Atyám ............... ki baszta fel így pinkit ????????????? 😂
Most minden olyan rózsaszín mindenhol 😬
Amúgy jó reggel ........................ ja ezt nem ide 😂
Maradjunk annyiban hogy hülyevagy. Az 5-ös golf volt az alja, ott kezdett el nagyon rohadós lenni a kasztni és jött a 2.0PD ami nem volt a legjobb, sőt mondhatni szar, jött hozzà az 5-ös dsg váltó. A 3-4-es golf egy örökéletű kocsi. Az 5-ös a mélypont.
Születés után biztosan.....de az elhalást azok kezdték meg.
Mondjuk arra kiváncsi.lennék milyen öntudat van a fejében, ami az egész józan világot ki tudja zárni és csak a maga által teremtettben létezik.
ha tudnál olvasni ezt nem írod
mert pont nem a kutyult borokhoz kell hasonlítani
de pl egy 10 ezres bock merlot simán versenyeztethező egy 2 ezres helyi cabernettel
de pl egy kadarka vagy a sokak által lefikázott kékfrankosból is lehet jó bort készíteni, csak ugye egyből a kutyult cucc ugrik be ezekből az embereknek, mert ebből volt itt hajdanán nagy üzlet(pár cégnek még most is de egyre kevesebb az ilyen)
amúgy pl egy friss rozé(amit én nemigazán szeretek) itt sokkal jobb , ha erre jársz a szentpéteriéktől a néró rozé bárhol megállja a helyét ha jól emlékszem 1200 a lédig
a drága vörös az úgy van hogy a sok sznob már kínjában nem tud mit kitalálni aztán basszunk bele minél több csersavat, vagyis úri nevén tannint, egészen addig amíg feketét nem szarik az ember tőle aztán adjuk jó drágán 😂
nem vagyok borszakértő ellenben rengeteg helyen voltam-ittam már és rengeteg helyről származó bort ismerek
Most minden olyan rózsaszín mindenhol 😬
Amúgy jó reggel ........................ ja ezt nem ide 😂