Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha behúzom bekussol.Bemelegszik bekussol.
Elsőnek lehet a lamellák aztán csapágy vagy fordítva
Változik a hangja ha ki be nyomkodod ?????
De a lényeg csere érett lesz sajna
Kérdés.Egy kuplung mitől moroghat?
😂 😂 😂
nekem órákig is merev, főleg a tekintetem 😆
8as alatt a sarok csiszoló is csak maszatol pár percig
az ütvecsavarozó megáll ha a 2ah félig van persze a 4x40 még akkor is megy neki, csak a nagyobbaknál letilt
a 2ah akkuk szarok nem sok ampert tud leadni
10 mp mereven tartani 😂 😂 ini itt rekord döntés kísérlete forog fen
Azért megnézném az asszony fejét ha betoppanna.Pipi péntek délelptt ül a nappali közepén egy vésőgéppel a kezében és pozólgat a fényképezőnek.Te egy állat vagy.
Nem(ujjával nemet mutató) Úgy csinálom mint a horgászatokon 10 mp-es önkioldóval(kezeit széttáró) Annyi a különbség, hogy a pecán a hűtőtáskára rakom fel a gépet itt meg a székre 😅
nem adtak hozzá az a csavarozóé(kezeit széttáró)
Ilyenkor az asszonyt kéred meg hogy fényképezzen?
Pipi lassan felfejleszt Alza figurává 😂 😂 Persze extra vagy mert több ujjad van 😂 😂
Mekkora akku az? mert ha 2-es, akkor nem sokat fogsz kalapálni vele.
mr rajongó 😆
Gyerekek! Hát ennyi 😂
Orulok ha nem kell vinnem.
Ha kell akkor nagy,nehez,szopatos helyre,sok gondal kell.
Meg nem volt olyan nagy,csak tul sok,es sok tetrisz.
batyu faszáért 😆 Hülye kérdésre hülye választ tudok adni(fetrengős) Nem azért ülök furgonba 30 éve, hogy jobban kilássak 😅
Én is mindig viszek valamit,két napja is vettem egy lapra szerelt polcot,nem volt nagy talán 180cm,de abba a fos berlingoba nem fért be sehogy,nem vagyok házzászokva hogy ha valamit el akarok vinni azt nem tudom.
Viszel,valamit,valahova.
igen,ezt én is akartam kérdezni.Mert igazából kezdhetné is.
mit minek?
10 órás tagsággal? átaludtam volna a karácsonyt ez már az áprilisi tréfák ideje(gondolkozós)
Minek?
tietek hamarabb jött valamennyivel mi ezt 12. 10 körül vehettük át tavaly(óranézegetős)