Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráérünk. Senki nem siettet. Már vagy 3-4 hónapja így van ha jövő tavaszig így marad az sem érdekel.
1000 nem is.
*basszus *megint
Nincs is ebben hiba. A Malac is hivatalos gyári adatként a 0-100-ra a 2,8-at adja meg. Én kicsit nyuszi vagyok és mellé még nehéz is de 4-5 másodperces 0-100 tuti meg van. De pl egy I8-assal piros lámpától senki nem veszi fel a versenyt. 300-400 Kw dolgozik alatta vagy még több. Iszonyat hogy mit lép.
jaa, mert azt is meg kéne csinálnom, igen, uh basszsu, emgint mennyi minden.... öhm ... oks, viszek műgyantát, meg amivel annó Zümi idomjait megcsináltam, csak ne a lakásban csináljuk, mert egy hétig fájni fog a fejed
Lehet róla szó. Bár elég soknak hallatszik ennyi minden aránylag rövid idő alatt. Bár a hűtőborítás jelenleg sincs fent a motoron. Szóval azon úgy is lehet renírozni hogy nem szedjük szét hozzá a malacot. De ezt majd lezongorázzuk.
Egy normálisabb sportmotor általában tudja 0-100-ra azt a 3 másodpercet!
Ha a rider nem elég képzett vagy tökös akkor is olyan 5 körül meg kellene lépni + közel háromkilóval mennek végre
Nem tudom hány olyan autó van az országban ami képes erre
Én anno nem nagyon mentem pályán a Ninja-val mert utálom,de a városban azért négykeréken nem léptek le!
Pedig az nem volt túl friss évjárat,mondjuk tudta a 3 sec-et meg a 260-at!
ja meg felkéne tenni a kamera konzolt, tegnap is akartam, de csak elfelejtettem a nyalás után, utána mentem inkább motorozni kicsit a városba
ha hétvégén lemegyek most, azt kéne, hogy megcsinálom az x11-et, persze ebben segítened kell, hogy haladjunk, írkálok, jegyzteelek a cikk megírásához, kivesézzük, aztán durvulás (mindkettővel )
Egyszer lesz majd időd kéne csinálnod egy vidót a durvulásokból is. Amúgy olyan felvételt legközelebb szelfi bottal csinálunk. Basszus lobogott rajtam még a gatya is olyan közel suhantál el.
még mindig nem tettem fel azt a vidit sem, nem baj, mindennek eljön az ideje :)
mm- re kiszámítva melletted 120-al egy x11-el , fu az de durva volt
Pedig csak az ám a látvány. Mikor jó csaj dög nagy motorral terel rendesen
csöcsnagyobbító?
indulásból nagy előnyük van...meg ebben a kategóriában a végsebességük is megvan .de közte azért az RR nem veszhet el
Én meg a következő lámpánál eloremegyek.
Te szegeny... Hozzam kepest mindenki teret ugrik de en nem tudok faszhosszabbitot venni
Múltkor Fehérvárnál mentem fel a pályára Pest felé. Előttem billegett esetlenül valami Porse de nem az a konfekció darab, hanem az szép lapos széles verzió. Mondtam is magamba hogy most felérünk a felhajtón és irrgalmatlanul elkenem a száját.

Aztán mikor felértünk megcsapott a kipufogó gáz miközben ő nyomott egy kövéret és utána már nem is igazán láttam. Pedig urik a malac rendesen. Még a literes szupersport kategóriában is egész szépen elmuzsikál de azzal az izéval még egy ligában sem voltam.

Ugyan ilyen az I8-as BMW. Az piros lámpától indulva hozzám képest olyan volt mintha teret ugrana.
Trabantot latva van magabiztossagom, amugy en mar mindenkit hagyok
A GTSsel nem tettem... Ott 200-nal levillogott valami kisebb Audi, talan A3. Nem ert utol utana kielveztem, hogy az a motor megy
hát nem tudom milyen autónak kell jönnie,hogy ránézésre feladjam...
plusz ugye akkor is előzök egy olyat,amit ő nem tud és már megint csak a picsámat lesheti...
sztem ki lehet kapcsolni vhol, nem tudom, megnézhetjük majd, ha gondolod, egyébként nálam is ilyen
Az enyémnek má' csak bediktálom,oszt megírja magától
Kibaszott idegesítő szokása. Leírom frankón pontosan amit akarok. majd nyomok egy szóközt és átírja arra amit ő gondol. Hát menjen már a bánatban. Én meg ugye csak nyomom a gombokt a franc se nézi hogy mire írta át. Aztán küld és abból lesznek az ilyen csodák.