pedig ez okádék büdös fojtogató szagú szar
az mtz legalább rendesen füstöl és nem büdös ennyire, attól nem kap el a hányinger
a gáznak van a legjobb szaga, na annak tényleg kb semmi ha a merkaptán nem volna benne semmit se lehetne érezni mert hidegen a érezhetően jelen van melegen már az se nagyon
villanyt lekapcsolni egyszerűbb
de a legjobb a reggeli menet akkor se látod a fejét de éjjel egész jól el lehet felejteni hogy néz ki
hopp egy muff aztán letámadja az ember 😆
te meg ugye nagyon okos vagy 😆 Ezért van bekészítve a 2 diszperzites vödör a hálószobába 😆 Olyan rusnya a feleséged, hogy szex előtt ráadod a fejére az egyik vödröt. 😆 A másikat te veszed fel ha véletlen lecsúszna a fejéről akkor se láss semmit 😅
hát euro 6-tól annyi szaga van egy dízelnek mint egy vellanyautónak szóval semmi 😅
4-5 éve meg már szerintem euro 6 van. Szóval a szomszédod vagy régebben vettem mint 4-5 éve,vagy 4-5 éve vette de 10 éves használtan, vagy kicseréltette benne a motort euró 5-re azok még tolták a kormot rendesen 😂 Vagy csak megint fax vagy (kezeit széttáró) Ennyi az 5-letem 😅
nodnál, nézz utána ennek(kezeit széttáró) és mi az, hogy nincs rólam archívumod? Nem követed nyomon a munkásságom? Én már szart érek??? Jegyzeteid legalább vannak???
hát nem 😅 Vonatkoztassunk el mert a furgon az melós autó a feleségem autója meg ide a városba szól gyereket hordani iskolába, mamákat hordani ide-oda, fodrász, műkörmös, bevásárlások e.t.c (kezeit széttáró) Úgy, hogy keresve se találnál olyat, hogy egy fél szóval is a vellanyautó ellen szóltam volna mindig is titkos vágyam volt csak sajnáltam rá a pénzt(dollárjeles) ezt meg cirka ingyen ideadták(meghajlós) Szóval én nem voltam irigy mint itt a nagy többség akinek nincs vellanyautója és nem kívántam megideológiázni, hogy nekem az miért nem is kell vagy mitől szar
Úgy, hogy mielőtt vádask
a dízel nem büdös
hát nem a lónak a faszát, szomszéd előttem indult a toyota szarjával hát majd beokádtam utána
aztán nem is idős 4-5 éve vették újonnan
szóval mind buzi aki dízellel jár
Szerinted létezik nálam olyan hogy pipi archívum?Nem,csak az emlékeimben van meg hogy volt idő mikor azért te is inkább a diesel hiace mellett érveltél mint a kis dodgem mellett.
Na,na,na!Hamar felejtesz.De végülis lényegtelen.Van egy teslás,ott van a kocsi hátulján hogy "I love diesel"azt mondja azért mert nagyon hálás a régi diesel autójának mert anélkül ez sem lenne.
igen jelen pillanatban ez a helyzet(kezeit széttáró) Aztán eljöhet még az az idő amikor 1 milló szomjas ember rángatja a derótkerítés a vizünkért(gondolkodós) Szerintem akkor sutba lehet vágni a mindenkinek megfelelést, hogy jaj mi lesz... odapörkölni azt kész(kezeit széttáró)
soha nem hülyéztelek le a vellanyautó miatt, jó ötletnek tartottam(kezeit széttáró) Én még vellanyautó ellen egy mondatot nem írtam még akkor sem amikor még a fasorban sem volt nálunk ilyesmi alkalmatosság (kezeit széttáró)
az mtz legalább rendesen füstöl és nem büdös ennyire, attól nem kap el a hányinger
a gáznak van a legjobb szaga, na annak tényleg kb semmi ha a merkaptán nem volna benne semmit se lehetne érezni mert hidegen a érezhetően jelen van melegen már az se nagyon
de a legjobb a reggeli menet akkor se látod a fejét de éjjel egész jól el lehet felejteni hogy néz ki
hopp egy muff aztán letámadja az ember 😆
4-5 éve meg már szerintem euro 6 van. Szóval a szomszédod vagy régebben vettem mint 4-5 éve,vagy 4-5 éve vette de 10 éves használtan, vagy kicseréltette benne a motort euró 5-re azok még tolták a kormot rendesen 😂 Vagy csak megint fax vagy (kezeit széttáró) Ennyi az 5-letem 😅
Úgy, hogy mielőtt vádask
hát nem a lónak a faszát, szomszéd előttem indult a toyota szarjával hát majd beokádtam utána
aztán nem is idős 4-5 éve vették újonnan
szóval mind buzi aki dízellel jár
Ja, én is beálltam a sorba szeptemberben. Enyém lett Magyarországon az első villanyos Opel Combo 😂
Az alien vagy alienek megvannak meg? 😆