Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagyd már ezt az ingyen adták dumát,ja tudom,te nem számítod bele a régi autódat .
én még sosem éreztem a szagát. Ellenben a hajesz az büdös volt csak úgy mint az eur6 előtti dízelek(kezeit széttáró)
pedig ez okádék büdös fojtogató szagú szar
az mtz legalább rendesen füstöl és nem büdös ennyire, attól nem kap el a hányinger
a gáznak van a legjobb szaga, na annak tényleg kb semmi ha a merkaptán nem volna benne semmit se lehetne érezni mert hidegen a érezhetően jelen van melegen már az se nagyon
villanyt lekapcsolni egyszerűbb
de a legjobb a reggeli menet akkor se látod a fejét de éjjel egész jól el lehet felejteni hogy néz ki
hopp egy muff aztán letámadja az ember 😆
te meg ugye nagyon okos vagy 😆 Ezért van bekészítve a 2 diszperzites vödör a hálószobába 😆 Olyan rusnya a feleséged, hogy szex előtt ráadod a fejére az egyik vödröt. 😆 A másikat te veszed fel ha véletlen lecsúszna a fejéről akkor se láss semmit 😅
hát euro 6-tól annyi szaga van egy dízelnek mint egy vellanyautónak szóval semmi 😅
4-5 éve meg már szerintem euro 6 van. Szóval a szomszédod vagy régebben vettem mint 4-5 éve,vagy 4-5 éve vette de 10 éves használtan, vagy kicseréltette benne a motort euró 5-re azok még tolták a kormot rendesen 😂 Vagy csak megint fax vagy (kezeit széttáró) Ennyi az 5-letem 😅
nodnál, nézz utána ennek(kezeit széttáró) és mi az, hogy nincs rólam archívumod? Nem követed nyomon a munkásságom? Én már szart érek??? Jegyzeteid legalább vannak???
hát nem 😅 Vonatkoztassunk el mert a furgon az melós autó a feleségem autója meg ide a városba szól gyereket hordani iskolába, mamákat hordani ide-oda, fodrász, műkörmös, bevásárlások e.t.c (kezeit széttáró) Úgy, hogy keresve se találnál olyat, hogy egy fél szóval is a vellanyautó ellen szóltam volna mindig is titkos vágyam volt csak sajnáltam rá a pénzt(dollárjeles) ezt meg cirka ingyen ideadták(meghajlós) Szóval én nem voltam irigy mint itt a nagy többség akinek nincs vellanyautója és nem kívántam megideológiázni, hogy nekem az miért nem is kell vagy mitől szar
Úgy, hogy mielőtt vádask
ezért választ az okos ember nem túl szép lányt 😆
a dízel nem büdös
hát nem a lónak a faszát, szomszéd előttem indult a toyota szarjával hát majd beokádtam utána
aztán nem is idős 4-5 éve vették újonnan
szóval mind buzi aki dízellel jár
A praktikum a lényeg, nem a kinézet 😂 6 millióval olcsóbban hoztuk ki készletről, mint most a listaára neki.
Jobb lett volna ha ilyet veszek lótifutinak mint a malaguccit. Ja nem! 😂
Eleg rusnya peugeot. 😆
Naná, igyekszem életben tartani őket😂
Ja, én is beálltam a sorba szeptemberben. Enyém lett Magyarországon az első villanyos Opel Combo 😂
Szerinted létezik nálam olyan hogy pipi archívum?Nem,csak az emlékeimben van meg hogy volt idő mikor azért te is inkább a diesel hiace mellett érveltél mint a kis dodgem mellett.
? mutass egy írásomat ami a vellanyautó ellen szól(gondolkodós)
Inikém azt jegyezd már meg,hogy nem az a hülye aki árulja 😅
A por konzerválta... Hehe. Az Erzsébet királynő férje meg az Erzsébet király.
Ha lemossa a eső bukna 70.000 Ft-ot 😂 😂
minden nap felkel egy hülye...... gondolom ezt is megveszi valaki
Hi! 😄
Az alien vagy alienek megvannak meg? 😆
Na,na,na!Hamar felejtesz.De végülis lényegtelen.Van egy teslás,ott van a kocsi hátulján hogy "I love diesel"azt mondja azért mert nagyon hálás a régi diesel autójának mert anélkül ez sem lenne.
hát pajti ha egy horda megindul feléd nem sokat töprengesz ezen,(kezeit széttáró) aztán még élvezni is fogod 😅
igen jelen pillanatban ez a helyzet(kezeit széttáró) Aztán eljöhet még az az idő amikor 1 milló szomjas ember rángatja a derótkerítés a vizünkért(gondolkodós) Szerintem akkor sutba lehet vágni a mindenkinek megfelelést, hogy jaj mi lesz... odapörkölni azt kész(kezeit széttáró)
soha nem hülyéztelek le a vellanyautó miatt, jó ötletnek tartottam(kezeit széttáró) Én még vellanyautó ellen egy mondatot nem írtam még akkor sem amikor még a fasorban sem volt nálunk ilyesmi alkalmatosság (kezeit széttáró)