Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha bevaxoljátok a koporsót akkor nem 😅
videót teszel fel?
én nem szeretem az ilyen kis kutyahuggyozókat, igen ritkán megyek vele nekem kell a raktér mindig viszek valamit valahová 😅
csak nem mindegy hogy mekkora szakaszon hány fok.
2 méter vízszintes felület nincs az utakban. Most építik itt mellettünk az M8-ast meg az M44-et, amikor keresték alá a földet és mi is számításba kerültünk akkor beszélgettem a sráccal aki az autópálya építési megbízott volt. Én csodálkoztam is mert ebből nem lehet észre venni semmit mondta a csávó mindenhol emelkedő és lejtő van nincs vizszintes útszakasz(kezeit széttáró)
Á,mindig szopatta.
Ez a tuti,pont ilyenem volt ,csak sedan.
https://www.vezess.hu/vezetunk...
Mert biztos tapostad neki mint állat
ez most így első nekifutásra nem hangzik jó(gondolkodós) de elolvasom még egyszer 😅
nekem az 1,6 tdi malacorrú passzát 100-as tempónál nem kért többet 5 liternél(kezeit széttáró) 89 volt az autó(óranézegetős)
Ja aztán meg elásna erdőbe
kész horror 😬
mindig nagyon fontos hogy meg válaszuk merre járunk és a kellő sebességet 😂 úgy nem lehet baj
Szegény Norbit is hogy járt
http://youtu.be/vPcW9UGM8Gw
meg hát gyorsabb is volt 😅
És persze csupa minőségi alkatrészből,ugye?
tulajdonképpen megerőszakolna.
a franciákat lehet végigkíséri(gondolkodós) de ez román név alatt, kína által gyártott technikai csoda 😅
Még a hangja is mélyebb mint az enyém 😂
Ezzel csak akkor mennék ha fenyegetően nézne és nagyon erősen fogná a csuklómat 😂
De azért húzatnám magam mint egy komisz kölök 🙄
majd beszámolok(kezeit széttáró)
na ez tuti(kezeit széttáró)
Az pont szart se ér. És.ezt tudják ök is.
tulajdonképpen a sok tesztoszterontól a répát leszámítva az is.
Kereskedés, számonkérés normális hangnemben és kérni mert jár hozzá, neked meg kell és kész. Szerezzenek.
Ha van undorító akkor ez az 😣 aki ezt szúrja végül is buzi is lehetne 😂 😂
En kinyomtatnam a valaszt az EUs nagykertol/importortol es bemennek fogyvedelemmel fenyegetozni, ha nekem fontos lenne.
Kifizetted. Jar. Pont.
Vagy mond azt hogy szolsz az ukran maffianak.
Fenyegesd meg őket a fogyasztóvédelmi felügyelettel.