Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Priusból is volt turbós....mert ugye tudjuk hogy ezek igazi versenyautók 😂

Viccen kívül. Egyenletesebb nyomaték leadás miatt, egy nagy turbó helyett két kicsit raknak, plusz így többet lehet elkérni.
Na meg amikor a fehér Ducató 190-nél letolt az M3-ason, akkor nagy szükség van a két csigára 😁

Én törvényileg 100ban korlátoznék minden fehér autót, és tahógráfot rakatnék kötelező jelleggel. 😆
Vagy kijön belőle egy vadi új.
Nem,a régi tdi-nél szokták lehegeszteni azok akik képtelenek voltak ezt normálisan rögzíteni.
amennyi órát rátoltál a dobozosra annyit elmegyek pluszban dolgozni három alhambra full generál kijön belőle 😁
De miért ismételgeted ezt állandóan,fogyatékos vagy?Elég egyszer leírni a véleményed,hidd el hogy azt is mindenki meg fogja érteni.
Egykutya az is fos. 😆
az ford
ne keverjük őket
alhambra kormánymű cserés mind, tutbó javítás kb mind
ez max 200 ezer
futómű emelés-javítás esetleges féltengely csere másik 100
lakatos munka 200
szóval az egy millás alhambra kb el is fér a zsetonba
Blődikém,nem hittem volna,de pipinek van igaza,ipari hulladek.Az osszes,foleg a passat. 😆
Nyilván.
Nem,csak ismerem a fizikat.Veled ellentetben.Vagy hazudsz,es nincs nyitva az ablak.
Irigykedsz igénytelen?És még fizetnem se kell érte.
Ja,persze,ra kell hegeszteni a fotengelyre a szijtarcsat.
Fos mind. 😆
Hát a vw már csak ilyen.Tudod én úgy vagyok vele hogy ami jó az jó és használni kell.
Aztán mi szüksége van szerinted a magasságra a csatornaparton?Aztán akkor még mindig ott tartunk hogy szűkebb helyeken elfér.az hogy te a farkadat hova milyen helyekre dugod,nem érdekel,talán bohóc zoli haverodat igen.
A fos alhambrat is allandoan szerelni kell. 😆
szőlőbe meg a városban járt vele az ember szóval kb az a felhasználás mint nekem lenne
na akkor
nagy, nem fér be a fészerbe
sokat eszik, többet kellene dolgoznom miatta
drága hozzá a gumi és az alkatrész, még többet kellene dolgoznom
nem tudok vele tolatni mert béna vagyok tükörből tolatni
erdélyben dupla az útdíj
hidegben nem tudom belehetni kint a kocsit
amennyi pénzt szánnék rá annyiért csak foshalom van, 5x annyit szerelném mint bármelyik alhambrát és még többet kellene dolgoznom(3.pont)
ja és kurvára nem tetszik
egy előnye van csak: tudnék ágyat tenni bele, ez nagy előny de mivel ha megvenném sosem tudnék kiállni az udvarból(4.pont) így teljesen mindegy van-e benne ágy

szóval ennyi, elhiszem hogy neked fasza, de akkor sem kell mert nekem teljesen értelmetlen lenne számomra
Nyitott ablaknal. 😆
Mondja ezt az aki 400 e km utan is hasznalja a fostaliga passatot.Vagy ami epp van.
Szűkebb? Blődike szűkebb csak a pinába jó. De erről mit is tudhatnál(legyintős) az én furgonom akkora mint 1 személyautó. A magasságban rejlik a különbség(kezeit széttáró) Nem szélesebb mint a magasztalt passzátod. Egyébként én "szűkebb" helyre már csak a farkammal megyek 😂
Remek házaló ügynök vagy,de ennyi erővel vehetne egy buszt is.De írtad hogy egy előnyét írja le,ott van pl a kifűtése,de pl szűkebb helyre be tud vele menni....
Többek között,és képzeld ilyen idő van most.
Írtam,mert igénytelen vagy.
Hogynetudnam,telen nyitott ablaknal hogy az udvart futsd,mert megteheted. 😂
Mibol gonndolod hogy abba probalom a szigetelest es a tobbit belerakni?
mert bi turbós volt mint a vivaró 😅