Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A6?
Augy nem szerelnie kellene? Aztmondta egy,évre tele a naptár és nem fér a motoroktól
tévedés,a hármas az egy sikerszéria.A 4 nem annyira.
Látom. Le is tiltom.mert nem.látom az értelmes hozzászolásokat 😆
Állitólag nagy marketinges vagy web guru....szerintetek azt a több oldalnyi önpromó katyvaszt megnézi valaki is ebben a formában?
Jól felbasztátok fullgázica agyát, szarja tele az oldalt. 😋 😇
Akkor a 3-4-es golfosok buzik. 😂
Maradjunk annyiban hogy a 3-4-es a mélyrepülés allja a golfnál.
nekem meg pont a 4-es nem sem az ötös,hattól felfelé már igen.
Akkor összegezzük a lényeget,amikor pozicionálunk egy autót akkor a konkrét márkát kell pozicionálni.És akkor ezt mi alapján tesszük meg?
Csak mert itt gondolkoztam a dolgokon.Hogy ugye van a te magasan pozicionált kis alsópolcos hármasod bmw-d,és akkkor mellé állítunk egy mondjuk úgy hogy a béka segge alá pozicionált skoda superb-t.Hát....azt kell mondjam hogy nagyjából kitörli a seggét a superb a bmw-del.Mondtam már,le kell szállni a magas lóról,gondolhatsz te bármit a hármas bömbidről,de bizony ha lámpánál melléd áll egy skoda superb-s papa,ő jobb autóban fog ülni mint amiben te ülsz.És a kutyát nem érdekli hogy te mit gondolsz róla,attól még ez van.
Nem vitatom, 4es golf mai napig bejön meg 10en a3asok is.
Azért attól jóval minőségibb érzetet ad az a4. Legalábbis a régebbiek, 2010-es évjárat körüliek, az újabbak már a fene tudja milyen padlólemezre épülnek. De a golfnak sima hagyományos futóműve volt míg az a4-nek már soklengőkaros.
Melyik jobb a gaz tigr vs. international MAXX pro? 😂

https://www.youtube.com/shorts...

http://youtu.be/FJedHpBAK9U
Hát te még mindig sötét vagy. Soha nem jöttem sem x6-tal sem q7-tel mert rühellem ezeket a giccses arcoskodós kocsikat. Bár hozzád pont egy ilyen illene, az arcod megvan hozzá hogy ott feszengj egy ilyenben, csak gondolom az asszony nem ad rá pénzt 🤷🏼‍♂️
Sajnos teljesen hülye vagy ehhez a témához, a szaros 20d-det egy szinten említed egy m3-mal… nincs miről beszèlni.

Borokban is profi vagy, gondolom a bockból is a legolcsóbbat veszed mert hát a cimke az bock. Lehet arcoskodni vele még akkor is ha a legalja, mint a kocsid 😂
A drága golf így is szokták emlegetni. Tetszik az új formája 5 ajtósban.
És azzal tisztában vagy hogy a bock honnan veszi a szőlőt?
Nem,az a4 egy autómárka alsó szegmenséből származó típus.
Aha,és te ezzel vagy egy szinten.
Öröm olvasni, hogy a borokhoz is pont annyira értetek, mint az autókhoz... 😅
Nem, a Bock nem jó, viszont amit a kiskörösi arany háromszögben kutyultak össze az olajszőkítésből megmaradt tartályokban, az igen!
Szomelié állásokra ne jelentkezzetek 😅
Ini, B+, eleve a homoki szőlőkből nem lehet jó vöröset csinálni, ez alapvetés...
Látod, még ez az egybites cigó luvnya is fel tudta fogni, hogy a BMW jobb, mint az Opel meg hasonlók. Neked ez még mindig nem sikerült 😁
Az A4-től semmiben... az is egy magasan pozícionált márka 😄árban is kb. ugyanott vannak. Csak az ízlésbeli különbség van köztük, a minőség kb. ugyanaz.
...de mindjárt jön Levi, és megmondja, hogy az A4 nem is prémium kategória, csak a Q7 - mert az nagyobb és erősebb 😁 Aztán Pipi besegít, hogy a szomszédjának mesélte a benzinkutas, hogy látott egy elromlott A4-et, szóval mégiscsak a Tojjota a jó, nem ezek a sznoboknak való autók - és körbe járunk 😂
Én meg még csak nem is hallottam róla idáig.Én a helyi kistermelőkben hiszek.
Egyszer már leírtam egy finn vodka készítő sztoriját,a lényege az hogy add drágán akkor elhiszik hogy jó.Valójában csak középszerű,de a presztízs ezt fogja megkövetelni.
pl kiskőrösön (és a környékén) is vannak olyan pincészetek amit tényeg jó bort csinálnak
csak ez a rész annyira el lett baszva hírnév ügyileg, hogy szerintem kell még 50 év mire elfelejtik a nagy borhamisításos időszakot, és nem csak az jut eszükbe a népnek
pl egy szekszárdi bor még akkor is jobban eladható ha minőségileg gyengébb vagy azonos a kislőrös-soltvadkert-keceli borral
Helyi hulye vagyok, ezt meg tudom erositeni. Tobb a felszopas/marketing, mint amit a valosagban erdemel.
16 eve nem iszom, de csuklobol 3 termelot tudok, aki kisebb arccal jobb bort csinal.
Varga pincészet borai finomak, és jó árúak is.