Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem amcsik,az sw motech nemet,a polo-pulover hajtogatas modja,vagyis tekerese az az usakos. 😆
Ha van elég hely, akkor praktikus ez, mert elég kompakt és könnyen kezelhető, áttekinthető. De ha kell a hely akkor az van amit mondasz. Táska, vagy zacskó méretűre kell hajtogatni.
Általános iskolában egy táborban májkrém mérgezést kaptam, mert semmi mást kaját nem kaptunk.
Ezek után az ilyesminek a szagát sem bírom azóta.
Ja látom, az amcsik azt hiszik ők találták ezt fel már megint 😂
Hiába vízálló a táska 100% páratartalom mellett minden nyirkos picit.
Sehol nem voltak még ilyenek. De ha lett volna minek? Nejlonzacskó olcsó, a sarki boltban is van, pakolni meg tudni kell.
Alapelv hogy levegő mindenhol van, ezért azt nem viszünk 😄
Lófaszt, a budapesti Globusz konzervgyárból, azok voltak a finomak. A Nagykőrösi pont olyan rakás szar volt, mint ahogy mondod 😂
Igazából a legjobb benne hogy ez pont kitölti...............a nem hengeres motoros táskát,és ha szögletes akkor betömve felvesz szögletest is.
főleg hengertáskákhoz passzol a hengeres cucc.Hát ha valaki bmw-s csomagtartóba pakol szögletes koffert akkor lehet jobb.
A legfontosabb hogy nem kötelező. 😆
Amúgy nekem az üléstáskában ez jobb mert feszesebben kitölti a helyet,így nem mozog maga a táska a benne lévő lötyedtebb laposra hajtott cucc.
logisztikailag is jobb egy ilyen sziájé csomagolás.Nem kell kutatni elveszett zoknik és egyebek után. 😆
😄
Usák, jellemző 😅 ott nem taníccsák, hogy a hengeres formáknak rosszabb a térkitöltése, mint a négyzetes hasáboknak? 😂
3-4 póló a táska méretére laposra hajtva szinte semmi helyet nem foglal... de ez persze úesarmi, ők tudják biztos a tutit - ennél biztosan csak a szíájé csomagolási systeme jobb, de azt nem árulják el, mert akkor meg kell hogy öljenek 😂
Dehogynem , a műbeles , amit kiharaptál egy kicsit és kinyomod a májkrémet !
Vót a nagy meg a kicsi sertésmájkrém,páncélozott kiadasban,maj dött a máig kapható fenomenális csirkehúskrém,mostanában már egy ujjal pattintható kivitelben,de régen még konzervnyitó vagy kés és ügyesség is kellett hozzá. 😂
szerintem azt itt nem csináltak nálunk(gondolkodós) Készétel konzerv volt a specialitás(kezeit széttáró)
Hehh,ja,de en probaltam sokmindent,a vakumot is.A us army roll ami bejott,mondjuk en a gatya/zoknit is beleteszem.
Kulon tasakokba nem kell berakni,a taska vizallo brlso zsakkal rendelkezik,ha nincs akkor kukazsak a baratod.

http://youtu.be/fuD-ZZydsVg
Rendszám mérete, akkora mint ami az utánfutóra megy. Meg x-szel.kezdődik szoval nem motorrrendszám 😁
A mérete ? Ez egy GS500 E volt , 1978-as ! A négy hengeres . Amiből az új csak két hengeres ! Ez 90ben 12 évesen is egy csoda volt ! 🙃
Na meg a kenhető májkrémről se feledkezzünk meg amit egyetlen csípésen keresztül kitudsz nyomni ! 🙃
Székelykáposztás konzerv mi? Egyenesen a Nagykőrösi konzervgyárból 😅
Nélkülünk a túrátok se lett volna az igazi 😆
Egyébként a káposztás konzerveket nem szerettem nekem túl savanyúak voltak(szemeit körbeforgató)
Mert amatőr vagy.
Nem lesz kisebb a ruha a vákuumtól, csak a légmentesen lezárt zacskóban nem lesz felesleges levegő.
Amikor nem kell légmentesnek lennie, akkor simán be lehet pakolni ugyan arra a helyre.
Annyi a lényeg hogy nem gyűrni hanem hajtogatni kell, és úgy továbbra is kevés helyet fog foglalni.
Hogy beférjen ugyanoda.Vagy kidobtad?
Szennyest minek?
😂 😅 😆
Mondjuk a vákumcsomagolás jó,de mikor felhasználtad hogy vákumoztad vissza? 😆
Na igen. Osztrákokhoz mentünk 10 napra Jawaval. Első három nap folyamatosan szakad az eső. Az esőruhát le sem vettük mégis átáztunk. Jól jött az egyenként vákuumcsomagolt, záraz póló, zokni, alsógatya.
Na meg a vadi új gázbowden be is rohadt a Jawan a harmadik napra, úgy kellett reggel kimozgatni egy kis kétütemű olajjal becsurgatva 😁
Székelykáposztás konzerv, kemping főzőn a tuti. Meleg és jó kaja naponta egyszer, kis helyen elfér egy hétre való is.
Aztán persze a téliszalámi is alaptartozék. Kenyeret meg helyben lehet venni. Illetve a fél literes plébögre, tea, cukor, instant kávé. Ezek mind olyan dolgok amik nagy kis helyet foglalnak, és hatékonyan kellemessé teszik az ember életét bárhol.
ha nyernek anyámék a lottón tuti veszek ilyen öreg lomot fagyizni járni