Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gond hogy a hirtelen teljesitmenyfelvetel miatt a tul paras elektronika gyorsan levagja a zold butabb gepeket,a flex ha nagyon erosen ranyomom valamire akkor fulltoltesen elviszi 3/4 esen mar levagja a picsaba,par pillanat mulva amikor magahoz ter az akksi ujra indithato.
A fekete kefe nelkuli sokkal jobb ebben.Az meg a 4ah akkuval is meglepoen sokat bir.
nézz körbe minden lidl boltba ami utadba kerül hátha van elfekvő készlet
amúgy meg online akciós újság minden héten olvasható az aktuális+ a következő heti
a 2ah akku kurva jó, ahhoz van méretezve a súlypont, csak sajna nincs rendes 2ah akku (a-b-mittudoménmi van még)
szóval a 2ah szar a1 kivitel aztán nem adja úgy az áramot, a 4ah sokkal több ampert bír
és van cella ami akár 20 ampert is le tud adni csak az nem fér bele a lidl árképzésbe
plusz
az ütvecsavarozó ha nagy akkukkal van használva hajlamos kihalni a ratyi 2ah akkuval a világ végéig elmegy
a lux toollshoz 4 ah s akku van de soha többet nem veszek akkora szart. egy akkora akku megduplázza a készülék súlyát, baromi kényelmetlen vele dolgozni pláne 6 méter magasan, hol a tetőn hasalva, hol a hosszú alu létrán 1 lábbal támaszkodva egy kézzel meg a zártszelvénybe kapaszkodva amíg csavarozok 😅 Most csináltam kb. 30 méter trapézlemez kerítést is amibe 420 db csavart tekertem.Ugye nem csak betekertem, mert az önmetsző csavar okán tulajdonképen ennyi lyukat fúrtam ki 3mm acélba. Hát egész nap toltam neki 4 db 2ah akku fogyott ki szóval baromi jól bírta a kis akksi ráadásul fél óra alatt visszatölt. Honnan lehet azt megneszelni, mikor vannak ilyen irányú akciók?
nekem nem jön be, túl nyers túl erős
nem lehet vele finom munkákat végezni
az a baj hogy a gyengébb cucc meg minőségben szar, ami meg jó lenne fúró+ ütvecsavarozó az meg annyira drága hogy kár megvenni mert ritkán kell
szóval még mindig a 2004-es makitákat használok többnyire a parkside akkor jön amikor nehéz melót kell csinálni
milyen akku? kész csomag vagy te csináltad cellákból?
Nekem már szakadt el. Uj, tizezret se ment
Huhh,ujat mondok,en a lidl-ben szoktam venni.Ott a legolcsobb.
A trukk hogy nem akkor kell venni amikor kedved van,hanem amikor akcioban kihozzak,a 2ah akku nem er sokat csak mukedveloknek,a 4ah a minimum,abbol is ket-harom ha komolyabban gondolod.
Nezd az akciokat es csapj le. 😆
2 soros vez lánc elszakad??? Ilyet még nem hallottam. Eleve ott van az automata feszítő, ha már nincs mit mihez feszíteni, mert úgy kinyúlt a lánc úgy zörög, hogy nincs olyan süket aki ezt ne venné észre 😅
zotyám(puszit küldő) Te vagy ilyen csavarhúzós buzi ha jól rémlik(gondolkozó) Nos a sógortól még nyáron kölcsönkértem egy ilyen parksidos csavarozót én gecire meg vagyok vele elégedve (meghajlós) Használtam már annyit, hogy csoda. 3mm vasba csavarozok vele bitang erős a szerkezet Már csináltam vele egy komplett tetőt meg vagy 30 méter kerítést(meghajlós) Masszív, elnyűhetetlen eszköznek tűnik. Nos arra gondoltam, hogy megajándékozom vele magam karácsonyra (gondolkodós) A meglévő lux-toolst meg elhajítom a picsába vagy nekiajándékozom valamelyik ellenségemnek(kezeit széttáró) Nos nézegettem a parksaid honlapját a kód alapján meg is találtam a gépet 18,9. De ezek a tetű gecik ennyiért csak a gépet adják egy 2ah-s akksi meg a töltő 16, de csak kellene hozzá egy pót akksi szóval mindjárt ott vagyok, hogy az egész hóbelebanc vagy 43 ezer. Szóval egy kicsit sokallom (szemeit körbeforgató)Te valahol olcsón szoktad ezeket venni érdekelne a forrás(gondolkodós)
Meg mi a véleményed a képen látható típusról(kérdőjeles) mert csodálkoznék ha neked nem lenne ilyen(kezeit széttáró)
De, szakad.....ez a másik tipikus baja a gyulladáson kívül. Egyébként az az érthetetlen, hogy ilyen presztízsű gyár mikor nyilvánvalóvá vált vagy 12 éve, hogy ezek a hibái a motorjainak akkor nem tesz ellene hanem még sokáig gyártja ugyanúgy kis változtatásokkal, de a hibákat nem kiküszöbölve.
Na Ini!
Beüzemeltem az LFP akkut. kb. egy óra alatt lemerült bojlerrel és fűtéssel 😆
Igaz csak a szállítási töltés volt benne.
Most rákapcsoltam a töltést, kíváncsi leszek mennyit bír, ha teli van.
Napelem még nincs fenn, az egy másik szopás lesz hogy a ház túlsó feléről odavigyem a vezetéket.
Mer egy passatnak szíjas a vezérlése(fejét fogó) Egy magasan pozicionált béjemvének ami az Ő szintjük 😅 Meg láncos(kezeit széttáró) Igaz, hogy az egész blokkot ki kell venni egy cseréhez és vagy fél millába fáj de legalább a lánc az nem szakad el(fetrengős)
Igen, szombaton elvégzem a műtétet, majd fotózok...
Szerintem nem.Illetve mlas gondolta úgy hogy egy leégett bmw-s cikk után visszavág egy szakadt vez.szíjjas passattal.
"Ez most faszméregetés..."
Most IS. Autóval IS. :D
Malackavillához meg van minden már?
Ez most faszméregetés, vagy óvódás jáccósdi, egymás autó fitymálása. Baszottul unatkoztok... 😁
Szerencse hogy volt cascoja.Egyrészt mert egy magasan pozicionált márka másrészt meg úgyis leég a francba.
Ez azért van mert a passat nem magasan pozicionált. Elszakadta a vezérműszíj?Szar ügy.
😂
Az hát! 😄 A madár tök jól járt, leégett az öreg vas TK-ra, Casco kifizeti, veheti az újabbat... eladni egy 20xd kombit az életben nem tudott volna 😅
Haver Passátja (b-faszomtuggyahány, 5 éves) nyár óta áll, motorhibás, vezműszíj szakadt... (eddig van 1 millába, hazahozatallal, és még nincs kész) ő már az én 16 éves 20d-met nézegeti, hogy megvenné - mert ez megy... 😅
Egy bmw kiégve is bmw.És mint tudjuk a bmw egy magasan pozíciónált márka,így kiégve is menő.
Hát ja, ezzel is ugyan annyi lett volna elvinnie a motorom szerelőhöz, csak pár nappal tovább tartott volna. 😋 😆
Zoli, hagyd a francba a bútorhoz a ducit legyen csak lakóautó mert itt a példa, visszatérni a régihez és nincs gond a gázolajjal és a kasztnizással, udvar elég nagy simán elférne 2 ló: https://index.hu/kultur/multke... 😁