Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy szoktam mondani mint 6 éves gyerek a háromkerekűn...
Szerintem Te is tul nagy lehetsz a motorodhoz :D
Egyszer az osztrakoknal lattam benzinkuton egy ktm adventure 990-t. Szamomra latszatra bazi nagy motor, meg ugy amugy is. Na de amikor megjelent a tobb mint 2 m magas , legalabb 130 kg-s gazdaja, az a motor akkora lett mint a kis XBRunk
De nincs fent a hűtőburkolat. :-(
Különben nem is megy úgy most. 220-230 körül érzem hogy elkönnyül a kormány. Ha fent van a burkolat 250-260 körül is még tök stabil a futása. Mondjuk ott már a menetszél miatt rázkódó fejem miatt nem sok mindent látok
A nem a!!
Azt úgy tervezték,hogy a hűtő meg a műszerfal szinte már buborékot képez a rider körül
Szóval toljad neki
Na,tényleg léptem!
Még pucéran is 191 cm vagyok nem nagyon tudok elbújni igaz nincsenek gátlásaim nem is nagyon akarok. Viszont gátőr lennék szívesen nehogy összeszakadjon a kettő alagút!
Héééé az enyém is pucér akkor nekem is van mentségem ?
Hagyjad Cica. Ne foglalkozz vele. Majd én beszerzem. Te csak haladj nyugodtan. Kiugrok délután úgy is pár boltba 1-el több vagy kevesebb már nem oszt nem szoroz.
Mondasz valamit... gondolkodom az ügyön
Neha kezdem banni, hogy nem mentem a Hayabusaval, mikor volt lehetosegem... De lesz vegul is lesz meg, megvan a srac szama
Neked van mentséged
A meztelenség avval nem lehet úgy tolni
Olyan ez mint a szappanopera egy hetet kihagysz nem maradsz le semmiről folyt.köv...
én egész héten próbáltam, de még nem jött össze, esetleg hnap reggel megpróbálom még indulás előtt
Igen igen itt vagyok
Na!
Megyek tovább
Oszt nem megint 5-6 oldalt írkálni délutánig
Most két napot eveztem a Túr-on,hazajőve gondoltam belenézek mit alkottatok de hamar feladtam
Pölö én. Múltkor 2kiló felett a veszprémi elkerülőn lehúzódtam szélsőbe egy volvó elől csak úgy tiporta neki mondom hammennyen ha sürgős. Ő eredt utánam mikor elhúztam mellette belsőben.
Nem sajna nincs. De majd beszerzek olyat.
Egy biztos van:D
ZX 10 '04 vs EVO 6,vagy 8,vagy mittudomén. állásból induláskor jobb volt a kocsi,de hamar győzött a 10es
Beléd is!
Biztosan,de hol látsz te itt mezei motorost???
játszottunk ilyet mi is. 300 körül elhúzott mellettem a 10essel haverom.cefet
vagy lefeküdtem a kanyar belső ívén és a fejem fölött ment el ilyen 270 körül...mintha vonat jönne,olyan az aszfalt hangja mikor közeledik
jó, csak zavar, hogy 1000 dolgom lenne, és persze mindent szeretnék már ha kész lenne, de egyik sem 2 perces dolog, de mindegy, megígértem többet nem szakadok úgy szét, mint 3 hónapja, szóval majd sorra kerül ez is meg az is, meg amaz is. Van otthon 2 ezres csiszolópapírod?
több, mint gondolnád:D Egy Lexus gs450H is tud már 5,9-et. Mezei motorost simán meg lehet vele lepni.
Reggelt