Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg(gondolkodós)
nyugi,ennek még a hat sem kell.
tehát anyagi oldalról ugyanott fogunk tartani.Én kevesebbért vettem viszont a különbözetet eltankolom és egy kombi passatba ülök.
8 litert zabál az a szar (gondolkodós) amikor nekem passzátom volt az legalább 6 lityóból kijött 😅
ezt se (kezeit széttáró) mondja ha kezd baj lenni 😆
na annyit fog érni mint a te passzátod 😅
ennyi távra inkább vettél volna egy bringát aztán a hájas valagadból is fogyott volna, lehet még a nőneműek is szóba állnának veled néha(fetrengős)
ja,csak én megtankolom 1000-1100km ig kút közelébe sem megyek,100km nél meg szól hogy kell neki az anyag.Nem kell azt nézegetni,
És akkor mi lesz 5 év múlva,mikor az a dália egy guriga taknyot sem fog érni?Azért maradjunk a realitás talaján,az egy alacsony költségvetésű dália,hitvány anyaghasználattal.És most itt nem fikázni akarom,de ezek tények.
Nem olyan kicsi mint tűnik.
A beltere akkora mint a Dacia TLX-nek.
Ezt írtam.
utána a nagy lófaszt 😂 Vannak víziói ini baszod csak olyan mint egy szemellenzős ló(fetrengős) Arra megy amerre lát(fetrengős)
nem kell ám neki csontig benyalni(ujjával nemet mutató) Ő a kanapéokos. 24 óraából 12 végigalszik a maradék 12 őrába meg töpreng a kanapén (fetrengős) És ilyenkor jönnek elő a nagy korszakmegváltó gondolatai 😂
Zoe, akkora mint egy Clio. Annak is van bőven elegendő hatótávja a kényelmes országon belüli mozgáshoz, saját gyakorlati tapasztalat alapján. És vannak még jó hatótávú kisautók rajta kívül is, ha épp ez az igény.
A "sok" lyuk az akku kapacitásához mérten. De írhattam volna a balatoni stég mellett a nád vágását is... mert azt sem bírta a két akku, amennyi meló volt.
Naponta 12 km oda 12 vissza,a lonak a faszat fogok 18 millat kiadni ezert,5 kiloert vettem az asztmat,kb 1,2-1,7 be van az utolso 8 evem uzemkoltsege,Legyen 2.Tehat 2,5 versus 18.A hulyenek is megeri ez az osszeg. 😂
Ahhoz képest elég gyakran, hogy amim most van, nem kell megterveznem másképpen az utat, mint a legrövidebb, és ha bírja a seggem, akkor egyvágtában.
Amúgy írhattam volna a fővárost oda-vissza, esetleg a tengerpartot. Mert oda valóban többször.
Blődiből és frílacból te végül is mit nézel ki(gondolkodós)
hát most egy ideje használom a kölcsön parkszájdot. (kezeit széttáró) én csak szuperlatívuszokba tudok róla beszélni nekem nagyon bevált. Erős, strapabíró és nem is zabálja az akksit. Lehet lecserélem a villanyos cuccaimat ilyenre(gondolkodós) Egy gyenge pillanatomba ilyen lux nevű fost vettem tul kép csak egy akksis sarokcsiszolóm és egy fúró-csavarozóm van belőle és hát megbántam(kezeit széttáró) Kibaszni csak a 4 ah akksi miatt fogom sajnálni 😂 lehet felrakom a jófogásra komplett. Aztán még az is lehet megkapom az árát amennyiért 2 éve vettem(fetrengős)
Ezt a rengeteget szamszerusitened? 😆
Ez nincs így. A hidrogén is rengeteg támogatást kapott, többet mint a villanyos. Németek nagyon ráfeküdtek, már a 80-as évektől kezdve. A Shell most bontja le a német hidrogén töltőhálózatát, mert fűt fát ígértek nekik, és nem nagyon nem jött be.
Aztán közben a globális gigavállalatokat lenyomta egy kis piszlicsári startup, ami akkus téren megcsinálta azt amire nem voltak képesek a nagyon baromira nagy hátszéllel.
Nem a lobbi miatt van ez, hanem azért mert a hidrogénes autók lebegtetésével hitegettek mindenkit, hogy majd egyszer lesz egy jobb jövő, ami tiszta meg fasza, DE most még utoljára vedd meg az EURO akárhányas dieselt mert az a fasza akatuálisan.
És ez még sok sok évig így ment volna ha a Tesla sokkal kevesebb pénzből, mindenki által körbe röhögve nem borítja rá az autóiparra az asztalt.
Nincs itt semmi erőltetés. A nagyok simán 10 évvel vannak lemaradva, némelyik többel is. Most kezdik 10 év után elérni azt a tudást amit az első Model S. Nem a bürokraták erőltetik a dolgot, hanem a piaci kényszer, mert nem a Tesla mossa le őket, bár arra is van esély, hanem a kínai villanyautók, akik nem a faszukat huzigálták a babérjaikon ülve, hanem gőzerővel fejlesztettek, és másoltak mindent amiben volt potenciál.
Máskülönben a kínaiak már 10 éve is azt nyilatkozták hogy nem azért csinálják a napelemet, meg a villanyautókat, mert annyira környezetbarátok, hanem mert pontosan tudták hogy szénnel és olajjal nem tudják fedezni azt az energia szükségletüket, amire a jövőben igényük lesz. Ennyi az egész.
Mast se csinalok. 😁
számolgassá(kezeit széttáró)
zotyám(gondolkodós) 7 napból 5,5 napot ott ücsörögsz a boltodba(gondolkodós) A lakásod a bolttól kb. 600 méterre van. A maradék másfél napban elvégzed a ház körüli teendőidet. Nem marad neked időd autókázni(kezeit széttáró) Úgy mondom neked, hogy értsd: Neked még 1 bicikli is túlzás 😅
Mondjuk ha azt veszi az ember alapul, hogy egy új Astra is egy tizes, a Tekla meg 18-20 (javíts ki, ha tévedek, nem vagyok naprakész) ÉS adottak a lehetőségeid a költséghatékony töltésre, akkor valahol jogos a dolog.
Én még szkeptikus vagyok, de főképp a balkáni infrastruktúra miatt és inkább a hibrid Toyoták felé húzok. Legalábbis amíg a villamos hálózatunk a 80-as évek színvonalán van.
én már kb. 1 hónapja nem nézek és nem hallgatok semmi híradást, nem bosszantom magam(kezeit széttáró) Hülyéből itt is van(kezeit széttáró) minek nézni ezt még tv-ben is(fetrengős)