Nem,azok nem helyi lakosok.A kedvencem,mikor a vén kurva vergődik a hentes pultnál és mondja hogy "hogy nálunk budapesten......"anyádat akkor húzzál oda vásárolni,ne itt tartsd fel a sort.
Jó hát nem agysebészek élnek arrafelé, elég itt a fórumon körülnézni 🤣 De amúgy én nem ítélkezek, mondhatni alacsonyak az igényeim. Ha nem megy a dajdaj és nem törnek be a házba nekem már elég. Nagyon haverkodni, meg kocsmába járni úgysem szokásom.
Nem tudom, bármikor megyek a balatonra csak gyökerekkel találkozok, a boltokban, éttermekben, utcán a láthatóan őslakosok főleg az északi parton, tisztára mint egy mangrove mocsár. 😁
Nagyjából mint kecsón, panaszkodnak a kollégák, hogy mekkora dugóban araszoltak a város egyik végéből a másikba néha majdnem 8-10 percet mire én röhögök és nem hiszik el, hogy akad olyan mikor a moszkva tértől a margit hídig másfél óra is eltelik. 😆
Hidd el, hogy az lepkefing ami ott van a pestihez képest. Tudod minden csak viszonyítás kérdése. A múltkor egy londoni faszinak ecseteltem, hogy mekkora dugók vannak itt, de csak röhögött, aztán leesett nekem is 🙂
a 2 kizárja egymást? 🙂 Amúgy nem olyan rossz hely ám, közel sem mordor. Ott épül elvileg az M8, Kecskeméttől az osztrák határig, gyakorlatilag minden közel lesz ami fontos. Balcsi 4km, ha Balcsi kerülésre adnám a fejem :-D És ezzel a pesti tömeggel meg dugóval a faxom kivan már nagyon régen.