Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb 200 embert hívtam meg eddig. Sose volt semmi bajom. Viszont a fele mindig törölve lesz, mert amúgy nem is használja, vagy tiltatja magát gondolom..... És annyira tudnak hisztizni egy meghívóért aztán nem becsülik meg ...
ha tehetem , én is inkább fizikai könyvet olvasok, van 4 hatalmas zsekrényem tele könyvekkel, egy ilyen egyéb, mint Harry Potter, trónok harca, sok vámpíros.. (imádtam a vámpíros sztorikat), meg ilyen pl személyiségfejlesztés , vagy Da Vinci kód, ilyesmik, a többi az csak szakmai .... most alakul az új, az meg motoros lesz, már az első polc meg is telt
Evvel óvatosan
Ha köcsög a,meghívottad téged is beszoptat
Én is tudnék bármennyit küldeni de nem teszem
De mi az hogy bejelentés alapján??? Pucsító Panka néni jelenti, onnantól tényként kezelik, és keresik a járművet??? Ez kb rágalamazás kategória... Meg mi az hogy keresik??? Rendszám alapján értesít azt kész nem? Bár az is megkérdőjelezhető lenne, hogy valaki jelenti -akármilyen szándékból- azt utána téged meg rángatnak műszakira... Nevetséges hogy valaki nyög egyet egy hatóságnak, azok meg minden kanyar nélkül ténynek veszik.
Az istenért se bírok gépen olvasni...
nekem semmi filmem nincs, otthon töltik, én meg nézem , nekem inkább könyvek vannak gépen, tananyagok, de az 60-70 GB
Fogalmazzunk úgy hogy az évadok előrehaladásával laposodik. Csak sajnos volt nekem egy barátom aki imádta, akinek a kesztyűje most ott van a polcomon és megígértem neki hogy végignézem.
3 terányi filmem és sorozatom van. Nálam normális, hogy minden sorozatot megtartok. Nem egyszer nézem meg, ami tetszik :)
halottam már róla, állítólag sokat lehet nevetni rajta
Az gáz hogy nekem merevlemezen meg van az Így jártam anyátokkal mind a 9 évada ? Mondjuk egy nagyon szomorú ok miatt van meg ez a szerintem humoros sorozat, Na mindegy azért kedvelem.
Én meg majomparádéra tudok.
Eurékát ajánlom. Vígjáték az egész, de egy tudományos városról szól, ami tele van a világ legjobb koponyáival Nagyon idióta dolgok vannak benne
Akinek kell nCore meghívó esetleg, nyugodtan szóljon, bármennyi meghívót tudok küldeni Csak egy e-mail címet adjatok
ránézek, köszi, hu én annyi sorozatot néztem... főleg sci-fi rajongó vagyok

Trónok harca meg van könyvben is, szeretem
Aki nem látta és nem feminista az nézzemeg a califorgia sorozatot
Az eleje nagyon odabaszós utána kicsit átmegy néha-néha nyálasba de fergeteges poénok vannak mindenhol
Ó a sima magyar kereskedelmi csatornákat nem nézem. Mondjuk bogarat ültettél a fülembe. Hazaérek ma elindítok pár letöltést. Rég néztem új filmet. Mert állandóan csak a motor :-D
Én inkább letöltök filmeket, és úgy már "nézek tv-t" , de mint műsor... annyi hülyeség megy benne....
Jah nálam is általában a Comedy megy mert azon olyan műsorok mennek amin fikarcnyit sem kell gondolkodni vagy odafigyelni. Ha arra nézek mosolygok egyet ha épp van egy poén ha nem nézek arra akkor meg háttérzaj. Pont jó. :-D
Most azért odafigyelnek jobban szigorúbbak egy picit. Nekem is vissza kellett raknom a gyári tükröket meg alányúlt tenyérrel a renccám világításnak vigyorogva mondta a vizsgás srác cseréljek egy izzót is visszajövök azt kész is a fresh vizsga. Röhögtem én is, teljesen elfeledtem azt az elrohadt izzót meglesni.
Szeva Pocses! Ne is kérdezd
Szept. 15-ig lenne müszaki, de gondoltam ha már épp ráérek elviszem előbb...
Bevitték az adatokat a rendszerbe h mit vizsgáztatnak, rááá 2 perc és a központból hivják a müszaki állomást, hogy mááé mióta keresik ezt a fr. Rendszámú kocsit... ez meg emiatt egy bejelentés kapcsán.... a kocsinak szigorítót müszakin kell átesnie... hiááábaaaa volt így levizsgáztatva a kocsi 2éve , 4éve... kicsit ideg beteg vagyok
Megtudom érteni. Bár mi szoktunk Comedy Centralt nézni, esetleg valami tudományosabb csatornát :D
Múltkor meglátogattam egy barátnőm, be volt nála kapcsolva az RTL, ment rajta valami. Kérdem mi ez a szar? Hát a Barátok Közt!
Aztakurvaistenit de szar volt
Biztos valami kedves jóakaród alkotott.
Ilyenről se hallottam még..
Valaki felnyomott mint egy kúpot gondolom a csendes dárózs miatt vagy a szutyuki is akkorát szól
tudod hogy csak azért megy hogy ne legyen csend. Még a motor előtt mikor nem volt más és jobb dolgom nélkül kb csak aludtam két műszak között, majd a melóban is alig találkoztam valakivel akkor azért nem álltam messze attól hogy becsavarodjak. Szar dolog tud lenni hosszú távon az egyedüllét.