de hát ennek nincs is teteje(meglepődős) ma meg egész nap esik az a rohadt eső 😅
Az új párkszájdommal tudok néhány lukat fúrni a taposó lemezbe, hogy ki folyjon belőle a víz ha gondolod 😅
A helyzet az hogy nekem van annyi eszem hogy több lábon álljak.így nem kerülhetek olyan helyzetbe mint az akit sarokba szorítanak egy kötelező oltással,bármi történhet az életben de nekem akkor sem kell sirva könyörögnöm a munkahelyemért.
Na egy jó filmet én is néznék
De csak szinte 90 évek hollywoodjábol birok csemegézni ott még voltak jó filmek meg a még régebbi európaiak is jók voltak . Szóval ha valaki tud ajánlani azt szívesen vesszük 😁
Utolsó a mi oké volt a ÚRIEMBEREK de tetszett meg The Man from U.N.C.L.E. 😁 👍️ meg Guy Ritchietöl Sherlock Holmes 1-2 , Blöff az alap meg a ravasz az agy és a két füstölgő puskacső ,de vicces volt A kém is
Sorompóemelgető állást én sem sajnálnék. Neked, mint szociális foglalkoztatottként az minden bizonnyal megfelel. De amíg a bentlakásosban kitartottnak, megértem, hogy a munkahely neked nem fontos.
Az új párkszájdommal tudok néhány lukat fúrni a taposó lemezbe, hogy ki folyjon belőle a víz ha gondolod 😅