azta de durva(meglepődős) Én csak lottózom(kezeit széttáró) legalább 20 éve(óranézegetős) volt ez idő alatt vagy 15 kettesem 2 mezővel játszom úgy kalkulálom a bukóm eddig kb. fél milla 😅
Az én főnökömnek egy BRABUS mercije van meg egy A8 egypár terepjáró mellett . A BRABUS-nak nem hiném hogy bárhol ,bármiféle akadály lehetne . Valami hasonló !
egyig cégvezetőnek 30+millás mercije van aztán egyszer vitt egy helyre
nem mondom hogy szar volt, azt se hogy az astra jobban gyorsul tőle, de igazándiból nem nagyon érdekelt a téma
ami meglepett hogy egy füves területen kellett parkolni, előtte-utánna menni vagy 100 métert és egész egyenletlen volt a talaj és a merci meglepően jól vette az akadályt
persze 4 kerék meghajtás meg egyebek de akkor is a vártnál faszább volt
Ez így van, vagy nem tudom. De ez nem olyan. Brutál a fék nincs putri állapotban, persze ugye ez nem igaz. 56ezer volt a költség úgy, hogy nagyjából én tartom karban, de a fék még érezhetően jobb lett. Vinnélek szívesen egy kört egy csiki-csukiban nyalnád a jobb egyben az ablakot. 😁
ismerősnek úgy átvitték a zsigulit hogy fék se igazán volt rajta, szóval a műszaki nálunk nem azt jelenti hogy az autó jó
az alhambrás ismerősnek is átment műszakin a kocsi úgy hogy az alja fullra szét van pusztulva, már 2 éve is meglehetősen lyukas volt már
De van