Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen rád.
Hiszen neked válaszoltam te műszaki ember (kezeit széttáró) Olyan gondos gazda vagy, hogy megvárod amíg lerohad a lánc arról a pusztulatról 😂 Hát, hogy ki kitől ne vegyen autót azt most inkább ne firtassuk(fetrengős) Az, hogy az én autóm nem patyolat tiszta az nem jelent semmit. Akinek igénye van rá le tudja mosni(kezeit széttáró) Viszont műszakilag mindig minden autóm toppon volt 2 kivételtől eltekintve az egyik a wartburg a másik a passát. Ezeket nem lehetett műszakilag renben tartani, mert olyan volt mint déva vára, amit reggel felépítettek de estére mindig leomlott. Nos ezeknél a hulladékoknál is fűzérbe jött a baj. Nem volt olyan hónap, hogy ne történt volna valami. Nos nekem ezért vannak tojotáim. Nem kívánok szolgálni 1 autót sem én adom a pénzt szolgáljon ő. Tudom, hogy én semmihez sem értek de ha kell festek, tapétázok mázolok, ha kell vakolok, betonozok, ha kell vízvezetéket szerelek, telepítek az új pressgépemmel, ha kell vések, csövezek, kábelt húzok villanytszerelek, szerelvényezek, ha kell lamináltpadlót rakok,pvc zek, ha kell nyílászárót bontok, rakok, ha kell vállalkozást vezetek és amikor kell erdészkedek. Lehet, hogy te meg mindenhez is értesz de én még is úgy gondolom, hogy nem én fogok 60 évesen létrán mászkálni a napi betevőért(gondolkodós) 60 évesen odaköltözök a csatorna partra ini mellé csak, hogy bosszantsam 😆 hónap közepén mindig elszaladok begyűjteni a zsettát és folytatom a semmit tevést tovább 😂
Én vettem olyat pár hónapja, ha a gumis vagy szerelő nem verte rá a kereket az 1500nm-es légkulccsal akkor leszedi és én 200-al teszem fel, de azért ránézek a keresztkulccsal is mert volt, hogy nem voét elég mert azért nem túl pontos a cucc viszont újabban elég sok dübelt tettem betonba és arra a legjobb. 😁
Mert még nem volt olyanod aminél ez előjel nélkül megtörténik, hyundai 1.6 benzineseknél is, psa-bmw 1.6 benzinesnél, bmw 2.0 dieselnél és még párnál, a láncot elméretezték, jó esetben tényleg elkezd csörögni előbb, de soknál nem hanem szakad oszt jónapot, persze ha 100-120000-nél cserélik a láncot mindenestől akkor nem valószínű, de ugye senki nem cseréli mert hát láncos és így örök.......hát nem.
rákukkantok
ahhoz van gyári keresztkulcs. Lidl-nek most van ilyen 400nm es állítólag. Nos évente 2 kerékcseréhez én nem biztos, hogy vennék, mert másra nem igen lesz jó 😆
De honnan tudod mikor szakad el?Honnan tudod mi az amit már nem várhatsz meg?
nekem 550-es boss-om van már vagy 10 éve de ilyen akksis cuccok mellett idejét sem tudom mikor kellett használnom utoljára. Azt érzem lassan a kanócos gépek ideje lejárt(kezeit széttáró) Már a szakik sem használnak kanócos gépet.(kezeit széttáró) Nemrég rakták össze a komplett fűtést, itt fúrtak faragtak vagy 3 napig de konnektort csak a rádió miatt használtak(kezeit széttáró) Azt is csak akkor amikor a makita akksis rádióba lemerült az akku 😅 De az ablakosomnál sem látok már egy ideje kanócos cuccot. (kezeit széttáró)
Nos ha rám célzol megint mellé.ment a nagyon tudékos.okoskodásod.
Érdekes semmihez nem.értesz de mindent jobban tudsz 🙂
Anno még ladán szakadt el a frissen cserélt, akkoriban nivós olasz vez.lánc valami hétezer km után.
Csak.reflektáltam hogy a duplasosos lánc is.el tud szakadni.
Nyilván autót (sem) vennék töled soha 😀
értem(gondolkodós) 2 éve van meg az autóm szerintem 4 nél többször nem volt még lemosva az is családi nyomásra(kezeit széttáró) Belülről meg még soha nem volt kitakarítva, ha a sártálcán már túl sok a cigicsikk akkor néha kisöpröm (kezeit széttáró) 2 szer vittem a méregdrága kötelező szervizre meg kb. 5x tankoltam bele adblút. Én ennyit törődtem és költöttem eddig az autóra. (kezeit széttáró) Lehet, hogy nem én vagyok a leggondosabb gazda széles e határban de még olyan BALFASZ sosem voltam, hogy megvárjam amíg elszakad a vezérlés...
Igen.
Nem hazamenni :D
Ilyen akksis lófaszt venni. Kerékcseréhez néztem a nagy nyomatékű 1/2"-os ütőcsavarozókat.
Hazamenni 😂
és mit felejtettél el?
a feketék még ettől is jobb cuccok?
engem a 650-es vezetékes bosch majdnem ledobott a padlásról
létrának fúrtam a lyukat a szögvasba aztán megakadt, még jó hogy beakadt a nadrágom az ajtóba
hát én ezzel elég nehéz melót csinálok mostanság.(kezeit széttáró) Még van egy komplett lemezgarázs összerakásom, meg még egy kicsi kerítés, szóval nem másfeles facsavart tekergetek fenyőlécbe(ujjával nemet mutató) Arra ott van a kis 12nm fixakksis bleki. Nekem a nehéztüzérség kell.(meghajlós) Tetőn dolgozva volt olyan,hogy elakadt a csavar de a gép forgatta volna tovább, úgy, hogy a csuklóm majd eltörte. 😅 Leracsnizni még csak ma hallottam először. A kőműves srác mondta fúrjak, már néhány lukat a betonkeverő talpaló részébe, mert alig van állítási lehetősége a talpon. 3-as acélcső, 10 es kobaltos fúróval csak akkor racsnizott le a gép amikor a furat szakította át a fémet(kezeit széttáró)
Ezt jól tudod.
Nem. Az a hisztériakeltéseddel ellentétben sose okozott gondot. A negyedik ford jön a házhoz, egyikkel se volt különösebb gond. Ha olyan igénytelen lennék mint te, pontosan annyit is költöttem volna rájuk mint te.
Ellenben müszaki ember lévén gondos gazda vagyok és szeretem ha rendbe vannak a járműveim.
Kösz, Pipi, hogy eszembe juttattad. Napok óta agyalok már, mit felejtettem el venni, pedig akartam és eszembe' vót' a múlt héten.
pl akartam venni 4ah akkut
kőrösön akkor se volt amikor akciós volt
egyszer asszony halason járt aztán ott még volt vagy 40 db a polcon minden akció nélkül, kutya nem vette
szóval bármi megtörténhet
FORD?
😂
nyár óta boltba sem voltam az asszony szerint átrendezték az egész boltot(kezeit széttáró) Nos emlékeim szerint a non food áruk fix időpontosak(óranézegetős) És mind1 mennyi marad meg 1 termékből amikor eljön az idő leveszik a polcról, mert jön az újabb non food-os cucc, úgy, hogy a lidlbe nincs olyan, hogy elfekvő készlet(kezeit széttáró)
meg néztem, most 17-től nincs. csak az az akksis olajszivattyú ami kb. 25 másodpercig működött nálam és leégett a motorja 😅
Úgy, hogy van olyanom eladó karcmentes, dobozában, papírjaival együtt 😆 Én még 5 ért vettem annó, most 6 az ára én 3 ért odaadnám ha valaki megvenné, tulajdonképen csak a motorja szart be a többi jó(kezeit széttáró) 😂
csak nyúlik,és a végén csak cserélni kell
Figyeld a lidl honlapon az aktualis akciokat,nekem meg itt az sm en is feldobja.