Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyes elemzők azt jósolják higy a szankcióknak hosszútávon lesz hatása mert mem megy be a fejlett technika és elmegy a világ a ruszkik mellett
úgy gondolom ez igaz is lenne ha mindenki szankciózna, de van pár baráti ország aki sosem fog....
Ügyes. 😉
Apropo,hebrakoltunk a hetvegen,mar vasbú van egy resze. 😆
Szerintem összement............. 😂
Szerinted?
A vegyipar olyan szinten szopta be a szankciókat hogy azt el se lehet képzelni.Mindenki a majdmegfagyunkkal jön,de az még a legkisebb gond.
Az ipari gyémánttól az aluminiumon át az üvegig olyan kapkodás van.............
Szélvédőből nem lesz elég nem festékből.
Mindenki röhögött hogy a ladákból kimarad az ABS meg a légkondi,jahh,de legalább lehet kapni.
Amúgy meg már köszi pótolták van légkondi,abs,szervokormány is,sikerült pótolni más beszerzésből.
Ahogy nézem régebbi dákó loganok kaszniját rakják össze az otthagyott üzemekből.
Mer acél is van hozzá.Dögivel. 😆
Én beraktam a mosógépbe a legkímélőbb mosási móddal, meg nagyon kevés folyékony mosószerrel.
Aztán fellógattam, kiszáradt, megkeményedett, glicerines, vazelines bőrápolóval vastagon átkentem amitől visszapuhult.
Igaz nekem az a ruha már olyan volt hogy sokat nem veszíthettem ha elbaszom sem 😆
Akkor kértél volna pinket és akkor még a klubba a bebocsátást nyertél volna .
Az van de azon minden szar meglátszik.
Meg igy könnyebb megtalálni a parkolóban 😄
Faszér kell flancolni,kértél volna céges autó fehéret......
Basszátok meg, a hetvenes évkbe nem volt ilyen. Most hivott a kereskedő, hogy az autó gyártásba helyezése késik fasztuggya meddig mert a kért szinhez nincs anyag. Magyarul nincs egyszerű sima piros festék 🙄
mert be kell akkor is öltözni rendesen ha a sarki kisboltba kell csak menni
állítólag.....
én egy katonsi gyakorló nadrágban toltam 15 évig, vagyis kettőben mert az elsőt kihíztam 😆
az első eredeti usa cucc volt az mindent bírt, a második magyar az meg sem közelítette, azon pár varrást át kellett varrni mert elkopott, legjobban a seggénél
Én csak azt szeretném kérdezni, mi a búbánatos fasznak kell neked egy fél milliós ruha azért, hogy a megyéből ne motorozz ki vele ?
Mire tönkremegy meg is unod vagy kinövöd.
Ezért kell autóban minden motoros cuccot egyszerre.
Lehetne lakásban is, de télen problémás a szellőztetés utána.
ha a sanyi módszerrel élünk akkor 40ezer/ év a szakszerű tisztítás, 5 év alatt fele ruha ára odavész
susogós jogging olcsóbb, abban told, aztán azt az asszony kimossa az automatában 200 forintból 😁
Pont ezért kérdeztem , ezt szeretném megelőzni , hogy tönkre menjen ! Szeretnék rá vigyázni : https://www.ducatigyor.hu/dain... 😇
régen a munkás bakancsokat kezeltem így, pl tormás üveg lapkáját betenni a cipőbe bele vattát pár csepp és ment a szemetes zacsiba
drágább volt az üveg a patikában mint maga a formalin
de egy jó ideje már nem hordok munkás bakancsot a cipőket meg úgy is kidobálom pár hónaposan mert nem bírják a súlyom, de a buzi sarok csontkinövés miatt csak ilyen könnyű szivacsos talpú szarokat tudok hordani
érdekes mód azóta nincs is lábgombás panasz
Akkor UV. Egy Hgl lámpáról levered a külső, fényporos részt, és bekapcsolod. csak fuss el onnét.
Az visz mindent. Mondjuk ahol árnyék van, az nem annyira jó.
cipőkre a formalin is jó csak már nem adnak a patikában mint régen, csak felhasználásra kész párnácskák vannak jóval drágában
lehet venni itt-ott formalint csak 4-5 ezer egy liter aztán ennyi sosem kell, mert nagyjából 3 csepp kell egy cipőbe
Arra emlékezem, hogy a katonaságnál a bakancsokat beletették egy nejlonzsákba és beledobtak egy tablettát, ami gázt fejlesztett. Sőt, amikor "ott" dolgoztam, egy épületet a kártevőktől úgy, hogy leragasztották az ablakokat-ajtókat, beletettek 50 literes hordóban egy gázfejlesztő port, öntöttek rá valamit és kifutottak az épületből, aztán azt az ajtót is leragasztották kívülről. És ez így ment 3 napig.
Nincs ózon generátorom csak egy gagyi kínai 220-as.......az meg hiába gyenge, de azért csak megkúrna.........bár ebben a korban már annak is örülni kell. 😏
Autóba tedd bele, egy füst alatt két legyet.
Én így csináltam, csizma, kesztyű, sisak.
valami dobozba betenni egy ózon generátorral nem jó ötlet? kifordítva tuti csírátlanítaná a belső részt
Én kitisztíttatam.......hát vazze, még a szaga is alig lett másabb, de az első hordás után ugyanaz lett kívülről meg előtte-utána semmi különbség viszont 20000-rel vékonyabb lett a kártyám. 😄
mindent amiben rengeteg cukor van 😁