Ha van elég hely, akkor praktikus ez, mert elég kompakt és könnyen kezelhető, áttekinthető. De ha kell a hely akkor az van amit mondasz. Táska, vagy zacskó méretűre kell hajtogatni.
Sehol nem voltak még ilyenek. De ha lett volna minek? Nejlonzacskó olcsó, a sarki boltban is van, pakolni meg tudni kell.
Alapelv hogy levegő mindenhol van, ezért azt nem viszünk 😄
Igazából a legjobb benne hogy ez pont kitölti...............a nem hengeres motoros táskát,és ha szögletes akkor betömve felvesz szögletest is.
főleg hengertáskákhoz passzol a hengeres cucc.Hát ha valaki bmw-s csomagtartóba pakol szögletes koffert akkor lehet jobb.
A legfontosabb hogy nem kötelező. 😆
Amúgy nekem az üléstáskában ez jobb mert feszesebben kitölti a helyet,így nem mozog maga a táska a benne lévő lötyedtebb laposra hajtott cucc.
logisztikailag is jobb egy ilyen sziájé csomagolás.Nem kell kutatni elveszett zoknik és egyebek után. 😆
Usák, jellemző 😅 ott nem taníccsák, hogy a hengeres formáknak rosszabb a térkitöltése, mint a négyzetes hasáboknak? 😂
3-4 póló a táska méretére laposra hajtva szinte semmi helyet nem foglal... de ez persze úesarmi, ők tudják biztos a tutit - ennél biztosan csak a szíájé csomagolási systeme jobb, de azt nem árulják el, mert akkor meg kell hogy öljenek 😂
Vót a nagy meg a kicsi sertésmájkrém,páncélozott kiadasban,maj dött a máig kapható fenomenális csirkehúskrém,mostanában már egy ujjal pattintható kivitelben,de régen még konzervnyitó vagy kés és ügyesség is kellett hozzá. 😂
Hehh,ja,de en probaltam sokmindent,a vakumot is.A us army roll ami bejott,mondjuk en a gatya/zoknit is beleteszem.
Kulon tasakokba nem kell berakni,a taska vizallo brlso zsakkal rendelkezik,ha nincs akkor kukazsak a baratod.
Székelykáposztás konzerv mi? Egyenesen a Nagykőrösi konzervgyárból 😅
Nélkülünk a túrátok se lett volna az igazi 😆
Egyébként a káposztás konzerveket nem szerettem nekem túl savanyúak voltak(szemeit körbeforgató)
Mert amatőr vagy.
Nem lesz kisebb a ruha a vákuumtól, csak a légmentesen lezárt zacskóban nem lesz felesleges levegő.
Amikor nem kell légmentesnek lennie, akkor simán be lehet pakolni ugyan arra a helyre.
Annyi a lényeg hogy nem gyűrni hanem hajtogatni kell, és úgy továbbra is kevés helyet fog foglalni.
Na igen. Osztrákokhoz mentünk 10 napra Jawaval. Első három nap folyamatosan szakad az eső. Az esőruhát le sem vettük mégis átáztunk. Jól jött az egyenként vákuumcsomagolt, záraz póló, zokni, alsógatya.
Na meg a vadi új gázbowden be is rohadt a Jawan a harmadik napra, úgy kellett reggel kimozgatni egy kis kétütemű olajjal becsurgatva 😁
Székelykáposztás konzerv, kemping főzőn a tuti. Meleg és jó kaja naponta egyszer, kis helyen elfér egy hétre való is.
Aztán persze a téliszalámi is alaptartozék. Kenyeret meg helyben lehet venni. Illetve a fél literes plébögre, tea, cukor, instant kávé. Ezek mind olyan dolgok amik nagy kis helyet foglalnak, és hatékonyan kellemessé teszik az ember életét bárhol.
Ezek után az ilyesminek a szagát sem bírom azóta.
Hiába vízálló a táska 100% páratartalom mellett minden nyirkos picit.
Alapelv hogy levegő mindenhol van, ezért azt nem viszünk 😄
főleg hengertáskákhoz passzol a hengeres cucc.Hát ha valaki bmw-s csomagtartóba pakol szögletes koffert akkor lehet jobb.
A legfontosabb hogy nem kötelező. 😆
Amúgy nekem az üléstáskában ez jobb mert feszesebben kitölti a helyet,így nem mozog maga a táska a benne lévő lötyedtebb laposra hajtott cucc.
logisztikailag is jobb egy ilyen sziájé csomagolás.Nem kell kutatni elveszett zoknik és egyebek után. 😆
3-4 póló a táska méretére laposra hajtva szinte semmi helyet nem foglal... de ez persze úesarmi, ők tudják biztos a tutit - ennél biztosan csak a szíájé csomagolási systeme jobb, de azt nem árulják el, mert akkor meg kell hogy öljenek 😂
Kulon tasakokba nem kell berakni,a taska vizallo brlso zsakkal rendelkezik,ha nincs akkor kukazsak a baratod.
http://youtu.be/fuD-ZZydsVg
Nélkülünk a túrátok se lett volna az igazi 😆
Egyébként a káposztás konzerveket nem szerettem nekem túl savanyúak voltak(szemeit körbeforgató)
Nem lesz kisebb a ruha a vákuumtól, csak a légmentesen lezárt zacskóban nem lesz felesleges levegő.
Amikor nem kell légmentesnek lennie, akkor simán be lehet pakolni ugyan arra a helyre.
Annyi a lényeg hogy nem gyűrni hanem hajtogatni kell, és úgy továbbra is kevés helyet fog foglalni.
Na meg a vadi új gázbowden be is rohadt a Jawan a harmadik napra, úgy kellett reggel kimozgatni egy kis kétütemű olajjal becsurgatva 😁
Aztán persze a téliszalámi is alaptartozék. Kenyeret meg helyben lehet venni. Illetve a fél literes plébögre, tea, cukor, instant kávé. Ezek mind olyan dolgok amik nagy kis helyet foglalnak, és hatékonyan kellemessé teszik az ember életét bárhol.