Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni! Vásároltam egy z900at ami az 50 éves jubileumi kiadás, 50th Anniversary . 80.000 ezer forintal drágább, mint a "sima" , fényezésben más a motor. A nemzetközi kommunikációban az áll a hivatalos Kawasaki honlapon, valamint a külföldi Kawasaki kereskedéseknél is, hogy jár ehhez a kiadáshoz egy könyv. Amit csak ehhez adnak ki, a 2022es anniversary kiadásokhoz. Viszont én nem kaptam hozzá, kérdeztem tipus társakat, volt aki kapott, volt aki nem, volt aki "balhézott miatta" és kapott. Nekem az mondták nem is tudnak ilyenről, annak ellenére, hogy ugyan ott, más kapott. Írtam az europai importörnek, azt a választ kaptam nincs regionális szórás, mindenhol jár a motorhoz ez a könyv. Ha úgy veszem csak egy könyv... ha úgy nézem eladásnál érteknővelő dolog. És tulajdonképpen kifizettem. Ti mit tennétek? Nem irok kereskedést, nem akarok gondot. De vannak feltételezéseim, Jozsinak, Pistinek jó lesz az.... gyere jut neked is. Azt tudom, hogy barátommal ezt egy civic type-r nél játszották el, az is valami kiadás volt de ez az nem került hozzá....
Szerintetek?
Nézem a kutakat, tök nyugi lett jut nyál mindenkinek. Nekünk egyik 10et másik 8at eszik városban, azon kívül ugye kevesebbet.
A lényeg tudjuk őket tankolni, reméljük lesz is mivel folyamatosan. Ennyi. 😇
És hol van itt szívó benzines? Levike, napok (hetek?) óta beszélünk erről, szapulod az autómat, és most kiderül, fogalmad sincs még arról se, milyen motor van benne 😅 A BMW kb. 15 éve nem gyárt szívómotoros autót 😁
Bléd legalább tudja...
Én meg szoktam íratni, egy kis plusz turbónyomás és kb ennyi. Csak annyira hogy ne legyen egy lusta szar mint gyárilag, versenyautó nem lett, csak dinamikusabb viszont a fogyasztása nem változott.
Az enyém egy elővárosi gyerekhordozó 😂 3000/140 a váltó tehát ezzel pályán nem kell vagánykodni. A shadan meg 3000/165, na az már takarékos. A passatból meg ha jól tudom a bluemotionos méghosszabb.
Haver cvt-s a4-gye 1.8tfsi 180lóerő az a 180-as tempónál valami 2000környékére engedi a fordulatot. Olyan mint egy dízel, picit forog csak többet. Mondjuk a probléma már közel azonos.
Akkor rövidítek:
Drága és nem hatékony, és ennek sem tetszene a hangja.
De van megoldás arra is amivel te is boldog lennél.
Gyakorlatilag egy hagyományos váltós autóra rátesznek egy villanyhajtást, és megfelelő vezérléssel azt igazán jó élmény vezetni, a kis akkus villanyhajtás előnyeivel.
Na mivan, a degradáló kamu dumád az átlag és a pillanatnyi sebességről megbukott és már kifogytál.
Mondhatsz te akármit, egy szívó benzines többet fog enni mint egy tdi. Legyen az bmw dízele vagy honda vagy vw vagy bármi. Ha egy turbóbenzinessel hasonlítanánk akkor màr más lenne a dolog.
Én egyébként azon is meglepődtem hogy boxal még fél literrel sem lett több a fogyasztás,pedig azt olvastam hogy akár egy literrel is nőhet a fogyasztás.
Nem kell hazudj. Átlagot írtam. A sharan is közel ilyen fogyasztást tud hasonló átlagtempónál. Természetesen többet kell egyen hiszen nehezebb, nagyobb.
azt írtam hogy 120al mentem?nem,azt írtam hogy 120as volt az átlag.Előbb értelmezz,aztán válaszolj.azért 1000km autópályán nem nehéz a 120átlagott hozni,pláne hogy a fele éjszaka van.Szóval megnyugodhatsz,nem kell oktatnod neked engem.Sok bmw-s hiszi azt hogy az autóval tudást is kap.
Ember, te most direkt csinálod? Tényleg fogalmad nincs az "átlagsebességről"? Az, hogy 120-al mész, az nem lesz "átlag"
Elárulom, mert úgy látom, nem érted: a 118 nekem úgy jött ki, hogy a kényszerű lassításokon kívül 150-160 ÁLLANDÓAN.
Ha ezt neked megcsinálja a megpakolt Sharan, akkor nem várom meg, hogy kigyulladjon a BMW, hanem én magam gyújtom fel itt az udvaron! 🤔 😂
elég széles a paletta(gondolkodós) Azért ezt kár eldobni egy kis nézeteltérés miatt(gondolkodós) Én azt is elhiszem, hogy minden megvan meg jól keres a férj meg fontos a nyugalom meg minden de azért ilyet nem hagyunk el(kezeit széttáró) Ne legyen így de mi van ha 5 év múlva már nem keres olyan jól a férj? Ha meg édesapáddal úgy is jóban vagy én tuti rábeszéltem volna, hogy valamelyik üzletágat adja át. Mert mi lesz később? Szüleidnek jó esetben van még 20 aktív évük. Amit felépített édesapád minden az enyészeté lesz azért mert te kiszállsz belőle a tesó meg nem csinálja(gondolkodós) Én a helyetekben ezen futnék még egy kört. Ne adj isten később valami történik az emberrel ott maradsz 3 mondjuk fősulis gyerekkel amikor azt igazán tolni kell a pénzt oda nem elég 3-4 száz ezer(kezeit széttár) Én mindig úgy gondolkozom, hogy ami ma van az nem biztos, hogy holnap is úgy lesz de azért próbálok úgy kalkulálni, hogy a viszonylagos jó lét után idősödő fejjel ne kelljen elmenni pizzát hordani a napi betevőért ha akármi miatt is beüt a sz*r.(kezeit széttáró)
Na,hát akkor elmondom hogy jártam nem egyszer görögországba ugyanilyen motorkódos alhambrával,120-as átlagsebességgel 5 személy csomagok 6literből kijött.amikor tetőboxal mentem lett 6.4.
9liter?hol élsz?
Szerintetek?