Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor hagy szóljon a hatlövetű.
(Ami már jó, ha kettő.)
Mindenki úgy ismeri hogy patkány 😂 😂
Itt? Mindent IS. 😆
Az már nem tapad semmire sem.
Szabad itt patkányozni?
Árpi bácsi? 😂
Én eleve azt nem szeretem, amikor vizesen rám tapad a gönc.
Robogón esetleg ha elkap egy kis eső az nem zavar. Munkás motor ez a dolga. Retkesen meg ezt se hagyom, igaz túlzásba sem viszem. Faszom sem remeg rajta.
Az a baj és egyben ok a mai főzésre, hogy mifelénk rossz az idő, mondjuk semmire sem jó, vagy filmet nézek és fórumozok vagy főzök.
Ha legalább gyalogolni lehetne egyet az erdőben, de lóg az eső lába, elég sok dolgot utálok az életben, az egyik az, ha elázok.
Az asszonyállat most válogatja a téli-nyári ruhákat (elpakolás előpakolás), a mai napra szokásos takarítással megvagyok, a walking dead résznek mindjárt vége. Ja, a mellékhelyiség még nem száradt fel, pedig már kezdek rosszul lenni...
én meg a légkondit csinálom meg hogy csak át kellen kapcsolni egy kapcsolót a nap-hálózat váltáskor
bebaszott a rezsi démon agyalni kell hogy ne legyen 50 ezres gázszámla
Az is kitűnő étek.
Kész leszek viszek melójába nejemnek meg a koll.nőknek hárman vannak a boltban.
Robesszel 5perc ételfutár. 🙂
...én nemsokára a gulyásnak állok neki.
Tegnap kocsonya, ma tepertő... 😋
persze 300 méter szélességben 😂
.....és a mennyiről még nem is beszélt.. 😆
Hülye. 😂
egy győr-mátészalka táv jöhet 😁
Menj már. Ininek kell most ő következik, csak mennyi és hogyan a kérdés...
Nincs miért nem az én érdemem viszont ezeket (1 kartonnal vettem évekkel ezelőtt, de már csak 2 dobozt találtam meg) azt sem tudom lehet-e még kapni. Eszembe jutott, hogy elfelejtettem megköszönni a cuccot és most eléggé hálás vagyok mivel a zaszony boldog (franc se tudja mit akar vele 😆) így én is az vagyok, meghálálom még ha találkozunk! 🤗
Akkor emelem kobakom Sanya! 😇
Egyszer használtam 30cm körüli hóban üres hátsókerrék hajtású platós vw lt-vel a gellért hegyre felfelé mikor az aljában elakadtam, lefújás után mint az állat repültem felfele, másodszor jégen elakadt kamionnál mikor csak kapart a semmibe és csúszkáltam mindenfelé csak előre nem, fújás után azonnal elindultam, lekopik kis idő múlva, de kisegít elakadásnál.
Atom cucc lehet. 😋
Jön a tél és ez újra a kezembe akadt, még mükszik és jó cucc csak ne kelljen, amúgy motoron még nem próbáltam, de lehet, hogy pár kanyarig jó tapadás lenne. 😁
😂
én simán dugnám, de a kék tablettát neki kell venni mert csóró vagyok
és legalább egy xxl gyros tálat elvárok a 15-20 másodperces maszatolásért cserébe 😁
Jó is volna ha csak annyiba került volna.