túl sokat nézel usák katonás filmeket a TVben! 😂
Ezek a mieink már akkor be vannak szarva, ha egy figyelmeztető lövést kell leadni - annyit kell utána magyarázkodni, meg papírmunka 😅
én eddig is zöld voltam
sok-sok éve azt hajtogatom hogy ez az esztelen pazarlás amit fogyasztói társadalomnak hívunk nem fenntartható egy zárt rendszerben
én sosem voltam pazarló az átlaghoz képest, hihetetlen kevés dolgot dobálok ki csak azért mert már nem tetszik
max a lustaság miatt van némi "extra"
mert mostanában lusta vagyok biciklizni aztán robogó vagy kocsi ami 1 km túl van
amúgy a napelem szerintem nem akkora zöld dolog aminek mondják, és még mindig azt mondom hogy nem feltétlen éri meg ha csak a gazdasági oldalát nézzük
Sógim lifftye tetszik nagyon. Ráadás azon röhögött mikor próbáltam, mintha mindig vellany ótóval mentem volna.
Mondom olyan mint a targonca csak nincs rajta villa. 😆
Azért durva hogy vettél pár napelemet és rögtön zöld aktivista lettél 😂 (persze egyetértek veled)
Ahogy Pipi is addig hülyézett le a villanyautó miatt amíg nem vett ő is egyet és rá nem jött mennyire jó. 😁
ez egy kurva jó szemlélet volt többezer évig
addig működött is amíg a tetteinkel csak saját sorsunkért voltunk felelősek
most is működhet pár élet helyzetben, de összességében most már olyan tetteket is végre tudunk hajtani aminek utána sok éves esetleg sok száz vagy ezer éves következményei is lehetnek
Ja egyébként megvan a különbség(meghajlós) Szóval a folyón gondolkozni kell, hogy hogy kell átjutni a túloldalra a hídnál nem kell gondolkozni(kezeit széttáró) Csak akkor kell rajta átmenni ha már odaértünk 😅
Óvatosan a megfogalmazással,(gondolkodós) mert azért én úgy gondolom egy szellemi vetélkedőn igen szoros volna közöttetek az állás és azzal a bizonyos paraszt hajszállal nem biztos, hogy te nyernél 😅
könnyű géppuska? Csak amikor én voltam katona egy m-zárolt raktár szarásig volt ezekből(kezeit széttáró)
Azt, hogy a katona mit visz ki magával mindig az adott feladat dönti el(kezeit széttáró) Ha az ezredparancsnok azt az utasítást adja a szakaszparancsnoknak, hogy Mondi tizedes vigye magával a biztosító géppuskát a 2-es őrtoronyba és szolgálatát feszesen lássa el, akkor a Mondi tizedes kimegy a könnyű géppuskával és a segéddel egy gaz 66-nyi hevederrel azt megszórja a szögesdróton csimpaszkodókat (kezeit széttáró) Fegyver van, lőszer van szándék legyen meg parancs(kezeit széttáró) 20 mozgó géppuskás le tudja fogni az egész déli határszakaszt ha van elektromos riasztás és fegyvertelen a behatoló(kezeit széttáró) 100 ezer embert is el lehet zavarni, mindig lenni kell gyorsan 20-30 halottnak utána már nem is akarnak erre jönni(kezeit széttáró) Még nincs ilyen helyzet. Még az van, hogy 20 ország újságírója itt videózik azt még az is kiveri a biztosítékot ha a katona krumplit tesz a parittyába és azzal próbálja megvédeni magát 😅
könnyű géppuskával elég jól meg lehet szórni Őket(gondolkodós) 50 méter heveder, 2 cserecső meg egy segítő és 2 ember ki is iktat belőle 1000ret(gondolkodós) kb. 2-3 perc(kezeit széttáró) Ez az elmélet(kezeit széttáró) a gyakorlat meg az, hogy az első 30 amikor eldől a többi célpontnak nyoma vész 😅
még nekem is okozna jó pár álmatlan éjszakát ez a tett, pedig kissé antiszoci vagyok 😁
Ezek a mieink már akkor be vannak szarva, ha egy figyelmeztető lövést kell leadni - annyit kell utána magyarázkodni, meg papírmunka 😅
sok-sok éve azt hajtogatom hogy ez az esztelen pazarlás amit fogyasztói társadalomnak hívunk nem fenntartható egy zárt rendszerben
én sosem voltam pazarló az átlaghoz képest, hihetetlen kevés dolgot dobálok ki csak azért mert már nem tetszik
max a lustaság miatt van némi "extra"
mert mostanában lusta vagyok biciklizni aztán robogó vagy kocsi ami 1 km túl van
amúgy a napelem szerintem nem akkora zöld dolog aminek mondják, és még mindig azt mondom hogy nem feltétlen éri meg ha csak a gazdasági oldalát nézzük
Mondom olyan mint a targonca csak nincs rajta villa. 😆
Ahogy Pipi is addig hülyézett le a villanyautó miatt amíg nem vett ő is egyet és rá nem jött mennyire jó. 😁
addig működött is amíg a tetteinkel csak saját sorsunkért voltunk felelősek
most is működhet pár élet helyzetben, de összességében most már olyan tetteket is végre tudunk hajtani aminek utána sok éves esetleg sok száz vagy ezer éves következményei is lehetnek
"Akkor kelünk át a hídon,ha odaértünk" és "akkor gondolkozunk hogy hogy kelünk át a folyón,ha odaértünk"
http://youtu.be/jS8K9TrHeBI
https://pcworld.hu/pcwmaster/m...
Azt, hogy a katona mit visz ki magával mindig az adott feladat dönti el(kezeit széttáró) Ha az ezredparancsnok azt az utasítást adja a szakaszparancsnoknak, hogy Mondi tizedes vigye magával a biztosító géppuskát a 2-es őrtoronyba és szolgálatát feszesen lássa el, akkor a Mondi tizedes kimegy a könnyű géppuskával és a segéddel egy gaz 66-nyi hevederrel azt megszórja a szögesdróton csimpaszkodókat (kezeit széttáró) Fegyver van, lőszer van szándék legyen meg parancs(kezeit széttáró) 20 mozgó géppuskás le tudja fogni az egész déli határszakaszt ha van elektromos riasztás és fegyvertelen a behatoló(kezeit széttáró) 100 ezer embert is el lehet zavarni, mindig lenni kell gyorsan 20-30 halottnak utána már nem is akarnak erre jönni(kezeit széttáró) Még nincs ilyen helyzet. Még az van, hogy 20 ország újságírója itt videózik azt még az is kiveri a biztosítékot ha a katona krumplit tesz a parittyába és azzal próbálja megvédeni magát 😅
2 karton könnygázspray aztán ennyi
persze van szolgálati fegyver amivel sok mindent nem ér el