én már javítottam is, kifolyt benne az elem aztán korrodált volt az érintkező
ismerős hölgy összeveszett a barátjával és egyből hiányzott neki a műanyagpöcs 😀
csak előtte nem használta évekig és nem vette ki az elemet
Micsoda jó sztorik vannak itt... én kihúztam úgy másfél évet hogy egyszer vittek le a bakonyba leszerelés előtt egy héttel, de csak két éjszakát aludtam ott, mert lementünk stoppal a Balaton partra berúgni. Megfogtak és különbusszal vittek vissza a laktanyába, mert nem tudtak máshogy fogdába rakni 😁az ezredparancsnok meg inkább leszerelt minket, mikor meglátott, minthogy ráhúzzunk... már ismert 😁
nekünk csak egy hetes túrák voltak, laktanya szintűek, ott mindegyik főgóré a sátorban aludt
mi az egyéni vv cuccal fürödtünk, ritkán keveredtünk a pórnéppel 😁
hát akkor ugyan azt a pályafutást jártad be mint én(fetrengős) Mi 1,5 hónapot egyhuzamba voltunk bakonyba. A sátor építés után mi is a tisztek lábmosó melegvizét vittük a lavrokba vegyvédelmis autóból az tudott meleg vizet csinálni 😆 őrséget azért adtunk,mert kint volt 2 vagy 3 komplett laktanya a hadszíntéren. plusz a hadgyakorlat valódi napján megjelentek a mi 24 d-k lőttek mindent amit értek, majd jöttek a mig 21-ek szintén szétlőttek mindent majd jöttek a maljutkák akik zsínóron küldték a skúlót, a háttérből a tüzérség azok mi voltunk folyamatos össztüzet zúdítottunk a d20-as buffokból vagy 6 üteg. Aztán tapolcai tankosok, glz-sek, rakétások komplett összfegyvernemi hadgyakorlat volt a gönc papa sátrát is mi raktuk össze(kezeit széttáró) Jött megnézte megveregette a századparancsnokunk vállát, hogy szikikém ez szép munka volt majd ment veszprémbe a hotelba a többi főtiszttel együtt 😂 Őrséget őrsátrakban adtunk azért volt sokkal szarabb mint a laktanyában mert a laktanyában őrtornyok voltak magasan ott este simán betámasztottad az ajtót a gépkarabéllyal és aludtál amíg a hadgyakorlaton az őrsátor akkora volt, hogy épp egy stoki elfért benne aludni nem is tudtál volna meg nem is mertél volna 😅
Régen lehetett menni ilyen helyekre, de valami törvényi faszság miatt már nem lehet bemenni az ilyen ócskatelepekre guberálni, pedig volt hogy komplett gyártósort, Festo pneumatika rendszereket, AC szervó motorokat egyben basztak ki. De rendes régi ipari szerszámgépeket is ki lehetett fogni vas árban. Most pár kupec aki bejáratos az kimazsolázza aztán van amikor új áron árulják a bontott cuccokat.
Le is szoktam róluk. Kínából megrendelem ha kell ilyesmi az olcsóbb.
ez csak megszokás kérdése, én néha full retek vagyok, fémporos zsír olaj
néha az asszony mossa a hátam mert még az is full retek, főleg nyáron amikor egy pólóban vagyok
ehhez képest pár marék szőr az kb semmi
nagyobb cégek mindent is
régi cégemnél amikor modell váltás volt minden alkatrész ment a kukába még a csavarok is
azt mondták nem éri meg leesztergálni a csavart más méretre mert többe van a munkabér mint a csavar...
és kb semmit se javítottak meg se a többszázezres légkulcsokat se egyéb drága holmit
egyedül a raklapemelő békékban cseréltek kerekeket de sokszor azt is inkább kibaszták a vasba
a többsége hajszál lehetett, de kb tökmindegy hol volt a bunda a víz megmosta
amúgy a nők haja mindenhol ott van, amiket karbantartunk gépeket mindenhol hajszálak vannak még ott is ahol nincs dolguk, pl 2 méter magasan egy villanymotor tengelyén....
ismerős hölgy összeveszett a barátjával és egyből hiányzott neki a műanyagpöcs 😀
csak előtte nem használta évekig és nem vette ki az elemet