Na azt valamiert soha nem olvastam. Bar a Gyuruk Ura filmeket nem is szeretem, peklapattal fejbeb@sznam azt a Frodo gyereket...
Viszont a Hobbit fasza! Valahol Anyoseknal meg is van Ferjemnek a konyv, de mindig elfelejtjuk elhozni.....
Pl a gyűrűk ura egész profi mód meg van csinálva meg az előzmény hobbitok is
Persze cgi az egész de akkor is jó lett
És ezt úgy mondom hogy nem a kedvencem
Mert nem szeretem a rémisztő alakokat
" Ő abban hisz, hogy a tehetséget mindenáron fel kell szabadítani, és ami bujkál, azt ki kell préselni a tanulókból. Akkor is, ha kínlódnak, ha sírnak vagy belehalnak." ez alapján kurvára megfogott
Igen. nekem nehéz lenne megmondanom, mi a kedvenc, nagyon sokat filmeztem egy időben, mozigépészkedtem, reggel 10-től hajnal 2-ig.... (mai napig ingyen járhatnék moziba , de nincs időm már élni a lehetőséggel, pedig hiányzik sokszor) de sok kedvencem van, talán a Más világ amit nagyon ki tudok emelni
Soha nem fizettem még be. 3 év tagság után kezdtem el meghívni másokat, mikor egyszer volt egy olyan karácsonyi akció, hogy 10 pontba került egy meghívó.
Viszont van néhány ember a meghívottaim között, akik prémiumra befizetnek (gondolom nincs kedvük szarakodni a visszatöltésekkel) és én is mint meghívó, részarányosan kapok belőle. Pl asszem egy éves előfizetésnél én kapok 60 nap prémium tagságot ingyen.
És e miatt van , hogy 50 pontba kerül egy meghívó számomra.
Az a tapaszatalatom, hogy az összes filmet elbasszák.... ott van a Harry Potter is, nem tudom, olvastad -e, nagyon más a könyv!! persze sokkal jobb , részletesebb, tök fontos dolgokat kihagytak a filmből, teljesen más lesz tőle az egész lényegi mondandója.... Igen, az is jó, én is szeretem! Jó, hogy írod, lehet majd én is ránézek. Nekem sincs jó angolom, németem sokkal jobb, és most tanulok franciául is...
Egyébként az egyetlen film, ami könyben rosszabb volt részemről, az operaház fatomja, de hát muscical... vártam, hogy énekeljen a könyv, de nem... :D a 2004-es feldolgozást imádom, és ahogy olvastam csengett a jelenethez a dal a fülemben
Nekem Dan Browntól 'Az elveszett jelkép' a kedvencem. Most jött ki valahogy a legújabb kötete, de viszont angolul sajnos nem tudom elolvasni, annyi nyelvtudásom nincs, így megvárom amíg kijön magyarul is... Bár az Inferno nem volt olyan szépen kidolgozott, a filmet meg úgy ahogy van nagyon csúnyán elb*szták
Eztet bepuszilom aztán alvás
Egészségetekre
Minap a Wall street farkasát néztem meg na az még nagyon ott van :-D
Viszont a Hobbit fasza! Valahol Anyoseknal meg is van Ferjemnek a konyv, de mindig elfelejtjuk elhozni.....
Persze cgi az egész de akkor is jó lett
És ezt úgy mondom hogy nem a kedvencem
Mert nem szeretem a rémisztő alakokat
ZZR forumba lehet van csigabigaház.
Egy guglizást megér
Viszont van néhány ember a meghívottaim között, akik prémiumra befizetnek (gondolom nincs kedvük szarakodni a visszatöltésekkel) és én is mint meghívó, részarányosan kapok belőle. Pl asszem egy éves előfizetésnél én kapok 60 nap prémium tagságot ingyen.
És e miatt van , hogy 50 pontba kerül egy meghívó számomra.
Egyébként az egyetlen film, ami könyben rosszabb volt részemről, az operaház fatomja, de hát muscical... vártam, hogy énekeljen a könyv, de nem... :D a 2004-es feldolgozást imádom, és ahogy olvastam csengett a jelenethez a dal a fülemben
Pedig azt a 2napot ki lehet bírni