Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miket eszel te gyerök. 😆
én eddig sem voltam, pl reggelire mákos-lekváros kenyeret ettem mert kimaradt némi cukrozott mák tegnapról
a kutya gyorsan éhenhalna ha maradékot enne csak
Most már nem leszünk annyira pazarlóak talán.
a rizs az fasza, csak az ukrán háború miatt kb 2x annyi mint pár hónapja volt
ilyenkor jövünk rá arra hogy mindent is ukrajna irányít 😂
Hát ha a veled vaó szex gondolatára is elkezd minden baja lenni - sztem ez egy teljesen érthető és elfogadható reakció... 🤔 😁
Szeressük a zőccséget. A rizsát 🙂 is 50% zöldséggel esszük.
Itthon a blöki a legnagyobb répafogyaszto. 😆
Biztos most tanul futyulni. :D
Bakker, te több répát eszel, mint 1 hektárnyi nyúl... 😅
Huhh,aszondta a colopne hogy olyan mint az uj amikor oda vittem,igaz egy dzezon volt benne.A regj cucc a pofavizit nyomanin kivul ugyanilyen.
A ceges oktatason kifejezetten kerik hogy 3 havonta kezeljuk borapoloval,mert igy nem szarad ki.Egy autobőrös a mehviaszt es a nyeregápolokat utalja.
Lassan 12 eve apolom evente 2-3x hasznalati mennyisegtol fuggoen.
Se szaga,se repedezes nincs.
Majd a legujabb is megy cölöphöz,ha ki nem dobnak a plus-al. 😂
Ezt még nejem is szokta mondani. Igaz én is fűszeresebben főzöm, meg rengeteg hagymával.
Egy bőrruha tisztítóssal beszéltem, azt mondja csak rontani lehet minden házi megoldással. Évente egyszer de inkább kétszer el kell vinni szakcéghez tisztításra, ők profin megoldják.és nem ártanak vele.
Én.nem szoktam semmivel, szappanos meleg viz aztán kész
Szerintem egy férfi jobb pörköltet csinál mint egy nő
Én a természetes tisztításban hiszek,a bogarakat az eső lemossa,ha pedig tönkremegy akkor csere.
Ehhez közöm nincs bár lábatlankodtam a konyhában. Itt vannak az uncsik, a csokitorta jött be nekik a legjobban, meg a kórflékszes bundás cíke. Mondtam nekik, hogy kuta de nem hitték el. 😂
Jobbulást Ininének. 😇
ne is mond, tegnap itt keménykedtem hogy azért vannak a nők hogy főzzenek ma meg főztem a pörköltet mert elkapta a nejt valami hányós kórság
de levest nem csináltam mert azért mindennek van határa 😂
babaszappannal tisztítom meg gyógyszertári alapkrémmel kenegetem, de csak a kezem kenegetem vele, néha a könyököm-térdem ha sok csúszómászó szerelés van
Ki , milyen bőrápolóra esküszik, melyik fajtával tisztítja , impregnálja tartósítja a bőrruháját ?! 😏
Tudom hogy neked csak az a jó kaja, ami egy raklap lisztből készül 😂
A te pizzának nevezett szlafatyod még igy sen éz ki 😅
👍️
szerencsés ember vagy(meghajlós) Ha én csak ilyet tudnék a fejemre borítanák 😅