Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jájjjjj, az enyémet te. Kinöttem.aztán vagy három.éve rajtam.se volt
Pont ezt mondom,mindenki vigye a sajat motyóját. 😁
A hajszarito meg eletmento,azt mindig viszek.
Kesztyű-csizma vizesen masnap rohadt szar erzes. 🤔
Elférnénk azokban is, de egy 40 literes dobozban nem fértünk volna el és mivel ez a táska akkor marad faszán a helyén, ha megvan pakolva, így abba tettük a cuccaink 90%-át. Az esőruha került egyedül hozzám, mert ugye azt szar lett volna kihámozni egy zuhénál a táskából...
A lényeg, hogy a saját cuccai mehetnének oldaltáskába és a sajátom a dobozomba. És amúgy tényleg nem viszünk felesleges cuccot, nekem sincs pl hajszárítóm vagy valami hülye ketyerém, kizárólag minden napra tiszta ruha illetve +1 adag, a biztonság kedvéért.
Dehogy adom.Retro. 😆
Igazad van 😂😂
Hu télleg. Azt is.el kéne adni.......
Rajtam is az volt....levegőt mondjuk nem nagyon kaptam, de jó erős a zipzár 😂
Ram jo a 10 eves bőrruha. 😆
Hetvegen probaltam.
Na de kevésbé köcsög módon, nekem 20centi vastagok voltak az oldaldobozok. Tényleg keskenyebb volt mint a kormány.
De néha nézem én is néhány túraenduron, hogy mennyire kilóg, attól én is félnék.
Azt nem vetted számításba hogy Zoli önmagában elég széles, így bőven elférnek az oldaltáskák is ahol Ő 😆
Kell a fasznak annyi cucc,5 nap.
2x 22 liter.Meg sok is.
Egyébként, a topcasem pont olyan szèles, na jó, lehet 5centivel szèlesebb mint a hátsó kapaszkodó. Tehát fixen szélesebb mèg így is mint az enyém.
Biztos a motorodra az a legegyszerűbb. A csomagolás mindenhogy kompromisszumos.
Jó de ezek jàtéktáskák. Nem férne be a kettőbe annyi cucc mint amit Ekime mutatott.
Siman vagyok olyan keskeny ezekkel az oldaltaskakkal mint a topcase-es barmi.
Na, pont így. Az autók nem egyenes vonalban àllnak. Nem egy hosszú fal mellett kell menni hanem szlalomozni. Ahol a kormány még elfèr ott a táska már nem biztos.
Pillanatok alatt találsz ilyen videokat a neten mert elèg gyakori.
Saját szememmel is láttam már ahogy előttem két oldaltáskás motor összeért.
hogy a fenébe szorulnál be amikor a kormány szélesebb??
én 1x akadtam fent a táskával de akkor a king of the hill nyomvonalán mentünk pár km távot aztán ezek a román buzik a nyomvonaltól 20 centikre vágták el a kidőlt fákat és az egyikbe fennakadtam
El is küldene a picsába 🙈
Ez hülyeség. Az oldaltáska az utolsó amit felteszek. Inkább a topcase meg egy hengertáska bár ennyi cuccot én sem szoktam vinni.
Az hogy egy kicsit magasabb a súlypont nem érezhető annyira mint amikor beszorulsz két kocsi közé az oldaltáskákkal-dobozokkal.
Vedd meg neki karacsonyra. 😆
Telik rá, csak nem akar többet költeni, ha nem muszáj 😂
Majd most már ott is csökken az arc! Nem minden lesz náluk sem aranyból.
Nem fussa mindennap belszinre?
Nincs aki rakja a szenet a kazánba? 😂
Na az osztrák vasutasok meg sztrájkolnak.lehet mégsem futja kolbász kerítésre.
Akko vidd te a cuccod,es kisebb lesz az ove.
De majomra tellett bananos kaviárra nem? 😆
Hamarosan rendelem a connectivity modult. 😁