Sajnos a helyi szakmunkás ezt nem teszi meg,pedig látom rajta hogy megtenné.De csendben tűri a dolgot.Hallanád ezeket a szitukat,nem így vélekednél.Meg amikor a paraszt megy az önkasszához,aztán szól hogy húzkodja le helyette mert neki nem kötelessége ehhez érteni neki meg az a dolga.Szerencsére szinte mindig van aki eligazítja az ilyen barmokat.
Az idős pesti hölgy szóvá tett valamit a boltban vélhetően kulturáltan amihez hozzátette, hogy pesten ezt másképp csinálják mire a helyi derék eladó szakmunkás elküldte a kurva anyjába , magy eséllyel amit a hölgy szóvá tett az valami hasonló udvarias dolog lehetett az eladó részéről............akkor ki is a tűrhő?
Előbb tanulj meg szöveget értelmezni!
Azt írtam hogy ";....nyáron,az összes gyökér itt van"
Nem pedig azt hogy" mindenki gyökér aki itt van"!
Előbbi nem zárja ki hogy a gyökereken kívül legyenek nem gyökerek is,míg az utóbbi ezt kizárná.
Szóval előbb értelmezz,aztán utána fuss neki újra az összegzésnek.Mert így a logokai levezetéseddel csak hülyét csináltál magadból.
Tehát akkor összegezzük.Pontosan idézlek.
............ nyáron,az összes gyökér itt van ............
Csak ha muszáj te is...........logikai levezetés,amikor muszáj gyökér vagy.
Értem.
Tévedésben vagy,az hogy én egy idiótának tartom őket azzal nem lenézem őket,csak megvan a véleményem a viselkedésükről a mentalitás alapján.
" a párom is azt mondta hogy mi díszpolgárok leszünk itt,"ez viszont lenézés.De nincs ezzel gond,ez egy tipikus fővárosi gondolkodás,eléggé megszaporodik nyáron az ilyesmi típusú ember.
Te is lenézed aki odamegy, nincs ebben semmi különös. Én is Amerikában tanultam némi toleranciát, ott ezt nagyon nyomják. Nem toleránsak azzal aki nem toleráns. Ott teljesen nornális hogy egy szál pellenkában mész sétálni pl. 🤣
Az nem, gondolom a felső 10%-ba tartozott a jóember 😁 De jut eszembe, a párom is azt mondta hogy mi díszpolgárok leszünk itt, mondjuk Ő Kaposvárt és környékét is nagyon lehúzta, hogy ott mekkora sötétség van 🙂
http://youtu.be/P7Eaf91LAJ4;ab_channel=lowak