Linkeld már be, hol írtam ilyet? nyilván nem egyenlő, mert 2x annyiba kerül - és pont abban szarabb az enyémtől, ami nekem fontos, és abban jobb, ami nem.
Annyit segítek: mind2 egy 3-as BMW 😂
te írtad, hogy legyorsul... vagyis jobb. Szerinted.
Azt mondd meg, miért van, hogy egy sokkal erősebb, sokkal nagyobb Skoda kevesebbe kerül, mint egy 3as BMW? - persze azon kívül, hogy hülye sznob minden béjemvés (á la Pipi) 😂
És hogy válaszoljak a kérdésre: mert BMW 😂 és most komolyan: voltam Superbet vezetni, tolta kifelé az orrát minden íven, és sokkal hangosabban gördült. Pedig a jószándék megvolt, mert pont 1,5 millával kaptam volna kevesebbért, mint a BMW-t.
Figyelj már,itt a lóerőket csak te emlegeted.Kit érdekelnek a lóerők,mindegyikben van amennyi szükséges.
"attól még én ülök a jobb autóban,ezt tudom, ő is tudja"
De mitől jobb az amiben te ülsz?Mondjál már legalább egy konkrét példát!
B+ attól, hogy 40 lóval erősebb, attól még Skoda marad... a szar vörösbor se lesz jobb attól, ha többet iszol belőle...
Legyorsul? kit érdekel? attól még én ülök a jobb autóban, ezt tudom, ő is tudja, csak te nem fogod fel.
Pont te mondtad, hogy az M3 az igen, a kisebb meg nem... szóval nem tudsz ettől elvonatkoztatni, hogy a nagyobb jobb. Pedig én végig nem erről beszéltem.
Mindegy, ismerlek már annyira, hogy ezt (se) folytassam.
8000 komoly szám az biztos 😂
Dolgoztam kis illetve nagy váltakozóknál is de még a egy milliárdos fasznak is akinek ilyen számtól elmúlt volna impotenciája egyből 😂 de kisebbek is igalomba lennének
De valljuk be számok kozmetikázása nem ujjkeletű 😂 😂 vannak horgásznak itt és ki ne halott volna olyat hogy "ekkor a halat fogtam" 😊 plusz mínusz 2-3 kiló 😂
Itt ül mellettem a kolléga. Említem a 8000 ügyfelet. Felnyerít, "b+ a Schneider Autóháznak nincs annyi, ahol dolgozom, pedig 7 márkát forgalmaz és szervizel."
Csöndben leszartam a topikot amúgy, mert "élni és élni hagyni", vagy mi a frász, de a hülyének nézésnek is vannak határai.
próbáljátok ki egyszer hagymával
1 egység krumpli 1 egység liszt és 1 egység hagyma
egy ismerősnél ettem egész fasza volt csak pár éve ég a belem a hagymától szóval utána nem volt az igazi
Nekem egy elégedett ügyfelem van, jó magam. Amit megmókolok az jó szokott lenni, és egy széles vigyor a fizettség ilyen e: 😊 több nem is kell. 8ezer elégedett vigyor az hosszú évek munkája lehet.
Sajnos kell piszmogni .............. 😊 aztán ott a asszony vásárlás ,baszakados ......................... na
Be álltam kártyapartiba .....pálinka ..... na olyan igazi nyuger pizsiparti 😂 😂 😂
És élvezetem hogy szombaton nem csörög a telefon ............................. és igazából ki se akartam gurulni a ágyból
De kíváncsiság hajtót hogy milyen nagy a szerelem KEDVENC MOTOROS OLDALAMON 😂 😂 😂
saját magát baszta fel
mert ugye ha magába nézne és rájönne mi a hiba és kijavítaná akkor ha nem is kedvelné mindenki simán ellenne vele a jelenleg fikázók is
de ugye a magasan pozícionált egója ezt lehetetlenné teszi
Annyit segítek: mind2 egy 3-as BMW 😂