Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe, sztem a temperamentum. :D
http://youtu.be/P7Eaf91LAJ4;ab_channel=lowak
Miért menekültél? későn jöttél rá, hogy már a műtét után volt? 😁
Te írtad hogy megtanultad a toleranciát...😁
Nem is a véleménnyel van a baj,a mentalitással.
Ne vetitsd ki rám a saját vágyaidat. Egy mexikói latin csajjal jöttem össze kint tinderen, rajta volt a bakancslistán, de a végén már menekültem 🤣
Sajnos a helyi szakmunkás ezt nem teszi meg,pedig látom rajta hogy megtenné.De csendben tűri a dolgot.Hallanád ezeket a szitukat,nem így vélekednél.Meg amikor a paraszt megy az önkasszához,aztán szól hogy húzkodja le helyette mert neki nem kötelessége ehhez érteni neki meg az a dolga.Szerencsére szinte mindig van aki eligazítja az ilyen barmokat.
Ennyire megtanultad a toleranciát az usákoknál? Az jó nagy farkú néger lehetett😁
Az északi partot a Káli medencéig teljesen szét baszták a betelepült újgazdag pestiek. mindenkitől ezt hallom, hajlamos vagyok még neked is elhinni 😁
Neked a pestiekről nekem a balaton partiakról........ennyike. 😁
Az idős pesti hölgy szóvá tett valamit a boltban vélhetően kulturáltan amihez hozzátette, hogy pesten ezt másképp csinálják mire a helyi derék eladó szakmunkás elküldte a kurva anyjába , magy eséllyel amit a hölgy szóvá tett az valami hasonló udvarias dolog lehetett az eladó részéről............akkor ki is a tűrhő?
Előbb tanulj meg szöveget értelmezni!
Azt írtam hogy ";....nyáron,az összes gyökér itt van"
Nem pedig azt hogy" mindenki gyökér aki itt van"!
Előbbi nem zárja ki hogy a gyökereken kívül legyenek nem gyökerek is,míg az utóbbi ezt kizárná.
Szóval előbb értelmezz,aztán utána fuss neki újra az összegzésnek.Mert így a logokai levezetéseddel csak hülyét csináltál magadból.
Ajjaj.............buddhista csak nem lettél?
A párom veszprémi 🙈 Pestre sem hajlandó jönni mert úgy gondolkodik mint te 🙈 Azért is lett az a környék, én meg szeretek mindenkit 😁
Tehát akkor összegezzük.Pontosan idézlek.
............ nyáron,az összes gyökér itt van ............
Csak ha muszáj te is...........logikai levezetés,amikor muszáj gyökér vagy.
Értem.
Csak ha muszáj.Az állandó lakosok ha tehetik,már menekülnek.
Tévedésben vagy,az hogy én egy idiótának tartom őket azzal nem lenézem őket,csak megvan a véleményem a viselkedésükről a mentalitás alapján.
" a párom is azt mondta hogy mi díszpolgárok leszünk itt,"ez viszont lenézés.De nincs ezzel gond,ez egy tipikus fővárosi gondolkodás,eléggé megszaporodik nyáron az ilyesmi típusú ember.
A vén kurva aki ott kekeckedik mert neki semmi nem jó,nincs ezzel probléma,csak akkor menjen oda ahol nincsenek ilyen problémái.
Gondolom te nem vagy ott.
Te is lenézed aki odamegy, nincs ebben semmi különös. Én is Amerikában tanultam némi toleranciát, ott ezt nagyon nyomják. Nem toleránsak azzal aki nem toleráns. Ott teljesen nornális hogy egy szál pellenkában mész sétálni pl. 🤣
De, azok, amúgy a példádnál ki is a tűrhő? 😁
Magyarul lenézi a helyi lakosokat,tipikus pl arra amit írtam korábban.
Sötét lehet bárhol még felkapcsolt villanynál is. 😋
Az nem, gondolom a felső 10%-ba tartozott a jóember 😁 De jut eszembe, a párom is azt mondta hogy mi díszpolgárok leszünk itt, mondjuk Ő Kaposvárt és környékét is nagyon lehúzta, hogy ott mekkora sötétség van 🙂
Volt rajta moslékos vödör?
Kell, hogy legyen, láttam egy simsont letámasztva a kisbolt előtt 🤣
Miért,hány csajági van itt a fórumon?