Igen, ebből indult az okfejtése pipipaxnak, szerinte 35 környéke, mert ő a várható élettartamot felezte meg, amiben sajnos igaza lehet, de a mondás 50től szól, én is úgy tudtam.
Nem értem, hogy egy hétköznapi átvitt értelmű szójátékból, mint a "B oldal", hogyan lehet ilyen pesszimista következtetéseket levonni. Minden kornak megvan a maga szépsége, jó példa volt erre a nagyszüleim tartalmas élete, akik még 80felett is a szépet keresték az életben, gyönyörködtek az unokáikban, a papa faragott nekik, megtanította őket papírsárkányozni, a mama meg a konyhában próbált a kedvükben járni, mert van az élet alkonyán is szépség és ők ezt becsülték, amíg még megadatott nekik. Nyilván az ágybafekvős beteges öregkor nem ilyen, sőt az sem ritka amikor tőlünk sokkal fiatalabbak hagyják el ezt a világot, nem kell ezen rágódni, azzal nem leszel előbbre. Tedd le a cigit, piálj kevesebbet, mozogj rendszeresen és ne zabáld tele magad állandóan... ezeket ne vedd magadra, csak olyan általános igazságok, mert ezeknek is van köze ahhoz, hogy honnan indul és meddig tart az a bizonyos B oldal. A Parkside reklámarca jobban állt Neked, mint ez a negatív életfilozófia. 🙂
Megint téves, nekem sem kell menni... én hobbiból mentem, kirándulni, nyaralni. Ez nem ugyanaz, mint neked néha el kell menni a 200 km-re lévő Teszkóba, mert ott 20 Ft-al olcsóbb a raklap liszt 😃
...és ha már nyaralni megyek 800 km-re a tengerhez, nyilván szívesebben megyek egy BMW sedánal, mint egy furgonnal.
én nem vagyok autószakértő(kezeit széttáró) én nem is igen szeretem az autókat nekem az autó egy szükséges rossz. (kezeit széttár) De ha már van akkor kényelmesen tudjak benne pakolni és legyen barom igénytelen szervízmentes(kezeit széttáró) Van az a qrva nagy szerencsém, hogy nekem nem kell 800-1000 km menni(meghajlós) Van amikor beszalad 4-500 km egy napra nem öröm az nekem de én még kényelmetlenül nem éreztem magam egy autóba sem(kezeit széttáró) Nyilván ehhez nagyban hozzájárul a testméretem 😅
Lehet, nálam... annyiban biztosan, hogy veled próbálom ezt megértetni. Kilátástalan... Blődi dettó. Nem vagyunk egyformák - szerencsére 😄
Amúgy komolyan, te autó szakértő: mikor és melyik autóddal voltál utoljára 300 km-nél messzebb? Mert leginkább akkor derül ki, milyen egy autó, mikor elmész vele 800-1000 km-re egy seggel. Én 3 ilyen úton voltam csak az idén...
Persze, hogy jobb - hisz eleve magasabban pozícionált... 😁 Kényelmes, csendes, jó a váltója, és hátul hajt. Jó nagy a végsebessége is biztosan, még nem próbáltam ki. Pl. szépen világít a lámpája, még a kilincs is, meg nagyon fog a fék 😁 a Hifi sajna csak közepes, dehát mindent nem lehet...
Ne állíts össze semmit, kevés olyan autó van, amit még nem próbáltam, és a BMW-t választottam, mert a legjobb - azok közül, amit meg tudtam venni.
amikor egy japán mostmár csak japán szerű autóknak 😅 meghibásodása van azonnal visszahívják és orvosolják a bajt. Volt olyan korollánk, aminek 3-ik tulajdonosai voltunk az autó meg 7 éves volt de visszahívták a sorozatot és komplett automata váltót cseréltek benne. Az asszony szuzukiját 5 évesen hívták vissza 2-ik tulajként valami csavar miatt ami a csomitartóban volt, hogy rozsdásodhat és kicserélik. De arra, hogy a japó visszahív és cserél arra számtalan példa van, mint arra is, hogy a német magasan pozicionált még akkor sem, amikor teljesen nyílván való a típushiba a sorozatos meghibásodás miatt. Csak amikor már kiborul a bili és sajtóhírré válik akkor hajlandóak valamit lépni. Ezért kell ennyivel több pénzt fizetni egy ilyen verdáért? 😅
...és ha már nyaralni megyek 800 km-re a tengerhez, nyilván szívesebben megyek egy BMW sedánal, mint egy furgonnal.
Amúgy komolyan, te autó szakértő: mikor és melyik autóddal voltál utoljára 300 km-nél messzebb? Mert leginkább akkor derül ki, milyen egy autó, mikor elmész vele 800-1000 km-re egy seggel. Én 3 ilyen úton voltam csak az idén...
Ne állíts össze semmit, kevés olyan autó van, amit még nem próbáltam, és a BMW-t választottam, mert a legjobb - azok közül, amit meg tudtam venni.
http://kereso.napirajz.hu/sticker/köszgeci.jpg
...vagy valami.