Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy mi is jól nézhettünk ki Párommal, mikor Balatonon a nyaralóban Ő már bevert már pár sört, de én megkívántam a parti balcsis hambit. Mondom leszaladok, hozok haza neki is. De Ő jönni akar.
- De hát ittas vagy!
Vigyorogva:
- akkor leviszel!!!
Az első utasélményem: motoros csizma, bikini és bukósisak, mögöttem a 190 centis pasim fürdőgatya + bukóban kicsit imbolyogva. Jól néztünk ki De csak 1,5 km volt a part...!
vmi madaras kalandunk is volt múltkor, nem? Mikor Csesznekre mentünk...
ÚÚÚ azt ne is említsd. Múltkor könyökvédő gerinc páncél póló összeállításban megfeledkeztem magamról. Felmentem Pályára és olyan 170 környékén mellkasra vettem valami nagy dögöt. Dongót vagy valami még nagyobbat. Meg kellett állnom mert nem kaptam levegőt.
ja igen, az is tök furcsa volt, a bogarak ... :D bogaras lettem x"D
Én meztelennek érzem magam protektor nélkül. Most más amikor elmegyek 2 utcát, hogy csak kicsit élvezzem a lábam között a motor bizsergetését, de a városba is úgy szaladok le vele, hogy szimpla cipő, de térdprotektor rajtam van és a protektoros dzsekim is. Ha városon kívül megyek, már fel vagyok öltözve teljesen. Ha 40 fok van, akkor is.
Ha látok egy szandálos, rövidgatyás, ujjatlan kombóst, megrázom a fejemet és leszarom. Mindenki a maga ura. Épp ezért nem fogok senkit se sajnálni, ha egy ilyen miatt a balesete durvább következményekkel jár, mint megfelelő védelem lett volna.
10-es koromban meghalt egy évfolyamtársam. Szombat esti diszkóbaleset. Nagybácsi átadta a srácnak a volánt éjszaka. Felcsavarodtak egy fára, miközben valami haverral versenyeztek a falun belül. Hétfőn mindenki sírt, az is, aki nem ismerte a srácot. Egy percre se tudtam sajnálni onnantól, hogy megtudtam a történetet. Persze, letargikus volt az egész, de ennek nem szabadott volna megtörténnie...
Volt nálam vállalkozói tanfolyamon egy pasi 2 éve. Szóba elegyedtünk oktatási szünetben. Kérdeztem miért sántikál. Motorosbaleset. Valami komolyabb sportmotorja volt. Átment a szomszéd városba, berúgott, és elindult haza a motorral ittasan és védelmi cuccok nélkül. Elnézett egy kanyart és beesett a kukoricásban, eszméletét vesztette. Mindezt valami hajnali 2-kor. Senki nem találta meg. Mikor felkelt a nap, akkor ébredt fel és rájött, hogy nem tud felkelni. Eltört alul minden ami lehetett elvileg, meg még ez az. Telefonja valahogy a zsebében maradt és hívta magának a mentőket. Alig találták meg, mert a kukoricásban teljesen eltűntek a baleset nyomai. Na mindegy, Ő azt tanulta meg, hogy nem ül többet motorra. Másnap született meg ugyanis a fia és elfogta a bűntudat, hogy majdnem apa nélkül maradt az ő hülyesége miatt. Egy 10 éves baleset nyomait láthattam én rajta.
majd mellbevág egy nagyobb bogár,csak majd ne panaszkodj
de ez nem fikázás volt! ne keverjük össze :) szimplán féltettem, nem hőbörögve mentem oda meg nem tudom, hogy ....

:D :D :D azért azt megnéztem volna , ahogy keresed a papucsot :D

másabb érzés az biztos, mondom ogerg-nek, figyu, most nagyon óvatosan meg lassan menjünk, mert bikiniben vagyok, meg tütü faszom szoknyában, tényleg csak eltötyögünk, jó?

Röhögve bólogat (tudta sztem, hogy jó, hagyjuk ...) , jó persze, megértem. Utca végén már kikanyarodtunk, ő megy óvatosan, én meg elhúzok a pi-ba :D :D :D, nekem az tetszett benne, ahogy a szél masszírozott :D de azért a bőrcucc az bőrcucc, nekem ad nagy biztonságérzetet az is, főleg hogy nagyon jól megvédett legutóbb amikor kellett, imádom azt a ruhát.
felesleges kockázatot én se vállalok
amikor erdélybe megyünk azért van hosszú gatya rajtam meg pár melegítőfelső
persze ha pályán kellene mennem x ezer távokat biztos vennék valami bőr cuccot mert ezek a kurva bogarak már 120 felé baszott nagyokat ütnek
Kinek a pap kinek a papné. Én is vallom amit te. De azért ha felmegyek az autópályára akkor azért egy dzsekit felveszek. Meg ugye kesztyű legalább protektoros cipó. De ha hosszabb útra megyek akkor rendes bakancs esetleg térdvédő minőségibb kesztyű komolyabb sisak. Még egy jó gatya kéne lehetőleg bőrből meg egy bőrdzseki.
https://www.sportmotor.hu/vide...

ez a kedvenceim közt van máig
ha engem fikázna valaki azért mert rövidgatya pólóba motorozok hát én tuti belehugyoznék a tankjába
mert nyáron azt kell hordani
cipőt többnyire húzok mert volt hogy leesett a papucs és vissza kellett menni érte
anno még a dt-vel pöcsig érő sarakban dagonyáztunk papucs+rövidgatya kombóban, volt hogy keresgélni kellett az iszapban a papucsot mert leesett
én nagyon szeretek lenge öltözékbe motorozni, lobog az ember pöcse a szélbe......mi bajunk lehet
a pokol útjai jószándékkal vannak kikövezve
Ne is említsd ezt a színt minden kiegészítő amit útközben a malacra aggattam narancssárga volt. Nagyon jól tud mutatni szerintem a kék a naranccsal
jó regényei vannak nagyon...
Kis chopperem kék volt, a kis GS is az, apám CBF-je is... Ha ingyen választhatnék, nekem narancssárga lenne
örülj,hogy nem küldtek el anyádba...
király,ennek örülök. az összes könyve megvan. a nem lengdonosok is. szerintem jó mindegyik
igen, nagyon szép, szeretem
mindenkinek saját döntése, egy időben volt, hogy odamentem a benzinkúton az illetőhöz, és mondtam neki, hogy ne haragudj, de egy ezres gépen nem szandálban kéne nyomni, nagyon meglepődött, hogy vki odamegy és "félti", de aztán egyre gyakrabban láttam, és most mit mondjam mindenkinek?!, ő tudja, most már csak a barátokat csesztetem miatta néha

egyébként megértem, hogy 40 fokban a bőrcucc kegyetlen , mert tapsztaltam, konkrétan nekem a bőröm kicsit megégett a melegtől, mikor ilyen 6-8 órákat motoroztunk most nyáron, alá vettem sokszor csak egy bikinit, de hiába, esténként örültem, hogy leszaggatom végre magamról...
Na ezzel nem vitatkozom. A kék jöhet :-D De szigorúan Honda kék Mert a Honda kék JÓÓÓÓÓÓÓÓ
legyen minden kék........ még a csopper is
az kielégít minden igényt, van buzikék is meg királykék is, szóval ez így lenne jó
legújabb? mi a címe?
kpm-es,vagy reddőr...
Nekem pl a motorozhatatlanra szétpimpelt hónajszárító gépek bántják szemem. 250-es gumi. Földön csúszó blokk bőr rojtos markolat. Égig érő kormány. és Króm minden mennyiségben. Rugózás semmi. Vagy nyújtott villa. Aztán vagy koponya tenger vagy sas hegyek mindenhol.

Nekem pl ez bántja a szemem. De el kell tudni fogadni hogy neki meg az jön be. Ennyi.

Ha mindenki egyforma lenne akkor mindenki Priusszal járna meg K9 Gixerrel. Olyan unalmas lenne a világ.

Persze ezzel nem azt mondom hogy szeretni kell a pink motort meg a szétpimpelt csoppert. Nem! De azért elfogadni és békésen egymás mellett élni azért nem nagy kívánság. Ettől színes a világ. Ezek közés a színek közé a Pink is tartozik. Akármilyen fura nekem ha feltétlen színt kéne mondanom akkor a bálna méretű túrasport gépeken (Busa, XX ZZR 1400) Az ilyen gépekre főjt gyöngyházfehértől megyek a falnak. Egy amúgy is testes gépet a fehér szín csak tovább növel.