Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos már túl vagyok azon a koron hogy megtegyek olyat amiért böntetés járna, így épen marad az összes baszomfasza színű motoroslány
de ha apukám miniszterelnök lesz vége lesz az összesnek
Azt csinálom.
Vizualisan kivagyok a pinktol.
De ha nem nyitom meg a galériát nincs baj.
a beöltözés olyan hogy mindenki annyira idióta amennyire akar
én pl inkább növeszek új bőrt vagy megvárom míg összeforr a csont de akkor se fogok full protektorba motorozni mert az szar érzés, és nekem ha valami szar akkor inkább hozzá se kezdek
ami alapvetően könnyen sérül pl egy térd a susnyásban azt persze megvédem, vagy épp csizma stb
2x tört már el a szegycsontom de akkor se veszek fel páncélt, inkább eltöröm harmadjára is
Sajnálom, de ha gondolod tilts le, és akkor nem látod. Nem fogom nem önmagam adni senki kedvéért, ezt nem veheti el tőlem senki. De tényleg sajnálom, hogy zavar ... engedd el :)
Na ja,báncsa a szemem.Ez van.
Bármilyen furcsa is hallani ezt pár embernek, nekem a motorozás nem az önmutogatásról szól, én kifejezek vele vmit és élek benne . Tökéletes nem vagyok, és én is emberből vagyok, meg van a múltam, a keresztem... Bármiről elbeszélgetek bárkivel, meg nyitott vagyok, csak szépen kell, minek egymást bántani?!

Persze, van hogy én is felvettem a versenytáncos ruháim, és pózoltam melette, miért ne?! A ruha csak áll a szekrényben az idomok mellett, már rég mindent am motorra tettem fel...

és igen, jólesett elkészíteni vele azt a sorozatot, meg még biztos lesz is hasonló, de én ilyen, ilyen a személyiségem, van rá okom, így alakultam.

Egyébként múltkor életemben először mentem ruha nélkül (kb bikiniben) , csak le a balatoni partra a lakástól, jól esett, főleg a 40 fokban, meg hogy bemegyek a vízbe úgyis, de nem jelelmző rám, és nem is nézem jó szemmel, de mindneki maga bőrét viszi, illetve ha utassal megy, akkor nem , de ő életük... nem különb mit a tp, vagy a tél... ha ő úgy érzi, hogy megy úgy neki, hát menjen... csak vigyázzon magára!

Engem az készített ki múltkor, mikor ezres géppel, sem a csajon, utason, sema vezetőn nem volt sisak sem!!! Na az nagyon felbaszott agyilag ...
fene tudja, lehet pár csajos motívum itt-ott de ezek az okádék fos lilapinktökömtudjami totál hányinger
egy 3-5 éves kislányon még jól áll ez a kitalált álom babarózsaszínbe öltöztetve, de egy 20+ éves magát motorosnak valló nőszemély tudja már hol a határ......
nekem a sár nem önkifejezési forma, ez vele jár......mondhatni a szükséges rossz, de ha tehetem én kikerülöm a sarat
De legalább beöktözik. Sok lány be sem öltözik me még többet látni ha kint a combika. Aztán ha kopik na az lesz maradandó neki, nem az hogy hány faszi veszt nyálat de hírtelen ha meglátja.
Ja, meg van a hátsó üléses barbi-ek is, meg sok féle, inkább nem megyek bele
igen, télen talán megépítjük , mindegy milyen, esni kellni kell :)
Ini szerintem még mindig sokkal kellemesebb az ha valaki pink motorral meg cicafülekkel felszerelkezve még akár (férfi szemmel) Barbisnak is mondható motorral motorozik mint az amikor a plasztik macák össze vissza másszák a motort úgy hogy azt sem tudják melyik fele halad előre. De milyen menő lesz a fotó attól mert hogy motoron ül. Ez amolyan önkifejezési forma. Nálad ez abban nyilvánul meg hogy nyakíg sárosan kifulladva jössz fel a bányából. Versenycicánál meg úgy hogy pink motorral motorozik az aszfalton. A különbség csak annyi hogy neked ez neki meg az jön be. (Bár valami dagonyázó motor építés mintha lógna a levegőbe, ha az összejön az ne félj nem lesz körbenyalva állandóan)
meg zümi azért nem barbie pink, az nekem is sokk :))
sztem nem , egyébként igen, rengeteg esetet látok, hogy gyönyörű nő, tényleg mint egy barbie, de nem tudom hova tenni, tök jól pózol, jó a teste meg minden, de .... nem tom, vhogy nem ...
konkrétan!?
most rám célzol?
le is basznám mind egy szakadékba......
a motoros az legyen motoros nem valami barbi baba motorosnak öltözve
evvel nem az mondom hogy ne legyen nőies, de azért némelyik amit művel az már túlmegy minden jóízlésen
Egyébként... Egyre több pink motor jelenik meg az utakon... sokan keresnek ezzel. Meg múltkor cicafüles csajt is láttak.
Azt sztem láttam :)
Zoli mindenkinek olyan a motorja, amilyen neki jó, ne mélyedjünk bele ebbe az alacsony szintű cirkusba itt is. van oka, hogy pink a motorom, az összes része meg lett tervezve, és szimbólikus jelentése van. Nekem. :)
Nem néztem, bocsánat. Melózok is, meg rendezem a tp-s cirkuszt. ŐŐŐ köszönöm szépen, már 2 napja megcsináltam, illetve tegnap izzót is cseréltem, láncot is feszítettem (természetesen felügyelet alatt)
Őőőőő de,soha.
Marad a varacskosdisznó kinézet.
Bár valami pályaidomszart kéne rátenni akkor lenn british racing green.
Be bazidrága a műgyanta szarság.
Váktozik minden, nem tudthatod mikor fog a szíved rózsába esni!
Valami hondaféle akad a padláson de az nem ilyen rusnya pink.