréltük hőszivattyúsra és most hideg a dugalj a 2 éves kondenzációst épp most adtam el.
én huszonéve ezt vettem mert ezt kellett vennem
nekem a házhoz egy csomó minden úgy jött hogy kellett számla másnak, aztán nem igazán ésszerűen vásároltunk
pl a cserép 2 évvel az alpozás előtt már megvolt, a nejlon már lefoszlott róla amikor cserepeztünk
a kapcsoló-konnektor is előbb megvolt mint a falazás, aztán ez a fajtára volt igény
amúgy lehet szar ez a prodax de nekem még minden kapcsoló eredeti, dugalj is csak a fürdőben megy ki, bár ezek mostanában használtak mert ami a konyhában volt azt tettem a fürdőbe, konyhába meg vagoval minden direktbe van kötve
a szárító meg egy ósdi 80as évekbeli légkifúvásos "ipari" cucc, kurvára nem energiahatékony, ellenben ingyen volt kb sosem hal meg, és 3x gyorsabban szárít mint az újak
Az előző háziorvosunkat lopásért és betörésekért tartóztatták le ( balesetnél a sérültet zsebelte ki és a mentősök feljelentették mire a nyomozás során kiderült, hogy cigókkal együtt jár éjjelente betörni olyanokhoz akiknél háznál járt és felderítette a terepet) neked is így van ingyen annyi cucc? Ez valami trend kezd lenni a dokiknál és hozzátartozóiknál? Kéri is kezd gyanús lenni. 🤔 😁
nálunk most csak ilyen hoki volt, gyorsan kellett venni mert szikrázott meg füstölt
3700w a szárító aztán gyorsan tud bajt okozni, a kábelt is le kellett cserélni mert a dugó is megsérült
plusz ebben nem volt az a gyerekvédős szar amitől agybajt tudok kapni
most ilyet vettem: https://elektrikstore.hu/Schne...
nem tetszik igazán, nagyon hitványnak néz ki
a vége az lesz bekötöm a szárítót direktbe, csak kurva lusta vagyok ilyesmivel baszakodni
A prodax classic uj korában is szar volt. Legrandot használtam ahol tudtam, saját házban is azok vannak.
A mostani schneider valamivel jobb, de nem sokkal.
a faszt, nem teszkós cucc
ennek az őse: https://www.villamossag.com/SC...
csak ezt régen prodax néven futott
ez volt az utolsó tartalékom pár évente kiolvassza a szárítógép, most tényleg egy hoki 700 forintos van helyette
:-)
Azt mondta majdnem elájult, amikor meglátta.