Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uzembentartoival megsporolnad az eredetvizsgat is. Az illeteket pedig egy anyakonyvivel kivaltod. Konkretan egy uj forgalmit kene csak fizetned.
Te mostanába ne vezessè semmit inkább tapasszátok be a kölök fülèt.
Apám nevéről íratom át,ajándékozási szerződéssel.Februárban lesz 2éve,hogy nincs a nevemen autó és sajnálnám a B10et
Vigyazz mert en vezetem az aszodi avia benzinkutat
Kinek a neven van? Ha egyenes agi rokonen vagy asszonyen, akkor illetekmentes. De eleg egy uzembentartoi szerintem, mert akkor a torzskonyvon sporolsz 6e-t :)
NyócaDIK utas a benzinkutas
Én jó sokat voltam már. Csak a motorozás miatt legalább egy évet, több részletben
Plusz az egyéb apró pár hetes-hónapos kis hibák
24 évből szerintem legalább 2év ment eddig a semmibe. Idén is már van 5 hetem és van minimum 2 ami tervezett a többi meglepetés lesz
Na itt a pontyos köszi èlienke!
Kösz!
3 eve volt, de nekem Borsody Akos emlekeim szerint teljesitett ilyen szinten, minden tulzas nelkul. Ha meg nem, akkor is egy gyonyoru szepet alkotott a szemem lattara
1400 ccmig 17.000
1401-2000 ccm 18.500
A felett 20.000
Katonai jogfolytonos vagy minek mondták.
Igen be.
Ja,persze a katonaság...azt is beszámíjjják,nem?
Meg júliusi vagy Te is erre iszom is a sörtèm!
Még ilyet....nekem is pont ez a 27. Akkor mingyá nyugdíj!
Szeptemberben lesz egy Fusion eladó fater hagyatèka...
Nem tudom. 27ik ève melòzok 44 napot voltam táppènzen.
Én is úgy saccoltam...egy 1.4es autó...át kéne lökni a nevemre,mert lejár a bónuszom...
Nekem olyan 6-700as a nettó
A narancsos viktorék jól beszopatták a melóst most már simán fizetik a szombatot is. Aztán ami a full vicc ha nem melózol szpmbaton akkor ugrik egy nap szabi.
És a gaz tőkés nem érti miért van a nép annyit betegállományban.....
Asszem 17ropi 1.6-ig a felett egy 20as.
Off..amúgy most mennyi egy személyautó eredetvizsga?
Az bruttó akkor tènyleg nagyon kakhi
A genyó kapitalista jó drágán dolgozik
Szegény ember meg ha kap óránként egy ezrest akkor nagyon jó a fizetése
Hááá nem látod?Ki van bójázva