én eddig sem voltam, pl reggelire mákos-lekváros kenyeret ettem mert kimaradt némi cukrozott mák tegnapról
a kutya gyorsan éhenhalna ha maradékot enne csak
Huhh,aszondta a colopne hogy olyan mint az uj amikor oda vittem,igaz egy dzezon volt benne.A regj cucc a pofavizit nyomanin kivul ugyanilyen.
A ceges oktatason kifejezetten kerik hogy 3 havonta kezeljuk borapoloval,mert igy nem szarad ki.Egy autobőrös a mehviaszt es a nyeregápolokat utalja.
Lassan 12 eve apolom evente 2-3x hasznalati mennyisegtol fuggoen.
Se szaga,se repedezes nincs.
Majd a legujabb is megy cölöphöz,ha ki nem dobnak a plus-al. 😂
Egy bőrruha tisztítóssal beszéltem, azt mondja csak rontani lehet minden házi megoldással. Évente egyszer de inkább kétszer el kell vinni szakcéghez tisztításra, ők profin megoldják.és nem ártanak vele.
Én.nem szoktam semmivel, szappanos meleg viz aztán kész
Ehhez közöm nincs bár lábatlankodtam a konyhában. Itt vannak az uncsik, a csokitorta jött be nekik a legjobban, meg a kórflékszes bundás cíke. Mondtam nekik, hogy kuta de nem hitték el. 😂
Jobbulást Ininének. 😇
ne is mond, tegnap itt keménykedtem hogy azért vannak a nők hogy főzzenek ma meg főztem a pörköltet mert elkapta a nejt valami hányós kórság
de levest nem csináltam mert azért mindennek van határa 😂
babaszappannal tisztítom meg gyógyszertári alapkrémmel kenegetem, de csak a kezem kenegetem vele, néha a könyököm-térdem ha sok csúszómászó szerelés van
a kutya gyorsan éhenhalna ha maradékot enne csak
ilyenkor jövünk rá arra hogy mindent is ukrajna irányít 😂
A ceges oktatason kifejezetten kerik hogy 3 havonta kezeljuk borapoloval,mert igy nem szarad ki.Egy autobőrös a mehviaszt es a nyeregápolokat utalja.
Lassan 12 eve apolom evente 2-3x hasznalati mennyisegtol fuggoen.
Se szaga,se repedezes nincs.
Majd a legujabb is megy cölöphöz,ha ki nem dobnak a plus-al. 😂
Én.nem szoktam semmivel, szappanos meleg viz aztán kész
Jobbulást Ininének. 😇
de levest nem csináltam mert azért mindennek van határa 😂