Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez meg, hogy jött össze szevasz Cefi!
Sosme nézek tv-t, 14 éve kb, igaz mikor otthon nálad vagyok, akkor igen. :D Most ezt jól megmondtam
Szebb reggelt mindenkinek!
Az hogy a picsááábaaa lehetséges, hogy müszaki vizsgáztatáskor tudom meg hogy az NKH egy bejelentés miat keresi vagy "körözi" a kocsimat???????
Kipufogó és világitás miat....

Nem kéne nekem erről eg értesítőt kapnom, hogy idő előtt takarodjak be egy vizsgaállomásra????
Rendőr se állítót meg (saját kocsival) évek óta....

Mindenféle papir nélkül mehettem haza gyárira átalakitani a kocsit

Tudom most jöhettek azzal hogy minek alakitgatom igy meg úgy a kocsit....
Most meg várom a "szigorított" müszakit
Köcsög NKH , hülye én.....
Aztán reszelés helyett lehet ráspolyozni. Meg jön a kérdés hány ujjas, így vagy úgy így is úgy is!
Egyszer én is csináltam ilyen kis maszatot
Aztán 18éve az idegeim rágja
Szóval jól gondold meg hogy kiengeded-e a palackból.....
Hát azért a nőknek se felemelő érzés a kút+vödör szindróma
Amúgy tényleg egy kis alien
Na jó'van, bekaphatjátok a bal bokámat
Fasznak pofáztok ennyit,nem tok dolgozni.
az nem az ő libidóját degradálja
Amúgy napok óta minden este belekapcsolok a TV-ben valamelyik csatornán egy Alien filmbe. Ha esetleg kérdések merülnek fel a közeljövő kapcsán csak nézz meg belőle párat.
Még nincs.... aztán kibújik az utód és lesz akkora a rés mint a,grand kanyon a 42es tévén
nem akarom... hét múlva nősülök...csak bonyolítaná a dolgokat
Hidd el, hogy nem akarod megismerni Az emberiség érdekében 'rejtegetem' csak
Én kb 3-4 éve foglalkozom vele. Ezzel nem találkoztam, szóval valószínűleg előtte volt, vagy akkoriban épp elkerült még ez a féle átiratás :)
meg nővéred,akit rejtegetsz
egyik szélsőség ha hideg vagy,mint a jégcsap,a másik meg...
elhiszem.csak pár éve még én is ezzel foglalkoztam. eredetiségvizsga,átirás,stb. akkor azt találták ki,hogy aki nem akarta átíratni,csak bejegyzett egy üzembentartóit,annak is kitalálták,hogy az illeték felét ugyanúgy ki kellett fizesse,meg asszem a vizsgálatot is. így már nem volt értelme ...
de ismétlem,nem most volt. simán tévedhetek
Szóval már csak magadra számíthatsz? Vannak szingli szép barátnőim!
halálos nyugodt vagyok egyik szélsőséges eset sem érint
Nyugi, nincs probléma a libidómmal
Tény viszont, hogy 2 hét alatt annyit nőtt a hasam, hogy az ágyról már reggel le kell, hogy guruljak............
Üzembentartóinál tutira nincs semmilyen fél illeték sem. Kb 50x biztos csináltam ilyet.
"Ennek megfelelően, ha a szülő vásárol egy személygépkocsit, majd még ugyanazon a napon – akár ugyanabban az okiratban – a gyermeke számára ingyenesen üzembentartói jogot alapít rajta, akkor a szülő az egyébként fizetendő illeték 75%-át köteles megfizetni az Itv. 24. § (4) bekezdése alapján, míg a gyermek illetékmentesen szerzi meg az Itv. 17. § (1) bekezdés p) pontja szerint a vagyoni értékű jogot, amennyiben igazolja, hogy az ajándékozó egyenes ági rokona."
De ha jól értelmezem, csak akkor ingyenes, ha apa/anya adja át üzembentartóival a gyereknek.
Ha a gyerek nevén van és üzembentartó apa/anya lesz, akkor már kell fizetni? Mert ezt nem tudom.
Általában valami stikli miatt szokták a gyerekre tenni üzembentartóival a járművet: NAV-os tartozás, biztosítás nem fizetése, biztosítás emelkedése (pl egy baleset miatt), stb.
de,beszéljünk
a hangsúly a "má" (már)-n volt