Szar, de egy óceáni hajó esetén az akku nem lesz soha alternatíva. Ott van rá esély.
Főleg, hogy ha napelemek téli túlméretezése miatt nyáron sok felesleges energiával kell majd kezdeni valamit, így ebből lehet zöld hidrogént előállítani pocsék hatékonysággal, de amúgy is felesleges energiával.
én sem kínlódom a vezetékessel. Sógortól kölcsönkértem a parkszájd akkus fúró-csavarozót, mivel az én LUX-tools om túl finom műszer a trapézlemez felcsavarozásához 😅 Az a rohadék leracsnizik 25 nm után. És bizony a 3mm falú zártszelvényhez több nyomaték kell(fetrengős) Nos 130 nm tetőt csavaroztam le 2* 2 ah akksival (kezeit széttáró), Pont ma fejeztem be az oldalfal utolsó 6 nm darabját amibe 62 csavart tekertem be ott 3mm laposvasba. a 2 ah aksinak egy csíkját emésztette fel(kezeit széttáró) Nem tud ennyit a hoki 500 as bosch villanyfúrom se (kezeit széttáró)
Lássátok feleim szümtükkel : ini az egyetlen értelmes beugató. Tisztelem a hozzáállásáért és mert nem fossa a hülyeséget hanem utánanéz. a dolgoknak.
Respect
Nosza, lehet kapni. Miért nem veszel? Nem a villany lobby az oka, hanem hogy a kutya sem akarja kifizetni a kb. 100*-os árban a hidrogén töltő állomásokat, ahol többszörös áron tankolhatod a hidrogént (igaz 5 perc alatt) miközben a teljes hatékonysága nem jobb mint egy diesel autónak. És ha a hidrogént földgázból csinálják, akkor még szennyezőbb is mint egy diesel autó, mivel valódi zöld hidrogén még nem nagyon van a piacon, de ha lesz is sokkal hatékonyabban is el lehet majd használni olyan helyeken, ahol már most is hidrogént kell használni. Pl. műtrágya gyártásban, esetleg a vas és acél gyártásban, a szén kiváltására, valóban hosszútávú szállító hajókon ahol elfér a túlméretezett tartály, és az sem probléma ha cseppfolyós hidrogént kell tankolni, mert a folyamatos üzem miatt a párolgó hidrogént egyből el is tudják használni.
Hidrogénnek nagyon komoly szerepe lesz a jövőben, ez kétségtelen, de nem a személyautók hajtásában.
Haver villanyosa elmegy négyszázat de az utolsó százban már dobálja a figyelmeztetést, az utolsó 50 alatt szinte folyamatosan rinyál, utolsó 20ba meg elveszi a fűtést a klímát, a teljesítményt de nem áll meg... aki ezzel is az út mellett marad az már tényleg menthetetlenül hülye
Igen. Egyszerre adom ki, és ettől sokkal jobb autóm van mint egy Aszma. Nem a teljesítmény, mert az jó móka de igazából leszarom. Nem a tablet, mert azt én is bele szilóztam az Aszmába, az is mellékes, a fejlett vezetéstámogató nélkül is megvagyok, bár ez már megér némi pénzt, hogy nem nyomorék a kezelése, mert emberhez tervezték logikusan és ésszel működnek a funkciói, nem bosszankodok a félig elkészült német, japán smucigoskodásokon, a franciák jó, de félkész túlkomplikált megoldásain, amit eladás után már soha nem csinálnak meg rendesen a Teslával ellentétben, ami nem kicsit javítja a vásárlói elégedettségemet, viszont az hogy nincs kötelező szervize, minimális a karbantartása, 1millió mérföldre van tervezve a hajtáslánca, sokkal egyszerűbbé teszi az életemet, miközben tudja a fenti dolgokat is, na az már megéri a sok milliót.
Nagyjából ugyan úgy ahogy egy igen fasza Milwaukee szerszámgépre hajlandó vagyok kiadni sok pénzt, mert tudom hogy jelentősen megkönnyíti az életemet, ami megéri a jóval magasabb árat, miközben egy Parkside szerszámgépért, amivel ugyan úgy be lehet hajtani a csavarokat a sokkal kevesebb pénzt is sokallom, és mindig megbántam amikor pénzt adtam érte. Oké az Astra fasza kocsi a maga nemében, ez igaz, azt inkább egy hobbi kategóriás, de márkás géphez hasonlítanám, de tudjuk hogy azok bár nem rakás fosok, de még mindig csak arra alkalmasak, hogy dolgozgassunk.
ha a villanyos kocsi lemerül csontra akkor nem a kocsival van a hiba
ennyi erővel a benzinest is lehet addig használni amíg el nem fogy a benzin, aztán ha nincs szerencséje még a benzinpumpa is meghal mert nem hűti a benzin, szóval a hülye mindegy mivel megy, akkor is hülye lesz
az még nem megoldott(gondolkodós) Pont úgy figyelni kell mennyi benne a delej,mint a szarodba mennyi a nafta(kezeit széttáró) Engem még jármű benzinbetegség miatt még csak egyszer hagyott ott(fetrengős) A rohadék szimó gyerekkoromban(kezeit széttáró) Szűkölködtem a zsettában a bengát is felemelték 25-ről 60 Ft-ra ezért alakult ki a benzinbetegsége(fetrengős)
blődike 5 év múlva nekem egy fillérembe sem lesz a vellanyautó(puszit küldő) Értsd úgy, hogy 5 évig nagyjából 0 Ft- a fenntartása tehát ingyen használom és kb. ennyi idő alatt az ára is visszajön(fetrengős) Ezt kb. értsd úgy, hogy olyan mint ha a szomszédod oda állítan hozzád egy zsír új vellanyautóval és azt mondaná blkődike tessék itt van használd 5 évig nem tartozol semmivel(fetrengős)
Egyiknap azt nyomjak hogy szarasig vannak gazzal,es feleannyiba kerul mint a ruszki,masnap meg bejelenti sholzi hogy minden nemetnek a decemberi gazsszamlat az allam fizeti hitelbol.Brusszelben a parlamentet is csak 2-3 nap futik es aki tud otthonrol dolgozzan,vagy uljon kabatban.
Ennmar csak kapkodom a fejem.
én a sok lyukhoz se használok már vezetékest, vagy 5 éve nem használtam
akkor is csak arra hogy 11es fúróval kitágítottam egy csomó lyukat a kondigépen amit csináltam az asszonynak, sűrűn megakadt és a vezetékest meg lehet 2 kézzel is fogni
betont fúrtam egyedül vezetékessel de az meg egy teljesen más történet
de már a tégla falat is akkussal furkáltam amikor a napos cucc szerelvényeit pakoltam felfelé
amúgy ha akkus kocsit vennék evvel egyidejűleg beszereznék egy akkora napelem cuccot amivel 2 nap alatt fel tudom tölteni
Hát ha évente megy el a család nyaralni horvátba akkor azt az autót kell vinni amelyik bírja a hosszútávot(meghajlós) Mifelénk a családban minden nagykorú személynek van autója(kezeit széttáró) Gondolom nincs ez másként máshol sem(kezeit széttáró) arra meg nem gondolnék, hogy egy 4 tagú családban mindenkinek mini vellany autója van. (kezeit széttáró) Valakinek csak van egy 500 km hatótávú vellanyosa a 4 főből(gondolkodós)
én is töltögetem vagy 15 éve(óranézegetős) pár hete még nyertem is(meghajlós) Még sem rohantam nagy akkus villanyos buszt venni(kezeit széttáró) Mondjuk a 2-es nem is fizetett olyan jól(gondolkodós)
Azért ha lemerülve áll meg az út szélén, ott már nagy a baj... Ha nem látja előre, hogy konnektorozik vagy megáll. A Tesla ebben mindenképpen az élen jár, hogy mikor merül és hova menj tankolni, és hol nincsenek éppen sokan.
napelemet most se igazán akartam, én peca kocsit akartam
csak annyi zseton lett a pecakocsinak való, hogy annyit akkor se adnék ha lenne rá pénzem
napelem csak azért lett hogy ne bassza el a nej hülyeségekre, így én basztam el hülyeségre 😁
kb. switty méret a belseje(kezeit széttáró) Nem 2 méter magas 160 kg zsírparasztoknak gyártották kínában(fetrengős) A kínaiak kicsik, sportosak és a családom is kicsi és sportos 😅 Nekünk bőven megfelel. (kezeit széttáró)
Főleg, hogy ha napelemek téli túlméretezése miatt nyáron sok felesleges energiával kell majd kezdeni valamit, így ebből lehet zöld hidrogént előállítani pocsék hatékonysággal, de amúgy is felesleges energiával.